benimki nişanlıyken benim sınır koymam nedeniyle öyleydi. evliyken de kendi sınır koydu. inan çok büyük bir sorun. bir müddet sonra kadın olduğunu unutuyorsun. aynaya bakıyorsun bende bir sorun mu var diye. yıpratıcı. ve o evliliği bırakmamın çok büyük bir sebebi de bu. bunun cinsellik beklentisiyle de alakası yok. yine isteğini karşılama ama seni istediğini bilmen lazım.
Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. 1 yıldır nişanlınız. Ailelerimiz başka şehirlerde. Haftada bir kez buluşuyoruz ve genelde evde oturup tv internet film yemek vs vakit geçiriyoruz. Ama aylardır bana ne dürüst sarıldı ne de yakınlaşmaya çalıştı. Cinsellik beklentisi içinde değilim. Ama insan hele de bir erkek sevgilisini arzulamaz mı. Resmen arkadaş gibi olduk. Saatlerce evde vakit geçiriyoruz. Sarılmıyorız bile. Onun dışında her şey çok normal. Sevecen merhametli alakalı vs . Ama eskiden hep bana sarılmak öpmek isteyen adam gitti yerine elimi bile tutmayı aklına getirmeyen bir adam geldi. Buradaki konuları okuyunca evlilikte bunun problem olduğu ve çoğu yuvanın yıkıldığını okuyorum. Sizce bunormal mi. Daha nişanlıyken bana yaklaşmak istemeyen biri nasılolıyor da beni seviyor. Beni beğenmediğini düşünmeye başladım artık. Cinsellik yaşamak niyetinde değilim. Ama bir sarılmaya öpmeye vs çalışmaz mı bir erkek. Hele de yalnızsak. Bir anormallik mi var sizce. Evlenince daha mı ilgisiz isteksiz olacak endişesindeyim
Aslında tam da anlatmak istediğim şeyi söylemişsin. En çok kırıldığım ise geçen gün vedalaşırken beni öpmek istedi bi kaç saniye ve şöyle dedi " öpüşmeyi unutmuşum" . Yani demekki bana bu kadar uzak
Ben de bunu anlamıyorum. Madem o sarılmıyor sen ilk adımı at, madem o öpmüyor yanağından öperken kafanı çeviriver dudağına gelsin. nişanlım bana sarılmıyor diyorsunuz da siz ona sarılıyor musunuz?
o da belki nişanlım bana çok uzak duruyor falan diyordur.
Bi gün evde buluşmak yerine bir sürpriz ayarlayın pikniğe gidin beraber. Ne bileyim hobilerinizi yapın bi konsere gidin. Gece bir kafeye gidin müzik dinleyin. vs. vs.
sen samimi davranmayı denedin mi peki ona?
keşke itham ederek değil de sakince sorsaydın sebebini...
yani haklıyken haksız duruma düşmüşsün gibi olmuş 'kimi öpüyorsun' diyerek...
bana dese nişanlım ben sinirlenirdim, o yüzden.
kendimden örnek vereyim; ara ara benim nişanlımın da oluyordu ilgisiz dönemleri
yaklaşık 4yıldır birlikteyiz biz de.
farkettim ki kafası doluyken öyle oluyor,
sordum evlenince de böyle mi olacaksın diye, 20 yıllık evli adamlar gibi davranıyorsun bana farkında mısın diye...
bir kaç kere uyarmak zorunda kaldım ama artık olmuyor öyle dönemleri...
çok basit olacak belki ama biraz dişice mi yaklaşmak lazım acaba?
biraz kendine mi çekmek lazım? nacizane önerim...
evet hep kadın fedakarlık yapmamalı ama evlenmeden önceki son evrelerin, birşeyleri deneyip görmeye çalışman gerek geleceğini..
Neyse çözemedim her şeyi denedim. Artık evlenince gittiği yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?