Nişanlımın ilgisiz halleri

normal değil erteleme konuş evlenip boşanmaktansa şimdi ayrılmak daha karlı

Konuşmadım çünkü gurur kırıcı bir durum. Bazen iş vs sebebiyle iki hafta görüşmediğimiz de bile ilk buluşmamızda en ufak bir neşe heyacan emaresi yok. Sadece alışkanlık yolda yürürken elimi tutması. Bilmiyorum

o zaman ayrılın , çünkü muhtemelen öyle olucak , sonra kavgalar pişmanlıklar sonra tekrar barışma falan..nereye kadar dayanabilirsiniz ki..

gurur kırıcı değil , psikoloji eğitimi alıyorum ve 4 yıldır aldığım eğitimi gurur kırıcı diyerek sildiniz attınız (=

bu sizin olgunluğunuzu gösterir aslında , konuşmanızdan kasıt mızmızlanmak ,şikayetçi olmak değil , ne hissettiğinizi ve ilişkinin nereye gittiğini anlamasını sağlamak..bence nişanlınız içinde bulunduğunuz durumun farkında bile değil..her kadın gibi , benim gibi siz de kendinizi anlatmak değil ,anlaşılmak istiyosunuz..ama erkekler hödük işte anlamazlar..(= siz bilirsiniz yine de..

benimki nişanlıyken benim sınır koymam nedeniyle öyleydi. evliyken de kendi sınır koydu. inan çok büyük bir sorun. bir müddet sonra kadın olduğunu unutuyorsun. aynaya bakıyorsun bende bir sorun mu var diye. yıpratıcı. ve o evliliği bırakmamın çok büyük bir sebebi de bu. bunun cinsellik beklentisiyle de alakası yok. yine isteğini karşılama ama seni istediğini bilmen lazım.

Aslında tam da anlatmak istediğim şeyi söylemişsin. En çok kırıldığım ise geçen gün vedalaşırken beni öpmek istedi bi kaç saniye ve şöyle dedi " öpüşmeyi unutmuşum" . Yani demekki bana bu kadar uzak

canım bana biraz anormal geldi açıkçası hadi dışarda olsanız neyse ama evdeyken sarılmak ister hatta bence erkekler genel anlamda cinsellik bile istiyorlar evde baş başa kalındığında hadi senin nişanlın istemiyor ki evleneceksiniz diye istemediğini düşünüyorum çünkü herşey zamanında güzeldir bana kalırsa ama bi öpmek bi sarılmak bunlar masum şeyler bence istemeli bir konuş bence açık açık çünkü evlenince bunların olmamasını düşünemiyorum bile inşallah çözülmez bir sorun değildir diye düşünüyorum canım

aynı şeyleri yaşadık da ondan canım benim. benim anlamadığım erkek bunu evlenmeden önce farkında olmuyor mu? yani tedavi olmadan niye evleniyorlar? hani biz evlenince kız çıkmasak kıyamet kopar, bunlar erkek çıkmıyor ve bizi o evliliğe mahkum ediyorlar. aslında kan testinden ziyade cinsellk testinden de geçirmeliler evlenmeden önce. yazık günahtır o psikoloji insana neler düşündürtüyor çünkü..

Ben de bunu anlamıyorum. Madem o sarılmıyor sen ilk adımı at, madem o öpmüyor yanağından öperken kafanı çeviriver dudağına gelsin. nişanlım bana sarılmıyor diyorsunuz da siz ona sarılıyor musunuz?
o da belki nişanlım bana çok uzak duruyor falan diyordur.
Bi gün evde buluşmak yerine bir sürpriz ayarlayın pikniğe gidin beraber. Ne bileyim hobilerinizi yapın bi konsere gidin. Gece bir kafeye gidin müzik dinleyin. vs. vs.

öyle olmuyo o işler işte. yaşamadan bilemezsiniz :)

ilk gün gibi olmaz bence o zaman daha tuhaf degıl mı sürekli o kafada biri bence daha tehlıkelı:) nefes alsın yeter zıhnıyetınde zaten adamlar .o zamanını beklıyodur.ayrıca sen sarıl ?

eğer evlenmek için çok borç yaptıysa pek o sarılmalar akla gelmeyebilir ki bunuda sana yansıtmak istemez bence konuş

üzücü ama bende aynen anlattığın gibi bir nişanlılık dönemi geçirdim değişmiyor evlenincede aynı öyle.
herşey iyi ama o tür yakınlaşmalardan hep eksik bırakıyor. buda çok gururumu zedeliyo .
u

Yanında başka bir kız olsaydı yine böyle mi davranırdı merak ediyorum. Evlenip napcaz merak ediyorum. Asker arkadaşı gibi iddia falan oynarız herhalde. Ama şunu anladım ki kadın arzulanmadığını hissettikçe erkekten soğuyor.

canım aklına kotu seyler getırme hemem senın 5 yıllık ılıskın var sevmeyen ınsan sevmedımı evlıde olsa 10 yıllık bosanıo sonucta baskası olsa yada artık sevmıyo olsa bunu sana elını tutmayıp sarılmamakla gostercek halı yok burdan senı ıstemıyom artık gıbı bısey anlamanı beklemez dırek soylerdı kı boyle olsa elını tutmayıp sarılmayı yakınlasmayı gec gorusmemek ıcıcn bahaneler arar hıc gorusmezdı o sarılmıyosa sen sarıl o tutmuosa elını sen tut bu herseyı karsı taraftan beklemek fıkrıde hos degıl bence bende 5 yıl nısanlı kaldım evlendık tv ızlerken uyurken bıle elele tutusuoz hala evlenıncede gecıcek bıtıtcek dıye bısey yok ama ben hep elımı tutsun dıye beklemem ben tutarım o anda o tutmuyosa haa sen yaparsın kacar gıbı hareketlerı olur o zaman suphelen ama bence sorun yok yanı haftada bı gorusuon dıye yapısık ıkız gıbı heranda elele tutulmaz yada ahtapot gıbı sarılıda durulmaz

Kızlar Eylül gibi düğünüm olacak, ama bu başlığı açtığımdan beri nişanlıma sorunumuz devam ediyor. Artık dayanamayıp enson beni öpmek bile istemiyorsun, kimi öpüyorsun da bana bu kadar uzaksın dedim, dediğime de pişman oldum ben ona uzak davranıyormuşum kendimden şüphe ettim zeytinyağı gibi üste çıktı fakat yalan yani düpedüz. O konuşmadan sonra bu gün buluştuk gezdik vs eve geldik yemek hazırladım yedik tv seyrettik doğru dürüst sohbet Bile etmiyoruz bir elinde bilgisayar sörf yapıyo bir elinde kumanda haber seyrediyo bir kez bile sarılıp bana yakınlaşmaya çalışmadı. Sonra da suratın düştü yine ne oldu diyor. Hiç ir şey yokmuş gibi davranmasına uyuz oluyorum. Beni istemeyen bi adam niye evlenmek istiyo hala. Artık kafayı yiycem ben mi anormallik yaa

sen samimi davranmayı denedin mi peki ona?
keşke itham ederek değil de sakince sorsaydın sebebini...
yani haklıyken haksız duruma düşmüşsün gibi olmuş 'kimi öpüyorsun' diyerek...
bana dese nişanlım ben sinirlenirdim, o yüzden.

kendimden örnek vereyim; ara ara benim nişanlımın da oluyordu ilgisiz dönemleri
yaklaşık 4yıldır birlikteyiz biz de.
farkettim ki kafası doluyken öyle oluyor,
sordum evlenince de böyle mi olacaksın diye, 20 yıllık evli adamlar gibi davranıyorsun bana farkında mısın diye...
bir kaç kere uyarmak zorunda kaldım ama artık olmuyor öyle dönemleri...
çok basit olacak belki ama biraz dişice mi yaklaşmak lazım acaba?
biraz kendine mi çekmek lazım? nacizane önerim...
evet hep kadın fedakarlık yapmamalı ama evlenmeden önceki son evrelerin, birşeyleri deneyip görmeye çalışman gerek geleceğini..

Neyse çözemedim her şeyi denedim. Artık evlenince gittiği yere kadar

Neyse çözemedim her şeyi denedim. Artık evlenince gittiği yere kadar

Saçmalama yaaa insan kendini niye bile bile ateşe atsın. Gittiği yere kadar da ne demek. Hiçbir yere gitmez sinir hastası olursun ben sana diyeyim. Benim güzeller güzeli bir arkadaşım vardı senin gibi diyordu adam evlendikten sonra elini bile sürmemiş kıza. Bilgisayar başında oyun oynuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…