- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Maalesef ben böyle yetişmişim benim herşeyim planlı ve programlıdır.Ama kendisi asla plan program yapmaz gelişigüzel yaşar.Kendisinş gerçekten çok seviyorum ama bu huyu beni sinir ediyorNe kadar dakik-hızlı- tezcanlı birisiniz?
Ona göre bu uyumsuzluğunuz, birbirinizi çözüp gerçekten sevip-sevmediğinizi anlayana kadar büyüyecek. Evliliğinizin patlama ihtimalini şimdiden görebiliyorum. Siz kendinizi tarif edin, ben size anlatıvereyim.
Çünkü bir kağnıyla evli f16yım.
Ayy inşallah başlarız.Beni anladığınıza sevindim.Ben yeni düğün yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama şu an diyorum ki bir şekilde su akıp yolunu buluyor sakin kalmak en iyisi. Mizacı değiştiremezsiniz. En fazla tutar cesaretlendirebilirsiniz. Ev eşyaları bakmaya çalışın en heyecanlandıkları şeyler onlar oluyor genelde. Moda girdi mi ordan yürür gidersiniz:)
Terazi maalesef kararsızlık had safhada.Bir kıyafet giyse yüz kere sorar bu oldu mu nasıl diye.Boğa Burcu mu
Maalesef ben böyle yetişmişim benim herşeyim planlı ve programlıdır.Ama kendisi asla plan program yapmaz gelişigüzel yaşar.Kendisinş gerçekten çok seviyorum ama bu huyu beni sinir ediyor
Valahi aynı evin içerisinde kovalayacğım gibi geliyor onu beni her sinir edişindeAynı eve girince daha çok edecek.
Sen her şeyi yetiştiriverdikçe, o daha çok yayılacak. Öyle yayılacak ki onun nesini sevdiğini bilemeyeceksin.
Üstelik sen sinirlendikçe (Eğer tiye alma huyu da varsa, seni böyle sevdiğini düşünüyorsa) yer yer sana takılacak; ya da klasik bir erkek gibi "Abarttığını" iddia edecek.
Sen "Abartıyor muyum gerçekten?" diye düşünmeye başlayıp, kendini suçlayacaksın. Eğer onu seviyorsan, kendini çok suçlayacaksın. Kendini de çok seviyorsan onu da suçlayacaksın.
O suçlandıkça, onun da ayarları kayacak; sana söylemeyecek için için kendini suçlayacak (adam gibi bir adamsa tabi. Bu evlendikten sonra belli olur, evlilik bir kumar gibidir bazen.) ve kendini suçladıkça yorulup daha çok yayılacak. Senin gördüğün şey de bu yayılma-plansızlık hali olduğu için daha çok sinirlenecek, hızlanacaksın.
aa kavgalarrr. Sevişmeli kavgalar, sevişmesiz kavgalar, kavgalar...
Burada evlilik patlar.
Bundan sonra da kim adam kim değil net belli olur.
Uyum için ne yapılır;
Karşılıklı gayretle sevenler birbirini törpüler. Aşırı fedakarlık da sizi sadece kocanıza bağımlı yapar.
Bu da evliliğin dengesi gibi bir şey.
Ha bu da mı olmuyor?
Sonra "Biz evlenmeli miydik?" sorguları başlar falan filan...
Bi bak bakalım, onda ışık var mı; sende de bir tutam kendini törpüleyecek esneklik.
Valahi aynı evin içerisinde kovalayacğım gibi geliyor onu beni her sinir edişinde
Kendisiyle evlilik konusunda kararlıyım ve gerçekten çok mutluyum çok şükür ama biraz ailesinde de var bu ailesi de asla kendilerini üzmezler.Hatta kız kardeşi kendi düğününe geç kalmışKovalarsın. Benim duvara bi uçan tekme atıp "Akıllı ol bahh" demediğim kaldı.
Evlilik birlikte bir değişim gibi bir şey; ama gerçekten iyi tahlil gerekiyor.
Ben sözünü tutmayan, çiğneyen adamdan nefret ederim. Ama sözünü hangi şartlarda -tutamadığına- da bakmak lazım değil mi? Belki tatlı dil, belki dişi aslan bakışı falan filan... Ama "Ben başta da sonda da kendime güveniyorum" dediğin noktada zaten evlilik için imza işin formalitesi. Evlenmeden boşanmayı düşün mü diyorum ki ben acaba sana?
Düğün zamanı herkes ayrı bi geriliyor ayrıca, bunu da bil de.
Kendisiyle evlilik konusunda kararlıyım ve gerçekten çok mutluyum çok şükür ama biraz ailesinde de var bu ailesi de asla kendilerini üzmezler.Hatta kız kardeşi kendi düğününe geç kalmış.Nişanlım dünyalar iyisi bir insan o yüzden artık katlanacağım diyorum ne diyeyim belki değişir
Kendi daha çok seviyoru beni eminim.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBir evliliğe asla "Değişir" ümidi ile girme kuzum. Çünkü nişanlılıkta gördüğünden öte geçme ihtimali olmayabilir. Gerçekçi ol. Kimle evlendiğini bil de, ona göre beklentilerini ayarla. Tamam?
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah o da senin onu sevdiğin gibi seni seviyordur.
"Seven" değişir sadece.
Kendi daha çok seviyoru beni eminim.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Aman dur öyle deme benimki zaten yavaş hareket ediyor 2 yıldan aşağı evlenemeyiz öyle olursaDüğün mekanları dolu olursa ramazandan sonra evlenirsiniz.
Derken iki bayram arası olmaz deyip kurban bayramını da beklersiniz..
Nasipse seneye bu zamanlar evlenirsiniz..
Daha 1 yıl var ne bu acele :)
Düğün mekanları dolu olursa ramazandan sonra evlenirsiniz.
Derken iki bayram arası olmaz deyip kurban bayramını da beklersiniz..
Nasipse seneye bu zamanlar evlenirsiniz..
Daha 1 yıl var ne bu acele :)
Gelinliğim kına kıyafetim herşey kafamda hazır şekerim ama yaptıramıyorum.Birde nişanlım hazır almamı istemiyor diktirmemi istiyor.Nereye gittiysem diktirmek istediğim bana 5 ay önceden gelmen lazım diktirmek için diyor.Artık hazır alacam heralde bizimki yüzündenRica ederim.
Eminsen sorun yok. ^_^
Ee gelinlik modellerine baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?