- Konu Sahibi Gizemmkomut
Siz yarı yolda kalabilirsiniz ama. Beni böyle tanıdın böyle kabul ettin der. Anlamıyorsunuz, evlendikten sonra mucize olmayacak. 10 yıldır ailesini ara sıra arayan erkekler bile evlendikten sonra annem annem oluyorlar. Evlilik sonrası her zaman daha zordur. Şimdi nişanlısınız aynı evde yaşamıyorsunuz. Aile akraba ortamlarında takılıyorsunuz. Yarın evlenince evinizde misafir ağırlayacaksınız veya siz akrabalarınıza davet edileceksiniz. Bu zamana kadar nasıl geldiyse bundan sonra öyle gidecek. 30 yaşına gelmiş birinin karakterini kişiliğini değiştiremezsiniz ters teper. Bu neşeli olmakla eğlenmekle ilgili değil. Bu, yeri ve zamanı ayarlayamamak.Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Bizim Türk kadınlarının bir numaralı problemi bu, ben düzeltirim. Hayır düzeltemezsin, bir süre baskılarsın sonra da ben böyleyim işine gelirse diye patlar. Siz bile isteye gayet gönüllü kendinizi ateşe atıyorsunuz. Hiç birimiz sizi tanımıyoruz evlenin evlenmeyin bize ne. Ama buraya konu açıp soruyorsanız, uyarmak tehlikeyi göstermek bizim görevimiz.