Nişanlımın Facebook araması ve yeni başladığı işinde zümre hocasının instagramdan onu takip etmesi normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinin telefon ya da bilgisayardaki gecmisine ve yazismalarina bakan kisiler bana göre o iliskinin kaybedenleridir. Kendinizi kaybeden durumuna düsürmeyin. Siz sikilirsaniz ayrilin. Siz istiyorsaniz seviyorsaniz evlenin. Sizin ne düsündügünüz önemli. Karsi tarafin ne düsündügüne bu kadar kafayi takarsaniz o iliskinin kaybedeni siz olursunuz.

Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak

Ay inanamıyorum. Kesin bu iş arkadaşlarıyla sohbette ediyordur molalarda. Yada markette, mağazada kadın görevlilere selamda veriyordur . İnanılmaz. Yani bilemiyorum kendini nasıl toparlayacaksın🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X