aile derken kendi ve benim ailemnden bahsediyor.. Artniyet aramam ne yaparsalar diyor. bizi düşündükleri için yaparlarmış..nişanlınız çok güzel konuşmuş
kapımı kapar sana yani aileme bakarım demek istemiş
annem babam kardeşim vs neyse o ona inanırım dememiş bu güzel bişey
tabi dediğini yapar inşallah :)
Oradaki aile onunla benm kuracagım aile değil..Bence siz tamamen yanlış anlamışsınız o demek istemiş ki ben sana bakarım senle mutluysam benim için diğer kişiler önemli değil ama siz nasıl bu anlamları çıkardınız anlayamadim
Onun kendi ailesi ve benim kendim ailem ne yaparsa yapsınlar artniyet aramazmış.. aile derken bizden bahsetmedim..Aileler yüzünden boşanan ciftler aileleri kendi evliliklerine karıştırdıkları için boşanıyorlar. Sen de nişanlın gibi düşünürsen kimse evliliğinizi etkileyemez.
Canım bak bu çok güzel bisey sende artniyet aramazsın ailelerle aranizda sorunda çıkmazOradaki aile onunla benm kuracagım aile değil..
kendi ailesi ve benim aile.. onlar ne yaparsalar artniyet aramam diyor..
hmm ortalama konuşmuşaile derken kendi ve benim ailemnden bahsediyor.. Artniyet aramam ne yaparsalar diyor. bizi düşündükleri için yaparlarmış..
Adam demiş ki güzelim ailelerin dediklerinde bir artniyet aramam sende arama bu sebepten boş yere kavga etmeyelim tadımız kaçmasın yani adam sadece senin ve benim dediklerimizin düşündüklerimizin önemi var diyor bence çok güzel bir yaklaşım benim eşimde böyle aileler istediğini söylesin konuşsun ve hatta yapsın onlar büyük yaşlı vs hiç üzmeye üzülmeye gerek yok hersey bizde biter diyor şimdiden mutluluklarMerhaba kızlar ,
nişanşmla geçen aksam konusuyorduk . Ufak bir tartışmamız oldu çok büyütülecek bir şey değil.. Bana Ben ne kendi ailemn ne senin ailenn söylediklerin de artniyet aramam dedi. Bende iyi de dedim Aileler yuzunden boşanan kaç çift var bu memlekette . sinsi halleden kvler, baldızlar,görumceler vs. bunu nasıl ayırt edeceksin dedim.. ben kapımı kapattıgım da sana bakarım dısarıda olan beni bağlamaz dedi. Daha fazla yanlış anlaşılmamak için sustum..Uzatmadım ..
Şimdi bir nişanlı olarak engin tecrubelerinize ihtiyacım var :)
ne yani ben şimdi kv görumcem yada x bi insanla bir şey yaşadıgımda ne olacak ? İlla ki tartışma olacak ya da ne bileyim ileride evlendikten sonra biri bir şey dediğinde cvbımı vericem eee o zaman ne olacak kapıyı kapattgmzda bana mı patlıcak bu adam Aile hakkında böyle düşünen adam ? ya da ben mi yanlış anladım ? ya da ne demek istedi ?
ben yanlış anlamışım demekki ..Adam demiş ki güzelim ailelerin dediklerinde bir artniyet aramam sende arama bu sebepten boş yere kavga etmeyelim tadımız kaçmasın yani adam sadece senin ve benim dediklerimizin düşündüklerimizin önemi var diyor bence çok güzel bir yaklaşım benim eşimde böyle aileler istediğini söylesin konuşsun ve hatta yapsın onlar büyük yaşlı vs hiç üzmeye üzülmeye gerek yok herkes bizde biter diyor şimdiden mutluluklar
Hayır tam tersi sadece senin yanında olacaktır diye düşünüyorumben yanlış anlamışım demekki ..
Bende sandım ki bu adam beni korumayacak her şeye göz yumacak. .
ya öyle düşünmüyorum .. Ama bilirsinz herkes meraklıdır .. bilmek isterler vs vs .. koskaca adam 39 yasında bilir herhlde..Ailelerle çok içli dışlı olmazsanız zaten pek sorun çıkmaz. Siz de kapalı kapınızın ardında mutluluğunuza bakarsınız. İlla tartışma çıkacak bir şey olacak diye düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun Allah'ın izniyle.
herkes aynı seyi söyluyor .. dilerim ki inş ama inş ben yanlış anlamışımdır ve siz haklısınzdır..Hayır tam tersi sadece senin yanında olacaktır diye düşünüyorum
sadece ailelerin kültür yada ekonomik farklılıkları varsa ilerde çıkabilecek şeylere hazırlıklı olalım onları o şekilde kabul edelim sadece biz karar verelim herseye demek istemiş bence
Açıkcası eşimin ailesi de pek meraklıdır 3. 4. Dereceden akrabaları bile her şeyi sorarlar eşimin ailesine gittiğimiz zaman ama ben hiç açıklama yapmam şu şöyle bu böyle diye örnek veriyorum çocuk niye yapmıyorsunuz ben oğlunuz böyle istiyor ona sorun bittiya öyle düşünmüyorum .. Ama bilirsinz herkes meraklıdır .. bilmek isterler vs vs .. koskaca adam 39 yasında bilir herhlde..
Neyi bilmek isterler? Herkese her bilmek istediklerini anlatmayın. Politik olun. 39 yaşında adam ne yaptığını bilir diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.ya öyle düşünmüyorum .. Ama bilirsinz herkes meraklıdır .. bilmek isterler vs vs .. koskaca adam 39 yasında bilir herhlde..
peki sorsam mı burada demek istediğin neydi diye ? yoksa hiç uzatmasam mı ?Neyi bilmek isterler? Herkese her bilmek istediklerini anlatmayın. Politik olun. 39 yaşında adam ne yaptığını bilir diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?