Nişanlımın düşüncesi. . .

Bu güzel evet ama herşeye göz yuman adamda istemem
Erkekler bizim gibi bir kadına en ufak birşeyde lafını sokayım diye düşünmez sonuçta karşısındaki bir bayan, ailesinede laf sokmasını kavga etmesini beklemek abes, şimdiden ilerdeki kavgalarda ne olacak diye düşünmekte abes hiç kavga olmasın olmaz mı? İyi düşün iyi olsun

Bende bundan korkuyorum . Kör olsun istemem.. tamam doğru evimize sorun taşımayalım ama bans söylenene dr susulsun istemem mesela ne mi olur baktım o sustu ben cvp yapıştırırım snra eve geldiğimizde bana hesap sormasn

Nısanlınızın ailesiyle sorun Yasadıgınız da kapısını kapatıp karısmayacak gibi duruyor

Daha ortada bişey yok. Niye sorun yaşayacağınızı düşündünüz. Özellikle bir de kadınların isimlerini saymışsınız. Belki sorunu eşinizle belki kayınpederinizle yaşayacaksınız. Ne biliyorsunuz.

Nasıl oldu yani nasıl o kıvama geldi

Ben gereken cevabı vermekte özgürüm ve veriyorum da
mesela bir örnek daha ben ailene gitmek istemiyorum deme hakkına sahibim çünkü her gittiğimizde yemek işi bana kalıyor ev işleri misafir ağırlama zaten senede toplasanız 10-15 günlüğüne gidiyoruz eşime bunu söylememe bile gerek kalmıyor annesi onun yanında şunu yapalım mi bunu nasıl yapalım diyecek olduğunda hemen derki kalk kendin yap benim eşim buraya iş yapmaya gelmedi senin evin o zaten evimizde gerekeni yapıyor gelmişiz kaç günlüğüne birde iş mi yapacak der ve kapatır yani karakter meselesi birazda eşim bu konuda benim yanımda olur asla altta kalmam öyle bir duruma da çok şükür düşürmedi beni direk söyler ve bende söylerim

Senin konularin malum. Evlenmek isteyen arkadasina olmuyor iste zorlama diyorsun.
Nisan alisverisinde 2 yillik makyaj malzemesi aldirmayi planliyordun..
Gorumcen cocugu olmadigi icin sana derdini anlatiyor sen de uzulme yegenini seversin diyecek kadar iyi niyetlisin.
Simdi bu iyi niyetini nisanlinda kullanmak istiyorsun ama adam sana uymuyor.
Cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim. Allah sifa versin.

Sizi dinlerim demek istemiş. Yani evimize ailemize kimse karışamaz demek istemiş. Neden bu kadar kötüye yordunuz? Hem belki sorun olmayacak nişanlıyken olumsuz hem de olmamış şeyleri konuşmak çok yersiz. Neden en mutlu günlerinizi gölgeliyorsunuz anlamadım?

Bence çok güzel demiş benimde esim boyle diyor annemle ablamla zitladabilirsin anlatanabilirsin bana ama ben kapımı kapadgmda senin bana olan davranışına bakarım diyo yani başkasına kizipta biz kavga etmeyelim der esimle olan tartsmalarmda hep ikimizin arasndaki konular baskasi yüzünden hic tartamadı benle en doğrusuda bu. Sizde taraf tutmasını beklmeyin boyle zamanlarda

eşinizin annesine karşı bu durumu da iyi değil ki yalnız.. sizi ezdirmiyorum derken annesini resmen kırıyor gömuyor..tamam sizi savunsun tamam oraya yemek yapmaya gitmiyorsunuz hizmetçi gibi kabul .. ama o sekilde annesine söylemesi kırıcı biraz..

görmedim duymadım bilmiyorum. Yapacaksın tatlım bence nişanlın doğru yapıyor bende aynı fikirdeyim kapı kapandımı herkes ve herşey dışarda kalıyor birde disardakilerle dengeli bir ilişki oldu mu tamamdır bu iş

Evlenmeden hepsi koruyucu melek ,beyaz atli prens ,karisinin kociskosu zaten :)) evlendikten sonra iki taraftada aileye karsi koruma oluyor . Kv vs nasil insanlar

Canım tabi orta denge ben oluyorum eşim o şekilde söylesede ben yine girip yaparım yemeğimi ve o gün ne yapmam gerekirse bende eşim öyle dedi diye hiç bir iş yapmıyor değilim yani
Ben eşime kızarım hatta derim ki sanane ki birazda denge siyaseti bu işler sanki eşimin düşüncesine karşı geliyormuşum gibi ama aslında olması gereken de o olmalı yani eşim bir ağırlığını koyuyor ezdirmiyor işte bu işi yapıp yapmamak ise vicdani boyutu tabi ki yan gelip yatmaya gitmiyorum sonuçta evimde annem yada KV gelip yapmıyor yemeklerimi temizliğimi misafirlerimi de onlar ağırla mıyorlar evimde de olsa o işleri yapacaktım sonuçta ama benim yerimi ve konumumu koruyan her zaman eşim olmuştur kişisel olarak polemiğe girmiyorum

Evlenmeden hepsi koruyucu melek ,beyaz atli prens ,karisinin kociskosu zaten :)) evlendikten sonra iki taraftada aileye karsi koruma oluyor . Kv vs nasil insanlar
kv iyi.. kp kendi halinde etliye sutluye karısmaz.. bi görumce var biraz ağzı bozuk böyle kocasına, abisine fln herkesin içinde hayvanat diyen cinsten :) böyle oturur çayı önune gelsin ister ev işi ile işi olmaz fln kendi yapmaz ama mesela sen yapmasan da ses etmez. bende ona göre davranıyorum. çok umursuyorum denmez. kötu biri değil zaten uzak olacagız. Ben bu durumunu hal ve hareketini çocuğu olmayısına bağlıyorum biraz agresif..

Dert mi aradınız Allah aşkına? Olması gereken şeyi söylemiş nişanlınız uygulayabilirse ne ala.
Her kayinvalide her görümce kötü diye düşünmeyin. Kusur ararsanız her insanda var. Önemli olan bunu yönetmek. Tabii ki kötü ruhlu insanlar vardır ona bir şey diyemem ama ilişkilerin en büyük çatırdama nedeni nisanlinizin dediği şeyin yapılmaması. Evet aileler çok önemli onlarla da evleniyorsunuz ama kapınızı kapatınca ikiniz önemlisiniz. Bir söz vardı "evlenmeden önce dört gözünüzü açın, evlendikten sonra ikisini kapatın"

Tatlım sen hayatveben değilmisin nikini değiştirmişsin sanırım ama nişanlı, görümce, kayınvalide sıkıntıların bitmiyor bir türlü hayatı kendine zehir ediyorsun, ayrıca her gelin, kayınvalide, görümce arasında tartışma olacak diye birşey yok nden kendini buna şartliyorsun, 2 yıllık evliyim bunun nişanlılık vs dönemide var ve ne görümcelerimle ne kayınvalimle tartışmadım hiç, ha birde ufak bir not mutlu bir evlilik istiyorsun bir gözün kör, bir kulapın sağır olacak.

bence nisanlisinizin degerini bilin, fistik gbii adammis valllah nesini yanlis anliyorsun anlamiyorum resmen dert ariyorsun kurcalama bence adamin düsüncelerini hoplatip 180 degisdirme yoksa eger ileride ailesiyle sorun olsa bile senden bilir. sorun olmayan yerde sorun cikariyorsun der ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…