Nişanlımın hiçbir dediğimi yapmaması:/

Demesi kolay ama bende strese girerim. Planli programliyimdir ben.

Bunun plan programla alakası yok.
İstediğiniz belli bir tarih ve yer var, şurada kalmış 6 ay.
Düğün denilen şey haftosunu yapıldığına göre yeri tutmakta geç kaldınız bence.
Dediğiniz gibi Ramazan öncesi yığılma olacak, düğünü marta çekmek zorunda kalabilirsiniz.
E dolayısıyla biran önce mekan ve başvuruyu, sonra sırayla çeyiz ev eşya gelinlik falan halletmek lazım.
2 ayağı bir papuca sokup delidivane gibi dönelemek yerine, tadını çıkara çıkara atlatmak lazım bu süreci.

Ben de o kağnılardan biriyim, eşim f16gillerden
Çok da agirdan almam ama 6 Ay kisa bir sure degil ki.. Biz son 4 Ay kala dugun yerini ayarladik. Son 3-4 Ay kala yavas yavas esyalari almaya basladik. Son 2 Ay kala esyalar tamamen hazirdi( Ozel olarak imal etmemize ragmen, mobilyalari vs.)
Bizim nisan-dugun arasi 4,5 Aydan kisa bir sureydi mesela. Bence yetismez gibi bir durum yok yaaa tezcanlilik yapip nisanlinizi yormayin lutfen emin olun ne gelinliksiz kalirsiniz ne esyasiz. Oluyor yani

Eşimle 8 sene sevgili olduk sonra nişanlandık Temmuz’da düğün istiyorduk Ocak’ta mekan tuttuk ki ancak oldu hatta biz başka bir gün istiyorduk yani düğün Cumartesi akşam olsun istedik istediğimiz salonlarda yer yoktu ta Ocak’ta tutulmasına rağmen. Salon tutulmalı ama eşyaya aceleye gerek yok . Eşyayı 1 günde aldım mobilya , halı , perde , beyaz eşya kısmını.Evlendik 8 seene tanıdığım adamda tek farklı gördüğüm şey aceleci olması oldu. Diyelim ki yemekten sonra dışarı çıkılacak ya . Bu adam masadan kalkıyor direk kapıya gidiyor beklemeye başlıyor eeee bende masa toplanacak bulaşık kalkacak ben giyinip makyaj yapıcam . Beni strese sokuyor hep

Ramazandan önce olma zorunluluğu ne diye peki? sıkıştırma madem kendini 1 ay en nihayetinde, sonrası olsunn .. paran varsa her şey yetişir..

Nişanlınız aynı ben

Son dakika Adam'ı demek ki
Ne yapsanız düzelmiyor üzgünüm

Siz bence bakmaya başlayın ona da ben burayı beğendim deyin.

bir kagniyla evli f16 tuttum bu sozu ayni ayni durum bizdede mevcut maalesef

20 günde de gelinlik dikerler siz merak etmeyin..
mayısa cidden çok var..

Düğün yapmadığı istediğiniz salon belliyse; düğün yerine bakmaya gitmeniz gerekli.. En azından düğün salonunu arayıp önden bilgi alabilirsiniz.. Ki belirtilen zamanlarda doluluk olduğu söylenirse kendisine belirtirsiniz İlgilenmezse işiniz zor ...

Adamın karakteri bu ve değişecegini düşünüyorsan yanılıyorsun
Hadi gidelim bigün demek yerine ben gidiyorum su gün de gelmeye mecbur kalsın

Bence ramazandan sonra düğün yapın bir ay erteleyin.
Oruç tutuyorsanız saatler çok uzun, insanlar açlıktan asabileşiyor, insanın yeme içme bütün düzeni bozuluyor.
Siz de yeni bir düzene gireceksiniz, çok uyumlu bir çift olsanız bile insan aynı eve girince ilk zamanlar bocalıyor.
Ee bir de cicim aylarında olacaksınız ilk günler önemli bence:)

Hayatın boyunca o adamı sen harekete geçireceksin üzgünüm, çünkü mizacı o, değişmez. Sürekli söyleyip söyleyip yaptıracaksın

Terazi maalesef kararsızlık had safhada.Bir kıyafet giyse yüz kere sorar bu oldu mu nasıl diye.

Oooo terazi :) Erkek kardeşim terazidir, çok kararsızdır, alacağı bir kazak olsa bile 10 kere düşünür. Kardeşimi canımdan öte severim ama bu huyu yüzünden asla onunla alışverişe falan çıkmam, bunalıyorum çünkü. Ben evlenirken ev eşyasını 1 saatte seçmiş insanım, o daha kazak seçemez 1 saatte Ama çok iyi huyludur, diğer özellikleri yanında bu huyunu es geçerim.

Ha ama çok sorumluluk sahibidir, geç yapar ama yapar. Benim cesaret bile edemediğim şeyleri yaptı bu zamana kadar.

2,5 yıllık evliyim ve resmen benim kocamı anlamışsın benden sana bir tavsiye kesinlikle değişmesini bekleme evlenince seni daha da sinir edecek bu durum böyle kabul ediyorsan ömür boyu ugrasirim diyorsan hiç kafana takma ama yok ben böyle sinir hastası oluyorum diyorsan evlilik işini bir kere daha düşün derim :)

merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 2 hafta önceden düğün salonu bakmayı salık vermeyin lütfen. ramazan öncesi niye saçma geliyor? :) ben de ramazan öncesi yapacağım da konuklarım niye böyle düşünür onu merak ettim.

sevgili konu sahibi, ramazan öncesi evleniyorum, düğün salonunu tuttuk. erkekler bu konularda rahat olabiliyor. sen birkaç yer planlayıp haftasonu randevu aldım diyebilirsin, görüşmeye götürebilirsin. veya benim gibi 'şu an 2018 fiyatları, yeni yılla 2019 zamlı fiyatlardan olacak.ben senin keseni düşündüğüm için erken bakalım pazarlık gücümüz olsun istemiştim. sonra bakalım dersen, bana hiç farketmez.' diyebilirsin. ki yalan da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…