• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Facebook araması ve yeni başladığı işinde zümre hocasının instagramdan onu takip etmesi normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Kaç defa tuvalete gitmiş?
Sabah kalkınca yüzünü yıkamış mı?
İşe giderken kimleri görmüş?
Selam verdikleri olmuş mu?
Öğle yemeğinde kaç lokma yemiş?
Yerken karşısında biri var miymis?
İyice çiğnemiş mi yoksa çiğnemeden mi yutmuş?
Bunlar önemli.

Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak

nianlına güven ama boşta bırakma, rahatsız edici takipleri bırak

İki çocuklu zümresi, hakkında böyle düşündüğünüzü bilse krizlerden krizlere girer. Kim ne yapsın sizin nişanlınızı.
Bu arada Niloyatospikk Niloyatospikk bak minimal yaşam böyle oluyor. Zorunludan ders al azcık sksjsjndjd

Bazen muhabbet oluyor ya da bazi insanlar çat diye ekleyebiliyor. Her takiplesmek buyuk anlamlar tasidigini dusunmuyorum.
Bende ise yeni basladigimda yeni muhabbet ettigim bir cocuk birden eklemisti. Ama ne bana garip bir davranisi gordum ne bakisini. Sevgilisi de var. Disardan garip gorunurdu sevgilm irdelese. Suan sevgilimle de arkadaslar hatta hic garip birsey de yasanmadi.
Olay nisanlinin tavirlariyla alakali.
Senin nisanlin issiz degil miydi ben ne kacirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X