- Konu Sahibi zorunlualann
Asssssla yanlışını görmedim demişsin de peşine düşmediğin içindir. Küçük bi takipte bişeyler bulmuşsun bile. İnsanları gözünüzde devleştirmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç defa tuvalete gitmiş?Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
10 cm değil miydi o ya? Yavrumun boyu uzamaya devam mı ediyor yoksa?12cm uğruna çekilir dert değil ya
12 diye aklımda kalmış10 cm değil miydi o ya? Yavrumun boyu uzamaya devam mı ediyor yoksa?
Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
nianlına güven ama boşta bırakma, rahatsız edici takipleri bırakNişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Valla 10 bile olabilir ;(12 diye aklımda kalmış![]()
Valla 10 bile olabilir ;(
Parmak kadar demişti. Ay böyle de çok fena oldu, parmak kadar diyince12 diye aklımda kalmış![]()
Eski bir konusunu hatırlıyorum alafranga tuvalet varmış şükret demiştimİki çocuklu zümresi, hakkında böyle düşündüğünüzü bilse krizlerden krizlere girer. Kim ne yapsın sizin nişanlınızı.
Bu aradaNiloyatospikk bak minimal yaşam böyle oluyor. Zorunludan ders al azcık sksjsjndjd
Ee çünkü parmağıyla ölçmüştüüParmak kadar demişti. Ay böyle de çok fena oldu, parmak kadar diyince
Güven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
Zurna hocası falandır zümre değildir, boş gezenin boş kalfası değil miydi bu adam memur kadın buldu coreklendi dedik ne ara okudu atandı.
Değilmiş değilmiş yanlış alarmZorunlu öğretmen miymiş?![]()