Nişanlımın düşüncesi. . .

Ben ikinci cümlede ki "İllaki tartışma olacak" kısmına takıldım. Relax olun, daha hiç bir şey olmamış. Böyle bir ön yargıyla başlarsanız olur tabi. Nişanlınız haklı, eğer siz birbirinize değer verirseniz ve her şeyde ilk bir birinizi dinlerseniz Kv ve ya diğerleri isterse en kötüsü olsun gram zarar veremez size..

Laflardan çok hareketlerine dikkat edin bence, olaylarda tepkisi nasıl olacak onlar daha önemli.
Annesiyle senin aranda kaldığında ne yapacak asıl düşüncesi o zaman belli olur.

umarım öyle olur.. az önce de mesj atmış .. bizi ihanetten baskası yıkamaz diye..

Çok güzel düşünce de peki size karşı bi cümle bi laf söylendiğinde ne oluyor susuyor mu ? Hop nasılsa bi önemi yok evimize gidelim kapıyı kapatalım iş bşzde bitiyor mu oluyor . Size söylenen hakaretlere be bilim iğnemelere susan adam sizi ezdirmiş oluyor. Bi nevi söylediği bu demek çünkü .

En son görümcenizin verdiği "sır" adlı konudan sonra merak etmiştim sizi. Hala yerinizde sayıyorsunuz, hala gündemini nişanlınız ve onun ailesi. Vallahi üzülüyorum ya size, herşeyde neden artniyet arıyorsunuz? Nişanlınız çok güzel konuşmuş.

Yaklasik iki yildir evliyim, 1,5 yillik nisanliligim oldu. Buguna kadar hic esimle ailesinden biriyle tartisirsam tepkisinin ne olacagini sormadim hic bunu konusmadikta. Insan neden daha evlenmeden bunun derdine duser hic anlamisda degilim.
Birazcik fesatlik varda kendinizi garantiye mi almaya calisiyorsunuz?

Burdaki arkadaslar cok polyanna cevaplar vermisler ancak üzgünüm sen dogru anlamışsın..
Sana diyor ki " yarin bir gun biri sana bisey derse,anam bacim veya birisi gelip beni didikleme ben art niyet aramam ben politikacı siyasetçi adamım ailemle de senin ailenle de aramı bozmam sende herseye heee de geç takma takma çünkü kapımızı kapayınca bizbize kalcaz başkası icin tartismayalim . Ben pasifim orda cevap veremem aileme..Aslinda benim annem bacim babam ne konustugunu bilmezler seni de zehirleyebilirler ama ben takmiosam sen de takma"

Türkçe meali

Kendimden 9 yas kucuk bir erkek kardeşim var . Annem kadar olmasada tabiki ,Kendisini evlâdım gibi seviyorum , emeğim çoktur.
Umarım kendisinin evleneceği insan sizin gibi olmaz .
Daha ortada hic bir sey yok görünce kayınvalide tutturmuşsunuz .
Elbette öyle diyecek ne yapsın adam ; sizinle evleniyor diye 39 yıllık annesini kardesini silsin mi ? Tabiki politik olacak .
Anlam veremiyorum ya , insan biriyle evleniyor diye neden onu ailesinin üstünde tutsun neden hep ondan taraf olsun ?
Buradaki konular beni gerçekten şok ediyor bazen .

Aynen bende bundan emin olamadım aslında bu zamana kadar hep benim dediğim oldu düğün evlilik konusunda ben ne istersem o benim dediğimi yapıyor ama bu şimdi böyle ya sonra ?

Ben silsin demedim ki haşaa ne alaka ne ben ne o silemez öle aileyi .. ben haksızsam bana söyleyecek ama onlarda bana laf ettiğimde pısırık kalmasın mesela göz göre göre . Bana hakaret edilecek ben kapımı kapatınca iş bitecek bu mudr ? Snra ben onların suratına hiçbişiy olmamış gibi gülmeye devam edicm . Ona kızkardesi ağzına geleni sayıyor hakaret argo bu beni bağlamaz o ses etmiyor dir bende etmiycm bunu sölüyor bana.

Sizi neden korusun hanımefendi siz cocugu musunuz onun ?
Kendinizi koruyamayacak bir durumda mısınız?

Yahu ortada fol yok yumurta yok kavga yok olay yok neden bu kadar abartıyorsun yahu, neden bu kadar takıntılısın ailesine?

nisanliniz ne dusunuyor ben anlamadim acikcasi.

Ama sizin kararli durusunuzdur onemli olan bu tarz iliskilerinizde.
Siz onun ailesini sevebilirsiniz, sevmeye de bilirsiniz, ikisine de hakkiniz var.
Karsinizdaki kisi sizin hislerinize saygi duymali.
Atiyorum sevmesek bile bayramda seyranda geleneksel olan ziyaretleri yapariz,
ama bazi sinirlar gecildi ise onlar bile kesilebilir.
Burada sizin iliskileriniz icin karar verici sizsiniz.
Ayni sekilde sizin ailenizle olan iliskilerinde de karar verici kisi esiniz olacak.
Siz de onun hislerine ve kararlarina saygi duyacaksiniz.

Bana kalirsa, yetiskinler aleminde,
olay fiziksel siddete dayanmadigi surece kari koca ille birbirini destekleyecek ve kollayacak diye bir kaide yok.
Biriyle sorunum varsa kendim hallederim. Tabi ki bu birisi esimin ailesinden biri ise daha tolere ederim cunku esim de aynini benim icin yapar.

Ben kv ,görümce den çok çektim.Çok sinsi ,iki yüzlü,kötülerdi.Eşime karşı hep ikili oynadılar.Ben terbiyemden sustum görmezden geldim.Sonunda ne mi oldu?onları melek gibi gördü ,beni herşeyden şikayet eden biri ...çok iyi oyunculardı onlar yüzünden sinir krizleri ,kavgalar ,huzursuzluk oldu ,uzak olayım huzurum olsun dedim sürekli benden şikayet etmeye başladılar...biz sürekli tartışmaya başladık...sürekli benle Uğraşıyorlardı....veee çok yıprandık onlar yüzünden boşanıyoruz...Allah ‘a havale ettim onları ...yuvamı yıktılar...

Ne demek isteyecek kısaca evime sorun taşımam huzurumuzu bozmam demek istemiş

Ileride bir şey yaşadığınızda ne mi yapacaksınız?

Ciddi ciddi bunu mu planlıyorsunuz şöyle mi davransam böyle mi davransam diye?
Planlamıyorum sadece görmezden gelen bi adam olsun istemiyorum.

Aynen bende bundan emin olamadım aslında bu zamana kadar hep benim dediğim oldu düğün evlilik konusunda ben ne istersem o benim dediğimi yapıyor ama bu şimdi böyle ya sonra ?
Valla bende evlenene kadar düğün evlilik eşya mobilya gelinlik organizasyon artık aklina ne gelirse hep benim dediğim oldu. Hala da benim dedigim olur ama esimin damarı var biz it damarı deriz. Bizim buralarda oyle denir Güya bende varmış ama onda da var böyle sinsilikle sessizlikle dedigini yaptırdığı çok olmustur. Ilk 6 ay onu öldürmek istiyordum neredeyse simdi her ortamda beni met etmelere falan başladı herkesin de ağzını kapadı ama bizim problem laf sokma kaynana teroru degilde etrafin cocuk sorması falan tarzında seylerdi. Bende cok yıpranmıştım. Allah var kaynanami severim. Iyidir. 1 2 bos konusmuslugu da oldu ama eşim benden yana oldu. O bos konusmalar hangimizde olmuyor ki bence cok takma genel gidişata bakarsin. Bazen bazi seyleri ters anlayabiliyoruz bunlari düşünmek icin erken. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…