• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın işi benim çilem

Denizci bir tanıdığım vardı.Kadin evlenip karaya çıkana kadar bir gemi dolusu erkekle seyre çıktı(6 aylık Somali seyri de dahil).Nisanlisi olan adamin bu konuda bir sorun çıkardığını duymadım.Siz adamın yerinde olsanız Allah korusun bileklerinizi filan kesermis

Ben zaten kıskanç olduğumu kabul ediyorum. Demişsiniz ya eşim benden çok o kızla vakit geçiriyordu diye benimde takıldığım nokta o zaten. siz bunu dert etmiyor olabilirsiniz ama ben ediyorum. Yoksa nişanlım beni aldatacak, kız onu ayartacak değil derdim.
İş hayatı bu demek zaten günde en az sekiz saat süren mesai. İnsanlar eşleriyle o kadar saat geçiremiyor birlikte uyku yol derken ben mesaili çalışırken eşimi günde beş saat en fazla görüyordum. Adam sekiz on saat bir sürü kadınla beraber çalışıyor konuşuyor çay kahve içip yemek yiyordu. Yemin ederim şu kadarcık aklıma gelmedi laaaan noluyor demek. Ayrıca kriz var bilmem farkında mısınız öyle kadın alarmı çekip iş bırakılacak zamanlar değil

Ben 3 yıl o nisanlinizin yanindaki kadinin konumunda calistim. Üstelik bizimki konaklamali oluyordu. Hala da gorusuruz, bence bosuna endise ediyorsunuz.

Iyi ki kocamin sizin gibi huylari yok adam iki saatlik mesefeye gidiyormus ne var bunda. Nisanliyken de evliyken de birakin baska sehri farkli ulkelere gittim hep isim geregi bu seyehatleri erkek is arkadaslarimla yaptim.
Bir de anlamadim hem beni aldatmaz suphem yok diyorsunuz hemde baska bir kadinla zaman gecirmesini kiskaniyorum diyorsunuz. Ne yani is arkadasi erkek olsa yine onunla sizden daha cok zaman geciriyor diye kiskanacak miydiniz.
Oncelikle sunu bir anlayin eger nisanliniz sizi seviyorsa dunyadaki tek kadin sizsinizdir onun icin. Is yerinde, seyahatte, alisveriste orda burda iletism de oldugu zaman gecirdigi kisiler de basit olarak ‘insan’ dir cinsiyetinden bagimsiz. Kiminle calisacagimizi cinsiyetine gore secmiyoruz degil mi?

Back
X