- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ev arkadaşı neden ertelemek istiyor ki?
Ev arkadaşının tanıdık birisini getirme planı var sanırım hemen vermeyin benden haber bekleyin gibi olmuş
Kesin sinsi planları var.Hayır yok. Açıkça sorduk sen nasıl mutlu olacaksan onu yapalım düşündüğün biri var mı diye. Yok ilandan buluruz dedi.
Aman o zaman sen aç ilanı koy bekleme hiç , bi cacık yapacak değiller baksanaHayır yok. Açıkça sorduk sen nasıl mutlu olacaksan onu yapalım düşündüğün biri var mı diye. Yok ilandan buluruz dedi.
Aman o zaman sen aç ilanı koy bekleme hiç , bi cacık yapacak değiller baksana
Kesin sinsi planları var.
Ee siz niye geri çekildiniz ki. Olmaz diyip koyun ilanı.Ben zaten dinlemeyelim onu koyalım bak ilanı dedim. Hatta bugün evi toparladım fotoğraf çekiyordum onun üzerine bu konuşma geçti. “1-2 hafta daha bölüşürüz koymaz bana” ne demek ya sanki sadaka veriyor. Ben niye kalmadığım eve para vermek zorundayım gider yeni evime iki üç parça bir şey alırım o parayla bir sürü eksik var daha elektrik süpürgemiz bile yok. Bizimki kahramanlık peşinde ama.
Ben karışmıyorum diyip sonra pasif agresif tavırlara girilmesinden hoşlanmıyorum. Öyle bir şey konuşulduğu zaman, hayır kusura bakma ama bizim maddi planımıza bu uymuyor, ilanı koyacağım diyin koyun. Başka bir plani varsa da söylesin. Nisanliniz artık ortak bütçeniz varsa böyle kafasına göre iş yapamaz. Ama siz de aklınızda bir plan varken küsüp kenara çekilmek yerine soğukkanlı bir şekilde olayı çözebilirsiniz.
Valla babana bile guvenmiceksin. Babam da beni mağdur etmez derdim, KYK çek mezun olunca ben öderim dedi, çektim ve ödemediTeşekkür ederim yorumunuz için. O an o kadar sinirliydim ki konuşsam cidden kavga edecektik bir de ev arkadaş da şu an evde.
Ama az önce söyledim bunu söylemene çok sinir oldum, masraflarımız var biliyorsun, daha fazla bu eve ödeme yapamayız diye. Bana diyor ki “çok haklısın ama bir an hepsini ben öderim dediği için bölüşmeyi teklif etmek zorunda kaldım, o bizi mağdur etmez zaten biliyosun”
Ya sabır gerçekten
Almanyadamısınız ? Kardesimde almanyada orada da sistem dediginiz sekilde eger almanyadaysaniz hic dert etmeyin 1 günde kiralayacak yüzlerce insan cikiyor bir ton insan yaziyor ev sıkıntısından dolayı anında gidiyor evler belki oradada öyleyse o yüzden rahat davraniyorlardir ev arkadasi kisisi neden koymanizi istemiyor orayi hic anlayamadim onca sene beraber yaşamışlar gider ayak nişanlınız arkadasini kirmak istemiyordur vefa duyuyordur vs hemen pasiflik olarak görmeyin bazen erkeklerin düşüncelerine akıl sır ermiyorKızlar selam
Çok sinirliyim lütfen bana akıl verin. Nişanlımın bir ev arkadaşı var, bizim sevgililik zamanlarımızdan beri birlikte kalıyorlar (2.5 yıldır). Ben yurtdışına nişanlımın olduğu ülkeye ilk taşındığımda bu arkadaş bize şöyle bi teklifle geldi: siz birkaç ay burada kalın, kirayı ikiye değil üçe bölelim. Siz o sırada evlere bakarsınız hoşunuza giden olunca çıkarsınız. Böylece aceleye getirmemiş olursunuz içinize sinen eve çıkarsınız.
Çok mantıklı geldi ilk dönemleri böyle geçirdik. Çocuk da çok iyi biri bu arada gayet de iyi anlaşıyoruz.
Biz 2 aydır ev bakıyoruz ve şimdi bir yerden onay aldık şubatın 1inde taşıncaz.
Ev sahibi de nişanlıma demiş ki evden çıkmadan odanı kiraya ver öyle çık. Sistem Tr’den farklı, burada çıkan kişi internete ilan koyup yerine birini bulup çıkıyor.
Ben diyorum ki çıkmamıza 8 gün kaldı ilanı koyalım yoksa birini bulamazsak çift kira vericez şubat başından itibaren.
Ev arkadaş diyor ki hemen koymayalım birkaç güne koyarız diyerek erteliyor sürekli bu konuşmayı. Ben de en son meramımı anlatmak için dedim ki, “yahu iyi de biz birini bulamazsak çift kira vericez o yüzden erkenden gelecek kişiyi bulalım kafamız rahatlasın.”Ev arkadaş da tamam bulamazsanız ben öderim dedi.
Benim akıllı nişanlım da o an gaza gelip dedi ki “1-2 hafta daha bölüşürüz ya bana koymaz”
Abi neden bölüşelim allah aşkına sizce mantıklı mı bu yaptığı? Paramız da yok ha bu arada. Depozito attık ilk kirayı verdik yeni eve daha bir sürü masrafımız olacak.
Suratım asıldı direkt karışmıyorum naparsan yap dedim yalnız kaldığımızda.
Hahahaha o tongaya ben de düştüm. Ama ödemiyorum ben deValla babana bile guvenmiceksin. Babam da beni mağdur etmez derdim, KYK çek mezun olunca ben öderim dedi, çektim ve ödemedibence siz kimseyi dinlemeyin, madem foto çektiniz koyun ilana. Erkekler gururuna b.k sürdürmicek diye kimsenin parasını ödemek zorunda değilsiniz.
Ödemeyip napcaksiniz ki? El mecburHahahaha o tongaya ben de düştüm. Ama ödemiyorum ben de
Yani gidebildiği kadar işte gidiyor şimdilikÖdemeyip napcaksiniz ki? El mecburbenim çoktan bitti tabi de bu kazığı da unutmicam o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?