Nisanlimin hareketleri

Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
ne yanlış anlaması ya? kardeşinle kıyaslamasını nasıl yanlış anlayabilirsin? adam her dediğini kılıfına uyduruyor, sen yanlış anladın diye manipüle ediyor, değişirim diye palavralar sıkıyor sen de inanıyor musun? ya aşırı derecede safsın ya da bilerek görmemek için elinden geleni yapıyorsun. ayrılmayı göze alamıyorsan evliliği ertele bari. evliliği ertelemek boşanmaktan daha kolay emin ol. ama eminim yine nişanlın manipüle eder ikna eder seni 😂😂😂 ne diyim kolay gelsin de bizim sinirimizi bozuyorsun boş yere. madem değişeceğine inanıyorsun niye konu açıyorsun anlamıyorum

Neden uyarıyorsun ki?
Çok mu kavgacı ya da saygısız bir tip?
İnsanları sürekli aşağılıyor mu?
Sana hakaret ni ediyor?
Çok mu sinirli?
Eğer cevabın hayırsa bence sen çok kasıyorsun.

Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artik🙄 napsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Aranızda kaç yaş var acaba??Hep çok büyük muş gibi bahsediyorsunuz.

Bizim eskiden bir komşumuz vardı , kocasının ayarı yoktu . Nerde ne konuşulur bilmezdi , edep haya yoktu , ağzından sürekli küfürler saçılırdı . Kadın da bir o kadar tatlı ve mahçup bir karakterdi . Aslında böyle demek istedi ,amaaannn bizim deli işte deyip acı acı gülerdi , güya aldırış etmemeye çalışırdı .
Siz de öyle olacaksınız gibi geldi bana . Amaaannnn şakacı vs gibi kocanıza lakap bulursunuz siz de .
Evlenmek ne demek ? Bunu bir düşünün . Aşılamaz problemimiz olmadı çok şükür şu ana kadar ama bugünkü aklım olsa evlenmezdim 40 yaşıma kadar

Sürekli uyarmak zorunda hissettiğim biri bana uygun değil demektir. Neden bana uygun olmayan biriyle evleneyim ki?
Eşimi uyarmıyorum yani. Üstelik kendisi benden küçük. Yaşı daha gençken de uyarmıyordum.

Bu şekilde yaşamak çok yorucu.
Nişanlınız gibi birini tanıyorum, adam 70ine geldi hala densiz. Karısının da çocuklarının da tahammülü kalmamış artık.
Karakter kolayca değişebilecek bir şey değil. 30 yaşındaki adamın karakteri oturmuştur artık. Evlenince birden olgunlaşmayacak. Siz de yıprandığınızla kalacaksınız.

Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artik🙄 napsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Köprüyü geçmeyi bekliyor, evlenince eski ayı olacak.

Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Çok zorladın değil mi kendini ikna edebilmek için? Bunu kabul ederek devam etmen zaten mümkün değildi, motivasyon gerekiyordu, o da kendi kendini aptal yerine koymaktan geçiyordu.

Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladım🤦‍♀️ bir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye 🙄 bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
arkadaşlarıyla aralarındaki goygoya karışmıyorum o da bana karışmaz

Eski konularına baktım da nişanlın tam bir mal sende inanılmaz saf birisin. Evde kalıcam diye mi korkuyorsun zaten dünyada altın varaklı erkek bi o var 😀😀 evlen çok seviyorsun zaten seni ikna da edebiliyor ama evlenince buraya sorunlarını yazarsan ekstra linç yersin bilgin olsun 😊 doğum yaptığında kalan göbeğini bile ağzına meze yaparsa şaşırma mide bulandırıcı bir erkek tipi. Hiç bir insana bak kadın demiyorum insana kart şişko hayvan evde kalık falan denmez ayıp böyle laflar şakanın da dozu olmalı.

Bana bu davranışı ergence geldi. Bu tip davranışları kaldırabilen biriyseniz evlenin derim. Yok kaldıramayacaksanız yol yakınken dönün. Evlilik ciddi bir iş

Bu tarz konular da şeyi merak ediyorum, tüm yorumları okudum hep aynı uyarılar yapılmış, aynı tahminler de bulunulmuş..Konu sahibi bunları okuyunca evet ya bu işte bir terslik var diye düşünüyor musunuz? Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor demek ki benim göremediklerim var diyor musunuz?..Bende istatistik tutuyo gibi oldum😂 ama bu uyarılar işe yarıyor mu merak ettim? Gerçi büyük olasılıkla cevap alamam..

Bence adami degil, kendinize yetistirmeye calistiginiz profili seviyorsunuz ve onun yönlendirilmeye razi oldugunu. Bunlar saglam bir evlilik icin iyi temeller degil

Eski konularında bu adamla görücü usulu ile tanıştığınızı, güzellik arasam başka bulurdum dediğini yazmışsın....Dakka 1 gol 1...

Gol 2: senden küçük kız kardeşini beğeniyor ve senin de onun gibi olmanı, kilo vermeni istemiş...Hayırdır yani kardeşimde gözün varsa buyur git benle işin ne diyemedin mi? Yani hadi birinci golü pas geçtin bunu nasıl sindirebildin? Kardeşine alıcı gözle bakan bi herif...

Gol 3: kendi nişanında sözünde herneyse dönüp çağırdığı bi kıza evde kaldın kart diye bağırması...Ailenin yorumu ne oldu buna acaba? Patavatsız, nerde ne yapılacağını bilmeyen bi adam...O kızla arkadaşlıkları da rahatsız edebilir seni hem ilerde nedir yani aralarındaki bu evlenme yarışı saçmasapan...

Yani benim kardeşimin fiziğini bana öven ve sen de onun gibi ol diyen bi herifi içim almazdı şahsen

Acaba mukemmeliyetci ve asiri kontrolcu olabilir misiniz?
Cocuk uyarir gibi her konuda uyarmaniz bende bu izlenimi uyandirdi

Birkac sene once benzer model biriyle evlenmeyi ciddi ciddi dusunmustum her seye ok diyen biri ,tamam yapacagim duzeltirim evlenince soyle olacak boyle olacak vs cidden hevesliydi evlenmeye bana hareketleri tuhaf geliyordu daha cocuksuydu ama essek kadar adamda cocuk olmak tuhaf oluyor( disarida da agir abiydiy)fakat aslinda evlenene kadar oldugunu farkettim o sozlerin ,o kadar uzuldum ki kucuk hesap yapmasina.... yine karsima ciksin yine reddederim seviyordum ama ileriyi goremedim

Siz anladigim kadariyla arkasindasiniz bu adamin perdelerini kaldirdiginda kedi gibi oldugunu saniyorsunuz veya oyle biri bilemem evlenince goreceksiniz artik, hakkinizda hayirlisi

Seviyorsanız olduğu gibi kabul edin, değiştirmeye çalışmayın, insanlar niçin birbirini değiştirmeye çalışır anlamam, birbirinizi olduğunuz gibi sevin,
Sizin veya başkasının hakkını ihlal eder tepkinizi koyarsınız da, kimse kimsenin kişiliğini, fikirlerini değiştirmeye çalışmasın ya hu

ömrünün sonuna kadar böylesine dangul dungul, ağzının ayarı olmayan bir adamla aynı evde nasıl ömür geçer. yattığını kalktığını yediğini içtiğini helasını banyosunu görücen, sanıyormusun ki daha kibarlaşacak. daha da rahat davranıp, ağzının ayarını iyice kaçıracak.
kimbilir daha ne absürtlükleri çıkacak. kaba saba bir insanla aynı evde yaşanmaz, ömrün kısalır.
sonuç; sen uyarmaktan o uyarılmaktan bıkacak ve sen yine gidemicen o başka hayatlara meyledecek.
genelde süreç böyle işliyor.

Back
X