Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben sizi anladım. Ama burada değişmesi gereken nişanlınızın davranışları ya da nişanlınızın işi değil. Sizin değişmeniz lazım gerçekten. Mutlu olmak istiyor musunuz evliliğinizde? Bunu sorun kendinize. Gerekirse psikolog yardımı alın.Ben zaten kıskanç olduğumu kabul ediyorum. Demişsiniz ya eşim benden çok o kızla vakit geçiriyordu diye benimde takıldığım nokta o zaten. siz bunu dert etmiyor olabilirsiniz ama ben ediyorum. Yoksa nişanlım beni aldatacak, kız onu ayartacak değil derdim.
Kırsın dizini evinde otursun. Siz de çalışıp ona bakın.Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Yanlış yaptığı bişey varsa şüphelenirsin ama durduk yere kendince kurma başına gelir.Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Kadınların olmadığı bir iş mi bulmasını bekliyorsunuz? Tedirgin olmak sizin probleminiz, bu yüzden işini/kariyerini etkilemeyin. Aldatacak adam her fırsatta aldatır.Ben henüz öğrenciyim ve şu an fazlasıyla boş vaktim var bunu kafaya takmak için haklısınız belki bu yüzden böyle düşünüyorum. Ama bu işten aldığı maaşı benim daha az tedirgin olacağım herhangi bi işten de kazanabilir. Zaten kendi işini kurma fikri var şimdilik boşta kalmamak için çalıştığı bi iş bu yani ben bencillikle onun kariyer basamaklarını tırmanmasına engel oluyor değilim.