- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Bu söze bayıldımÇünkü bir kağnıyla evli f16yım
bir kagniyla evli f16 tuttum bu sozu ayni ayni durum bizdede mevcut maalesefNe kadar dakik-hızlı- tezcanlı birisiniz?
Ona göre bu uyumsuzluğunuz, birbirinizi çözüp gerçekten sevip-sevmediğinizi anlayana kadar büyüyecek. Evliliğinizin patlama ihtimalini şimdiden görebiliyorum. Siz kendinizi tarif edin, ben size anlatıvereyim.
Çünkü bir kağnıyla evli f16yım.
Sorun şu nişanlım temmuzda düğün yapmak istemiyor.Çünkü temmuz ayında çevresindeki herkes tatile gidiyormuş yazın katılım azalıyormuş ve doğal olarak düğün eylüle kalıcak karışık biraz yanineden nisan?? temmuz agustos varken..
Terazi maalesef kararsızlık had safhada.Bir kıyafet giyse yüz kere sorar bu oldu mu nasıl diye.
merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 2 hafta önceden düğün salonu bakmayı salık vermeyin lütfen. ramazan öncesi niye saçma geliyor? :) ben de ramazan öncesi yapacağım da konuklarım niye böyle düşünür onu merak ettim.Ramazandan hemen önce ki düğünler bana çok saçma gelir, ama neyse konu bu değil. Biz 2 haftada yaptik. Çok zor birşey değil yani 7 ay oncesinden başlaması gerekmez. Benim annemde 1 sene önceden başlamıştı hadi hazırlayın diye, deli etti bizi
sevgili konu sahibi, ramazan öncesi evleniyorum, düğün salonunu tuttuk. erkekler bu konularda rahat olabiliyor. sen birkaç yer planlayıp haftasonu randevu aldım diyebilirsin, görüşmeye götürebilirsin. veya benim gibi 'şu an 2018 fiyatları, yeni yılla 2019 zamlı fiyatlardan olacak.ben senin keseni düşündüğüm için erken bakalım pazarlık gücümüz olsun istemiştim. sonra bakalım dersen, bana hiç farketmez.' diyebilirsin. ki yalan da değil.Merhaba kızlar,
Nisan ayında düğünüm var inşallah.Benim derdim nişanlımın çok rahat olması.Kendisi asla hızlı hareket etmez,her yapacağı hareketi günlerce düşünür,hiçbir işini yetiştiremez.Hal böyle olunca biz bir türlü düğün hazırlıklarına başlayamıyoruz.Annemler hergün soruyor kızım düğün yerine baktınız mı diye bende bugün yarın diyip duruyorum.Malum mayıs ayında ramazan başlıyo o sebeple düğünü nisanın son haftası yapalım dedik şuan o haftaya yığılma var çünkü ramazandan önce yapmak isteyen çok.Nişanlıma hazırlıklara başlayalım gel diyorum bana dur daha çok vaktimiz var yaparız nasıl olsa ev dediğin nedir ki bir ayda dizilir diyor bana.Düğün yapmak istedğimiz yerler belli birde heryer 2019 rezervasyonlarına başlamış bizimki sanıyor ki herkes buna gel burda düğününü yap dicek.Sonra ben laf söyleyince bana niye abartıyorsun diyor.Gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım.Bu adamı nasıl ikna edebilirim acil yardım:)) Ya da ben abartıyo muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?