- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Senin nişanlına bu zor günlerinde destek olman gerekir canım kötü sözler duysan dahi boş ver sen ona yansıtma bile.Seninle aynı bir durum değil ama yine de anlatmak istedim. Annemler 23 yıllık evliler ben babamın küçüklüğümden beli hiç bir zaman evde durduğunu görmedim işten dolayı yani mesaiye kalırdı evine para getirip geçindirmek için çabalamıştır her zaman.Benim liseye gittiğim zamanlarda iş yeri kaç yıllık işçisi bir de rahatsızdı babam çalışma zorunluluğu olmasına rağmen çıkarttılar.Hepimiz çok üzülmüştük o zaman ne yapacağız nasıl geçineceğiz üzüntüsü vardı.Bir de babam rahatsız olduğu için her işte çalışma durumu yoktu her işi de yapamazdı.Annem ne etraftan duyduğu kötü düşünceleri ne de üzüntüsünü babama yansıttı her zaman için babamın arkasında oldu destek verdi.Canını sıkmamasını söyledi.Çok şükür ki kaç yıl oldu bu sorunu aşalı emekli olma imkanı çıktı malulen emekli oldu o zaman babam.Elbette bir işin olmaması evi geçindirme problemi sıkıntılı süreç ama emin ol Rabbim bu konuda da kimseyi darda koymuyor.Sİz ki yuva kurmak için çabalayan insanlarsınız ve yuva kuranın Rabbim her zaman yanındadır ben o yüzden inanıyorum ki nişanlın işini bulup hayırlısıyla da yuvanızı kuracaksınızdır.Sadece senin şimdi yapman gereken nişanlına destek olmak ona yanında olduğunu hissettirebilmek.İşi bulduktan sonra da zaten hepsi düğün işleri felan yoluna girer.Allah yardımcınız olsun bu süreçte hayırlı iş kapıları açsın Allah size inşallah.