- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Özel sektörde genelde böyle. Benim eşim de çok çalışıp çok yoruluyor,iş koşulları zor gerçekten ama idare ediyor işte.
Daha iyi bir iş bulmadan işten ayrılmak için bir kenarda birikim olması lazım, çalışmaya ihtiyaç olmaması lazım.
Bence nişanlınız işine devam etsin ama bir yandan da başka iş ilanlarına göz atsın. Şimdi ayrılsa, daha iyi bir iş bulacağının garantisi yok, hatta çok zor diyebilirim...
Siz de aynı şekilde destek olmaya devam edin ama dayanmak zorundasın demeyin. İşsiz kalırsan daha zor durumda kalacağız, daha çok yıpranacaksın vs deyin.
insanın sevmediği işi yapması gerçekten çok zor ve kötü bir duygu.
fakat başka alternatifi yoksada sabretmek zorunda.
eğer hemen iş bulabilecek bi çevresi veya donanımı varsa belki olabilir,
fakat düğününüz varmış,risk almaya gelir mi bilemiyorum...
Türkiyede iş bulmak zor.
istifa etmeden başka iş bakamaz mı?
bunun dışında onunla daha çok vakit geçirerek kafasının dağılmasına yardımcı olabilirsiniz ama yinede çok faydası olacağını sanmıyorum,neticede işte daha çok vakit geçiriyordur.
♥gözyaşı♥;32878480 .!.:iyi de işinden ayrılmaması gerektiğini sizin kadar düşünmüyor mu?
Nişanlı bir adam sorumluluklarının bilincinde değil mi ki siz sürekli telkin ediyorsunuz?
Hem iş vereni siz misiniz?
Neden size dırdır ediyor ki?
Hiç sevmem işinden yakınan erkekleri.
İyi kötü bir iş sahibi, insanlar ne işlerde çalışıyor.
Ama bazıları elindekine şükretmek yerine habire yakınıyor.
Bir erkek ne olursa olsun çalışıp para getirmesi gerektiğinin bilincinde olmalı.
İşini sevmeyebilir, ama beğenmiyorsa çabalar kendini geliştirir ve yenisini bulur,
Bulana kadar şimdi ki işinde sebat eder, ekmeğine bakar.
Etrafında ki insanları da bu konuda yormaz.
Nişanlınla sorunlarını paylaşmak farklıdır ama bu şekilde sorumluluklarının yükünü yıkmak farklıdır.
Bu konuda sizi bu kadar bencilce yormasına izin vermeyin.
Yoksa evlenince tüm görev ve sorumluluklarını üstünüze yıkmaya çalışır,
Fiziken yıkamasa da sürekli lafını ederek başınıza kakar durur.
♥gözyaşı♥;32878480 .!.:iyi de işinden ayrılmaması gerektiğini sizin kadar düşünmüyor mu?
Nişanlı bir adam sorumluluklarının bilincinde değil mi ki siz sürekli telkin ediyorsunuz?
Hem iş vereni siz misiniz?
Neden size dırdır ediyor ki?
Hiç sevmem işinden yakınan erkekleri.
İyi kötü bir iş sahibi, insanlar ne işlerde çalışıyor.
Ama bazıları elindekine şükretmek yerine habire yakınıyor.
Bir erkek ne olursa olsun çalışıp para getirmesi gerektiğinin bilincinde olmalı.
İşini sevmeyebilir, ama beğenmiyorsa çabalar kendini geliştirir ve yenisini bulur,
Bulana kadar şimdi ki işinde sebat eder, ekmeğine bakar.
Etrafında ki insanları da bu konuda yormaz.
Nişanlınla sorunlarını paylaşmak farklıdır ama bu şekilde sorumluluklarının yükünü yıkmak farklıdır.
Bu konuda sizi bu kadar bencilce yormasına izin vermeyin.
Yoksa evlenince tüm görev ve sorumluluklarını üstünüze yıkmaya çalışır,
Fiziken yıkamasa da sürekli lafını ederek başınıza kakar durur.
mümessillik dışardan bakıldığında harika bir iş gibi görünse de çoooook zor bir iş gerçekten. birde mis gibi işlerini bırakıp bu işe girenler var ki Allah onlara akıl fikir versinAma şu an başka çaresi yok nişanlınızın ve söylenmesi ancak kendi motivasyonunu düşürür.Sonucunu düşünsün (evliliği kendi yuvası için çalışıyo sonuçta) bence bu bile motivasyon sağlar. en azından şu avantajı var iş başvurularına rahatça gidip gelebilir kesinlikle iş aramaya devam etsin derim
hem şu da bir gerçekki kaç kişi yaptığı işten çoook memnun ?
ya dayanmak derken aynen dediğin gibi yapıyorum. yanı ona işsiz oldugu zamanlarda bundan daha beter oldugunu söluyorum, o zamanları hatıramasını bıraz daha idare et gıbısınden söluyorum. başka işlere zaten
basvurdu ancak malum ortalık işsiz dolu misal ben:d 1 senedir işsizim bak dıorum daha guzel değil inanki diorum ama ne bilim... halbuki şartları gayet iyi. iyi bir firmada çalışıyor, araba maazot sodexo pc tablet hat türkiye şartlarında iyi bir maaş ama ne bilim memnun olmuyor bir tirliiD
tıbbi mümesillik bir çok kişinn hayalidir. hayret. ben karı koca beraber aynı ii yapan kişiler tanıyorum. zor olsa onlara olur yani. ayrıca bence sımsıkı tutunsun malup ilaç piyaasıda baya sarsıntıya uğradı şu aralar. her yerde mümessil vs azaltılıyor.
sorma ya şu anda bir sertifika falan çıkardılar onlarla uğrasıyorz. sertifakamızı alıp bir tık daha önde olalım dıye. inanki hiç hayal edilcek bi meslek değil. varsa çevrende hayal eden söyle hiç göründüğü gibi değil( şartları çok iyi görünüyor evet ölede ama seni de senden alıyorlar....
mümessillik zevkli iş yahu
gün içinde farklı farklı kişileri görecek
çene yapacak
arabası altında
hattı elinde
pek çok kişinin hayali
eczacılıgı bırakıp mümessil olan bile çok fazla
nişanlın Allahtan eczacı falan degilmiş
Allahaşkına seni senden almayan hangi meslek var... sor insanlara kimse ohh çok memnunum mesleğimden demiyor zaten. bazen bu foruma göre kendimi yaşlı hissediyorum, hani ben feleğin çemberinden geçmişim de buradakiler küçük kardeşlerimmiş gibi geliyor :)) (30 yaşındayıım)
sorma ya şu anda bir sertifika falan çıkardılar onlarla uğrasıyorz. sertifakamızı alıp bir tık daha önde olalım dıye. inanki hiç hayal edilcek bi meslek değil. varsa çevrende hayal eden söyle hiç göründüğü gibi değil( şartları çok iyi görünüyor evet ölede ama seni de senden alıyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?