• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın işi benim çilem

İş hayatı böyle bir şey. Kimse kimsenin üstüne atlamiyor rahat olun. Ekmek aslanın ağzında ne güzel işi varmış. Adami fanusa kapatamazsiniz.

Ben zaten kıskanç olduğumu kabul ediyorum. Demişsiniz ya eşim benden çok o kızla vakit geçiriyordu diye benimde takıldığım nokta o zaten. siz bunu dert etmiyor olabilirsiniz ama ben ediyorum. Yoksa nişanlım beni aldatacak, kız onu ayartacak değil derdim.
Yok ben sizi anladım. Ama burada değişmesi gereken nişanlınızın davranışları ya da nişanlınızın işi değil. Sizin değişmeniz lazım gerçekten. Mutlu olmak istiyor musunuz evliliğinizde? Bunu sorun kendinize. Gerekirse psikolog yardımı alın.

Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Kırsın dizini evinde otursun. Siz de çalışıp ona bakın.

Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Yanlış yaptığı bişey varsa şüphelenirsin ama durduk yere kendince kurma başına gelir.

Eşim yedi yıldır benzer şartlarda çalışıyor,plaza ortamında hatta ,etrafındaki kadınlar cidden çok bakımlı,sosyal medyadan birçoğuyla takipleşiyoruz,ne kadar hoş olduklarına hergün şahit oluyorum resmen :deli:haftada bir iki yalnız yolculuk yapmaları da gerekiyor,akşamları beni metrodan almaya geldiğinde bu kadınlardan bazıları da aracımızda oluyor,bazıları iniyor bazıları müsait bi yere kadar bizimle devam ediyor vs. Birbirlerine karşı herhangi bi laubali bi tavır görmedikten sonra rahatsız olacağımı sanmıyorum ,hiç de olmadım,kıskanç değil miyim kıskancım telefonunu karıştırırım,biri arar yazar kim bu der didiklerim :)

Ama iş hayatı ya ben de erkek sayısının çok fazla olduğu bi kurumda çalışıyorum bu tarz şeyleri ona göre çok daha az bende yaşıyorum,iş bu ne gerekiyorsa o yapılır,kendinizden ve ilişkinizden eminseniz bunları gündeme getirmemeniz lazım,örneğin ben özgüven sahibiyim gerçekten kendime göre güzel bi kadın oldugumu düşünüyorum ve eşim tarafından öyle hissettiriliyorum belki de benden kaynaklı henüz böyle durumlar için bi sıkıntı yaşamadım.

Birbirinize bu günleri gereksiz zehir etmeyin.

Nisanliniz ilac mumessilligi falan mi yapiyor?

Ne kadar rahat konuşuyorsunuz buradan çıksın, benim içimin rahat edeceği işte çalışsın derken. Hayatınızda hiç çalışmadığınız belli. Ekmek nasıl kazanılıyor bilmiyorsunuz. Bilmediğiniz meselelerde bu kadar rahat ahkam kesmeyin bence. O işler öyle kolay değil. Herkes işinin gücünün ekmeğinin derdine düşmüş. Siz kıskanmayın diye işten çıkılmaz.

Bu kadar kıskançlık ve özgüven sorununuz varsa tedavi olun. Düzelin. İnsanların kendi problemleri için başkasını kendine uydurmak istemesini anlamıyorum. Anormal olan o adamın orada kadınla çalışması değil ki iş değiştirsin. Siz normalleşmeye çalışın onun yerine.

ya karşındaki kişiye güvenmiyorsun
ya kendine özgüvenin yok
yada iletişim probleminiz var

Güveniyorsanız bu kadar problem yapmayın. Bir şey olursa illa ki belli eder, hareketlerine bile yansır bu zaten. İşten çık gibi kıskançlığın getirdiği bencilliği uygulamayın. Benzer durum bende de var. Eşim işi gereği nadir de olsa yurt dışına çıkabiliyor. Ve yanında kadın/erkek olabiliyor. Senin ki 2 saat yolculukmuş bir de :)

Benim eşim her gün 45 er dakikadan gidiş donus bir arabada 2 kadın 2 erkek olarak gidiyor servis yani hiç aklıma gelmedi dert etmek

Bende bir erkekle kapalı bir odada çalışıyorum.
Eşim bana işten ayrıl cümlesini dahi kuramaz. Kurduğu anda evliliğimi bitiririm.
En nefret ettiğim şeydir kıskançlık. Yanında dişi sinek görmeye bile tahammülsüzlük nasıl bir şeydir anlamadım.
Kimse kimsenin işine karışmasın arkadaş.
Nişanlınıza güvenseydiniz böyle kuruntulara kapılmazdınız. Aklınızda, nişanlımın gönlü kayar mı diye bir düşünce var ve bu da kıskançlık krizlerine yol açıyor.
Yazık nişanlınıza. Sizin gibi düşünenler yüzünden çalışan kadınlara da üzülüyorum. Her daim arkasından konuşulan çekiştirilen pozisyonundalar.

Bu daha başlangıç ve hastalık bence doktora bir uzmana görün şimdiden önlem al hayat böyle işkence olur genel de dayanamayıp kaçan erkek olur sen de takıntı dağ gibi büyür gider dünya çok güzel kadınlarla dolu yapabileceğin hiç birşey yok mühim olan nişanlının adam olması ve senin de özgüven eksikliğinin tedavi edilmesi çok yakın arkadaşım ısrarım sonucu tedaviye başladı ve çok faydasını gördü mutlaka evlenmeden bir uzmanla görüş

Ben henüz öğrenciyim ve şu an fazlasıyla boş vaktim var bunu kafaya takmak için haklısınız belki bu yüzden böyle düşünüyorum. Ama bu işten aldığı maaşı benim daha az tedirgin olacağım herhangi bi işten de kazanabilir. Zaten kendi işini kurma fikri var şimdilik boşta kalmamak için çalıştığı bi iş bu yani ben bencillikle onun kariyer basamaklarını tırmanmasına engel oluyor değilim.
Kadınların olmadığı bir iş mi bulmasını bekliyorsunuz? Tedirgin olmak sizin probleminiz, bu yüzden işini/kariyerini etkilemeyin. Aldatacak adam her fırsatta aldatır.
Benim eşim de iş arkadaşlarıyla seyahat ediyor. Hiç aklıma bile gelmiyor aldatır diye.

bu tarz bi şeyi kafaya takmak için fazla yoğunum, hem hayatımızın her alanında karşı cins var bunu nasıl engelleyeceğiz ki?

:KK51:
Herkesin kendi görüşü tabi ama, ben buna katlanamazdım. Evet hem çoook kıskanç hemde aşırı bencilim bu konuda. Aynı ortamda çalıştığı insanlardan bile rahatsızlık duyabiliyorken, birde baş başa yolculuk etmek .. neyse ben doldurmayayım ama rahatlatacaksa eğer, bence abartmıyorsun...

Sizin hiç mi erkek calısan iş arkadasınız yok
Ben ofiste 5 erkekle calısıyorum ve eşimede aksamlar xxx sunu yaptı yyy bugun söyle dedi gayet güzel anlatıyorum ama hiç kıskanclıktır yanlıs anlasılmadır olmuyor neden olsun iş yapıyoruz çalısıyoruz yahu

Ben olsam bende kıskanırım ama inan ki bir süre içinde yaşayınca o kıskançlığı törpüleniyorsun kıskanmıyorsun

Bu şekilde ömür geçmez ki hanfendi nişanlınıza güvenin, bir zaman sonra aranıza soğukluk girer, kendinizi onun yerine koyun sürekli o size böyle davransa kabul edebilir miydiniz? aklınızda olmayan şey içinize istemsizce düşmezmiydi

Benim esimde ayni odada 3 bayanla calisiyor.kafaya takilacak birsey degil.ayrica aldatan erkeklerin hepsi kadinli ortamlarda degilki.dusunmemeye calisin.karsi tarafida bunaltmayin derim.cok dile getirirseniz adamin aklini bile karistirabilirsiniz.

Back
X