- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Erkekler bizim gibi bir kadına en ufak birşeyde lafını sokayım diye düşünmez sonuçta karşısındaki bir bayan, ailesinede laf sokmasını kavga etmesini beklemek abes, şimdiden ilerdeki kavgalarda ne olacak diye düşünmekte abes hiç kavga olmasın olmaz mı? İyi düşün iyi olsunBu güzel evetama herşeye göz yuman adamda istemem
Bende bundan korkuyorum . Kör olsun istemem.. tamamBen kv ,görümce den çok çektim.Çok sinsi ,iki yüzlü,kötülerdi.Eşime karşı hep ikili oynadılar.Ben terbiyemden sustum görmezden geldim.Sonunda ne mi oldu?onları melek gibi gördü ,beni herşeyden şikayet eden biri ...çok iyi oyunculardı onlar yüzünden sinir krizleri ,kavgalar ,huzursuzluk oldu ,uzak olayım huzurum olsun dedim sürekli benden şikayet etmeye başladılar...biz sürekli tartışmaya başladık...sürekli benle Uğraşıyorlardı....veee çok yıprandık onlar yüzünden boşanıyoruz...Allah ‘a havale ettim onları ...yuvamı yıktılar...
Nasıl oldu yani nasıl o kıvama geldiValla bende evlenene kadar düğün evlilik eşya mobilya gelinlik organizasyon artık aklina ne gelirse hep benim dediğim oldu. Hala da benim dedigim olur ama esimin damarı var biz it damarı deriz. Bizim buralarda oyle denirGüya bende varmış ama onda da var böyle sinsilikle sessizlikle dedigini yaptırdığı çok olmustur. Ilk 6 ay onu öldürmek istiyordum neredeyse simdi her ortamda beni met etmelere falan başladı herkesin de ağzını kapadı ama bizim problem laf sokma kaynana teroru degilde etrafin cocuk sorması falan tarzında seylerdi. Bende cok yıpranmıştım. Allah var kaynanami severim. Iyidir. 1 2 bos konusmuslugu da oldu ama eşim benden yana oldu. O bos konusmalar hangimizde olmuyor ki bence cok takma genel gidişata bakarsin. Bazen bazi seyleri ters anlayabiliyoruz bunlari düşünmek icin erken. .
Sessiz kalıp susacak olan bana olacak.Nısanlınızın ailesiyle sorun Yasadıgınız da kapısını kapatıp karısmayacak gibi duruyor
AynenSessiz kalıp susacak olan bana olacak.
Ben gereken cevabı vermekte özgürüm ve veriyorum daÇok güzel düşünce de peki size karşı bi cümle bi laf söylendiğinde ne oluyor susuyor mu ? Hop nasılsa bi önemi yok evimize gidelim kapıyı kapatalım iş bşzde bitiyor mu oluyor . Size söylenen hakaretlere be bilim iğnemelere susan adam sizi ezdirmiş oluyor. Bi nevi söylediği bu demek çünkü .
Bence çok güzel demiş benimde esim boyle diyor annemle ablamla zitladabilirsin anlatanabilirsin bana ama ben kapımı kapadgmda senin bana olan davranışına bakarım diyo yani başkasına kizipta biz kavga etmeyelim der esimle olan tartsmalarmda hep ikimizin arasndaki konular baskasi yüzünden hic tartamadı benle en doğrusuda bu. Sizde taraf tutmasını beklmeyin boyle zamanlardaMerhaba kızlar ,
nişanşmla geçen aksam konusuyorduk . Ufak bir tartışmamız oldu çok büyütülecek bir şey değil.. Bana Ben ne kendi ailemn ne senin ailenn söylediklerin de artniyet aramam dedi. Bende iyi de dedim Aileler yuzunden boşanan kaç çift var bu memlekette . sinsi halleden kvler, baldızlar,görumceler vs. bunu nasıl ayırt edeceksin dedim.. ben kapımı kapattıgım da sana bakarım dısarıda olan beni bağlamaz dedi. Daha fazla yanlış anlaşılmamak için sustum..Uzatmadım ..
Şimdi bir nişanlı olarak engin tecrubelerinize ihtiyacım var :)
ne yani ben şimdi kv görumcem yada x bi insanla bir şey yaşadıgımda ne olacak ? İlla ki tartışma olacak ya da ne bileyim ileride evlendikten sonra biri bir şey dediğinde cvbımı vericem eee o zaman ne olacak kapıyı kapattgmzda bana mı patlıcak bu adam Aile hakkında böyle düşünen adam ? ya da ben mi yanlış anladım ? ya da ne demek istedi ?
Ayy uzatma lafi da zaten gotunden anlamışsın bide sorsam mi diyorsun adami cileden cikarirsin vallapeki sorsam mı burada demek istediğin neydi diye ? yoksa hiç uzatmasam mı ?
eşinizin annesine karşı bu durumu da iyi değil ki yalnız.. sizi ezdirmiyorum derken annesini resmen kırıyor gömuyor..tamam sizi savunsun tamam oraya yemek yapmaya gitmiyorsunuz hizmetçi gibi kabul .. ama o sekilde annesine söylemesi kırıcı biraz..Ben gereken cevabı vermekte özgürüm ve veriyorum da
mesela bir örnek daha ben ailene gitmek istemiyorum deme hakkına sahibim çünkü her gittiğimizde yemek işi bana kalıyor ev işleri misafir ağırlama zaten senede toplasanız 10-15 günlüğüne gidiyoruz eşime bunu söylememe bile gerek kalmıyor annesi onun yanında şunu yapalım mi bunu nasıl yapalım diyecek olduğunda hemen derki kalk kendin yap benim eşim buraya iş yapmaya gelmedi senin evin o zaten evimizde gerekeni yapıyor gelmişiz kaç günlüğüne birde iş mi yapacak der ve kapatır yani karakter meselesi birazda eşim bu konuda benim yanımda olur asla altta kalmam öyle bir duruma da çok şükür düşürmedi beni direk söyler ve bende söylerim
görmedim duymadım bilmiyorum. Yapacaksın tatlım bence nişanlın doğru yapıyor bende aynı fikirdeyim kapı kapandımı herkes ve herşey dışarda kalıyor birde disardakilerle dengeli bir ilişki oldu mu tamamdır bu işMerhaba kızlar ,
nişanşmla geçen aksam konusuyorduk . Ufak bir tartışmamız oldu çok büyütülecek bir şey değil.. Bana Ben ne kendi ailemn ne senin ailenn söylediklerin de artniyet aramam dedi. Bende iyi de dedim Aileler yuzunden boşanan kaç çift var bu memlekette . sinsi halleden kvler, baldızlar,görumceler vs. bunu nasıl ayırt edeceksin dedim.. ben kapımı kapattıgım da sana bakarım dısarıda olan beni bağlamaz dedi. Daha fazla yanlış anlaşılmamak için sustum..Uzatmadım ..
ne yani ben şimdi kv görumcem yada x bi insanla bir şey yaşadıgımda ne olacak ? İlla ki tartışma olacak ya da ne bileyim ileride evlendikten sonra biri bir şey dediğinde cvbımı vericem eee o zaman ne olacak kapıyı kapattgmzda bana mı patlıcak bu adam Aile hakkında böyle düşünen adam ? ya da ben mi yanlış anladım ? ya da ne demek istedi ?
Evlenmeden hepsi koruyucu melek ,beyaz atli prens ,karisinin kociskosu zaten :)) evlendikten sonra iki taraftada aileye karsi koruma oluyor . Kv vs nasil insanlarMerhaba kızlar ,
Canım tabi orta denge ben oluyorum eşim o şekilde söylesede ben yine girip yaparım yemeğimi ve o gün ne yapmam gerekirse bende eşim öyle dedi diye hiç bir iş yapmıyor değilim yanieşinizin annesine karşı bu durumu da iyi değil ki yalnız.. sizi ezdirmiyorum derken annesini resmen kırıyor gömuyor..tamam sizi savunsun tamam oraya yemek yapmaya gitmiyorsunuz hizmetçi gibi kabul .. ama o sekilde annesine söylemesi kırıcı biraz..
kv iyi.. kp kendi halinde etliye sutluye karısmaz.. bi görumce var biraz ağzı bozuk böyle kocasına, abisine fln herkesin içinde hayvanat diyen cinsten :) böyle oturur çayı önune gelsin ister ev işi ile işi olmaz fln kendi yapmaz ama mesela sen yapmasan da ses etmez. bende ona göre davranıyorum. çok umursuyorum denmez. kötu biri değil zaten uzak olacagız. Ben bu durumunu hal ve hareketini çocuğu olmayısına bağlıyorum biraz agresif..Evlenmeden hepsi koruyucu melek ,beyaz atli prens ,karisinin kociskosu zaten :)) evlendikten sonra iki taraftada aileye karsi koruma oluyor . Kv vs nasil insanlar
Tatlım sen hayatveben değilmisin nikini değiştirmişsin sanırım ama nişanlı, görümce, kayınvalide sıkıntıların bitmiyor bir türlü hayatı kendine zehir ediyorsun, ayrıca her gelin, kayınvalide, görümce arasında tartışma olacak diye birşey yok nden kendini buna şartliyorsun, 2 yıllık evliyim bunun nişanlılık vs dönemide var ve ne görümcelerimle ne kayınvalimle tartışmadım hiç, ha birde ufak bir not mutlu bir evlilik istiyorsun bir gözün kör, bir kulapın sağır olacak.Merhaba kızlar ,
bence nisanlisinizin degerini bilin, fistik gbii adammis valllah nesini yanlis anliyorsun anlamiyorum resmen dert ariyorsun kurcalama bence adamin düsüncelerini hoplatip 180 degisdirme yoksa eger ileride ailesiyle sorun olsa bile senden bilir. sorun olmayan yerde sorun cikariyorsun der ..Merhaba kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?