- Konu Sahibi pembepepe08
-
Terazi maalesef kararsızlık had safhada.Bir kıyafet giyse yüz kere sorar bu oldu mu nasıl diye.
Gelinliğim kına kıyafetim herşey kafamda hazır şekerim ama yaptıramıyorum.Birde nişanlım hazır almamı istemiyor diktirmemi istiyor.Nereye gittiysem diktirmek istediğim bana 5 ay önceden gelmen lazım diktirmek için diyor.Artık hazır alacam heralde bizimki yüzünden
Hahahaha tamam sabırlı olacağımHazırdan üzerine de dikilebilir. İçine sinsin de, taşıyacak olan sensin.
Çok çok önemsiyorsan gelinliğini, fazla zaman kaybetme ve iyi bi terzi/moda evi bulmaya çalış. Onlar da yönlendirir-açıklarlar nasıl olacağını.
Pek önemsemiyorsan, birkaç model bakabilirsin denk gele netten "Bu olar, bu olabiler" filan...
Yetişiyor her şartta, stres de yapma; adama da dalma
Demek ki yükseleninde sıkıntı var :)))Esimde terazi ama cok kararli ve planlidir.
Hep bi b plani vardir, burcla alakasi yok :)
Demek ki yükseleninde sıkıntı var :)))
Burada da uzun sürüyor tabiki bazen bir mobilya beğeniyorsun gelmesi 2 ay sürüyor yani 6 ay dediğin nedir ki bir çırpıda geçer ama bizimki kendine o kadar güveniyor ki 1 ayda halledermiş bunları nasıl halledicekse onu da anlamadım.Artık öyle yapıcam annemle gider bakarım en azından.Almanyada düğünden önceki sene başlıyor millet salonu ayarlamaya yoksa tarih bulamıyorsun. Gelinlikte erken sipariş edilir (ben gec kaldım ama yetişti). Mobilya ikea değilse gelmesi sürdüğü için erken seçilir. Yani Türkiyede böyle durumlar nasıl bilmiyorum tabi. Siz planlamanizi yaoin. Ne lazim felan. Mekanlari arastirabilirsiniz. Bakmaya beraber gidersiniz. Genel. Yapısı tembel gibi
Burada da uzun sürüyor tabiki bazen bir mobilya beğeniyorsun gelmesi 2 ay sürüyor yani 6 ay dediğin nedir ki bir çırpıda geçer ama bizimki kendine o kadar güveniyor ki 1 ayda halledermiş bunları nasıl halledicekse onu da anlamadım.Artık öyle yapıcam annemle gider bakarım en azından.
İnşallah canımEşim yoğun çalışıyordu ve bende öyle. Onun icin bakmaya felan zaten zaman otomatik olarak kısıtlı oluyordu. Heleki ev bulmak zordu. Yani 7 ay bencede fazla uzun bir süre değil. Herseyi sona birakarak boşuna stres olursunuz ve icinize sinmez bazı seyler. Insallah hersey gönlünüzce olur
Çok şükür beni anlayan birileri daha en azından düğün salonu tutulursa diğerleri bir şekilde hallolur diye düşünüyorum çünkü istediğim birkaç yer var oralarda yer bulamazsam çok üzülürüm.Bende genel olarak nişanlınız gibiyim acelenetmeyi hiç sevmem. Bir arkadaşım vardı üniversitede eve gideceği zaman 3 gün önceden bavul yapardı sonra koyduklarını çıkarıp almaya çalışırdı sinir olurdum :) Düğün salonunu erken tutmuştuk ona lafım yok ama eşyaları 6 ay önceden almanın bi manası yok bana göre. Herşeyi bir ayda hallettik öyle alelacelede olmamıştı yani. Birtek salon mu neresiyse artık yer kalmıyor cidden o konuda geniş davranmamalı.
Yer azalmaya başlayınca fiyatı arttırıyorlar bilerek bence nişanlına bunuda söyle acele etsin. Erken tutmak her zaman iyidirÇok şükür beni anlayan birileri daha en azından düğün salonu tutulursa diğerleri bir şekilde hallolur diye düşünüyorum çünkü istediğim birkaç yer var oralarda yer bulamazsam çok üzülürüm.
Haklısınız mutlaka konuşacağım kendisiyle inşallah beni dinlerBen ağustostaki düğünüme ocakta zor salon bulmuştum.
Ki o da cuma günü oldu mesela haftasonuna yer yoktu.
Nişanlınıza böyle örnekler verin bence.
Bir de biz daha uyguna tutmuştuk zaman geçtikçe zamlanir salonlar.
Bir de siz istediğiniz salonları tek başına dolaşın tarih vs.bi sorun öğrenin ona göre bilgi verin nişanınliniza durumun ciddiyetini anlar bence.
Merhaba kızlar,
Nisan ayında düğünüm var inşallah.Benim derdim nişanlımın çok rahat olması.Kendisi asla hızlı hareket etmez,her yapacağı hareketi günlerce düşünür,hiçbir işini yetiştiremez.Hal böyle olunca biz bir türlü düğün hazırlıklarına başlayamıyoruz.Annemler hergün soruyor kızım düğün yerine baktınız mı diye bende bugün yarın diyip duruyorum.Malum mayıs ayında ramazan başlıyo o sebeple düğünü nisanın son haftası yapalım dedik şuan o haftaya yığılma var çünkü ramazandan önce yapmak isteyen çok.Nişanlıma hazırlıklara başlayalım gel diyorum bana dur daha çok vaktimiz var yaparız nasıl olsa ev dediğin nedir ki bir ayda dizilir diyor bana.Düğün yapmak istedğimiz yerler belli birde heryer 2019 rezervasyonlarına başlamış bizimki sanıyor ki herkes buna gel burda düğününü yap dicek.Sonra ben laf söyleyince bana niye abartıyorsun diyor.Gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım.Bu adamı nasıl ikna edebilirim acil yardım:)) Ya da ben abartıyo muyum?
Evet haklısın işte ondan acele ediyorum.Ev tutması beyaz eşyalar acele değil 1 ay kala hepsi hallolur ama düğün salonu cidden onemli şimdiden 1 sene sonrasına rezervasyon yaptırıyorlar.
Teşekkür ederim artık kavga dövüş bir düğün yapıcaz gibi duruyorbende nisanliyken ayni seyleri yasadim ben hersey hallolsun mobilyaya bakalim sunu yapalim bunu yapalim derken oda daha zaman var demisti ve sonuc biz dugune bir hafta kala alel acel ev dizdik :)
Simdiden bol sabır diliyorum onun o rahatlıginin seni cileden cikartacagi zamanlar olacak
Degil mi en heyecanli kimil kimil zamanlarinda oruclusunRamazandan hemen önce ki düğünler bana çok saçma gelir, ama neyse konu bu değil. Biz 2 haftada yaptik. Çok zor birşey değil yani 7 ay oncesinden başlaması gerekmez. Benim annemde 1 sene önceden başlamıştı hadi hazırlayın diye, deli etti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?