canım eger faydam olduysa ne mutlu bana

eğer annesi dediğin gibiyse etkilenmiş olabilir,sen şimdi ekonomik olsun desen de içinde şüphe kalmış olabilir ilerde başıma kakar mı acaba diye?dediğim gibi ben daha nişanlı değilim ama bu konular konuşulunca bile hemen bunalıyo erkek arkadasım.uzun zamandır dikkat ediyorum normal msjlasırken falan askım esyaları almamız lazım,askım ev almam lazım diyo,birden durduk yere konuyu acıyo,hatta arkadaslarına da böyle söylüyomus.yani erkekler bunu çok kafalarına takıyolar.ben de mesela bosver kirada otururuz,esyalarda tam olmasın evlenince beraber tamamlarız diyorum.önce bi seviniyo gerçekten mi diye,sonra ama bakıyorum yine tutturmus yapmam lazım etmem lazım diye.yani demem o ki erkekler sorumluluk altına girecekleri zaman gerçekten baska sey düşünemiyolar,kafalarında sürekli bu oluyor.
ama canım bu yasadıklarını şimdi özellikle aileden kimseyle fazla paylasma derim,çünkü nişanlın bunalımdan çıkıp aranız yine cok iyi oldugunda cevredeki insanlar bunu unutmuyolar,hep bi tetikte oluyolar.nişanlının da fazla üzerine gitme,sen yine de arada cok sey istemediğini dile getir,o ne kadar yok sen istersin dese de kırılma bu laflarına,sözünün arkasında dur.ailesinin durumu varken yardım etmemesi elbette kolay değil ama bi de söyle düşün yarın öbür gün bu sefer biz size su yardımı yaptık erkek tarafı olarak,yok söyle de yaptık diye basına kakmaları da var.o yüzden bazen nişanlına de iyi ki her şeyi biz beraber yapıyoruz,yuvamızı beraber kuruyoruz tarzında söyle,rahatlatmaya calıs.biz de erkek arkadasımla beraber yapcaz her şeyimizi ne kadar zor oldugunu biliyorum o yüzden,ama evlenince yok kız tarafı bunu yaptı ama erkek tarafı sunu bile yapmadı muhabbetiyle huzurumuz kacmayacak,böyle düşün.Allah yardımcınız olsun canım,inş nazar değmeden her şey yoluna girer