nisanlimin isteklerii

Benim dini hassasiyetlerim falan yok.
Dini nikahım da yok.
Hem öpüştüm hem seviştim.
Evlendim gayet mutluyum.

Ama saygı duyarım yaşamak istemeyene de.
Size saygı duymalı o zaman, uzak durmalı.
Hoca kadar bilgim var çok dindarım ama dokunayım mantığı çok terbiyesizce bence.

İyi yapmışsın:KK52:
Ya bana da şöyle oldu, şimdi iyi çocuk, temiz, eli ayağı da düzgün. Ama adam ne zaman bana yaklaşsa, kaçma isteği uyandırıyordu :KK53: Elime dokunsa karıncalanıyordu, neden bilmiyorum. :KK14:
Ben de buluştuğumuzda öpecek diye geriliyordum :D
Hayır o elektrik hissini bilmesen sorun değil aslında ama o çekimin ne halt olduğunu bilince yokluğu batıyor.

Neyse konu sahibine ben fikrimi zaten söyledim. Eğer fikirlerinde kararlıysa nişanlısının bunlara saygı duyması gerekir. Taviz vermeyin, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak, hiçbir şeye razı olmak zorunda değilsiniz.

Konu sahibi, belliki dini hassasiyeti olan birisiniz, takdir ediyorum, ne güzel.

Ama bu konuyu kapattırın, size tavsiyem ;)

Burada, "madem dindarsın o zaman buluşma, görüşme " diye konuyu uç noktalara çekenler, sevişmeden evlenmem diyenler varken daha fazla gerilmeden ortalık, kapansın en iyisi.

Bazı insanlara hayret ediyorum doğrusu.
Yahu ben de dinimi, inancımı elimden geldiğince yaşayan bir insanım. Evlenmeden önce birlikte olmaya son derece karşıyım, doğal olarak yapmadım da.. Ama buluştum, bu caiz mi? Değil.. Ama yaptım, bu günaha girdim diye, ilişkiye de mi gireyim. Şu mantıktan çıkın Allahaşkına.
Mune Mune

Benim yorumum icin paragraf paragraf yazmissiniz cevap verme hakki dogdu bana da madem aciklayim.
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda demis ben de dusuncemi soyledim bunda bi yanlislik yok herhalde ya da sizden izin mi almaliydim :)

dedelerimiz nenelerimiz birbirini nikah masasinda görmüş evet ve o kadinin ne yasadigini hayal edemiyor musunuz?
Bir kadin olarak al bu senin kocan bu gece bu adamla seviseceksin dendigini dusununce kotu olmuyor musunuz yani?
O zaman diyecek bi seyim yok.

Ulkemizde dini nikah resmi nikah olmadan kiyilmasi yasak. Ayrica kimseye duyrulmadan kiyilan nikahin gecerliligi yok. Bu kadar dini bilgisi vardir herkesin diye dusunuyorum.
Ayrica ben dini nikah gibi bi olgunun sozlu ve ya nisanlilarin daha rahar opusup koklasmasi icin kiyilmasina da karsiyim.
Dini de kendi isimize gore yontmayalim.

Ben kimseyi yargilamadim, fikrim soruldu ve soyledim.
Canım Anayasa Mahkemesi o hükmü iptal etti malesef
Artık resmi nikah olmadan da dini nikah kıyılabiliyor.

Son düzenleme:
Şimdi ben bunu tartışmak ya da muhalefet olmak için sormuyorum da.
Cidden merak ediyorum.
Şimdi zina çok büyük bir kavram, dini hassasiyetleri olanlar için.

Ha el ele tutuşmak göz göze bakmak, ha ilişkiye girmek.

İkisi de zina değil mi? El ele tutuşunca az derecede günah sevişince yüksek derecede günah mı oluyor?

Sizinki kendini kandırmak olmuş. Din diyerek dokunmuyorsunuz ama sonuçta evli olmadığınız adamla buluşup flörtleşiyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... o zaman hiç birlikte gezmeyin yani. Hem pastam dursun hem karnım doysun misali.

Şimdi ben bunu tartışmak ya da muhalefet olmak için sormuyorum da.
Cidden merak ediyorum.
Şimdi zina çok büyük bir kavram, dini hassasiyetleri olanlar için.

Ha el ele tutuşmak göz göze bakmak, ha ilişkiye girmek.

İkisi de zina değil mi? El ele tutuşunca az derecede günah sevişince yüksek derecede günah mı oluyor?
Aynen öyle oluyor.

Benim demek istedigim bu degil.
Ben bugune kadar opmedigim elini bile tutmadigim bi adamla ilk gece ayni yataga girersem kazik gibi kasilir kalirim ve mutsuz olurum.
Herkeste boyle bir sey olacak demiyorum kendi fikrimi soyluyorum.
Daha bir kere bile opmemisim ama bir imza attik diye hop diye acilip sacilip mutlu mesut sevisemem yani.

Elbette herkes için bir "ilk sevişme" olacak.

Ama daha elini bile tutmadan, hiç dokunmadan cumburlop sevişmek de bana değişik geliyor. Öncesinde hiçbir şekilde dokunmadan etmeden.

Ya aslında bu konu hakkında fikir almak saçma.

Herkesin kendi şeysi kendine diyelim .

Kişisel bir görüş ya da duruş sergilememiş pamuksekeri38 pamuksekeri38 konuyu inanç hassasiyetine bağlamış.

O yüzden hiç birimizden gelecek cevap , onun netliğini etkilememeli . Buna nişanlısının istekleride dahil .

Nişanlının istekleri gayet normal. Konuyu dine getirmeniz çok alakasız , hoca olsa ne olur istekleri olmuyor mu. .Nişanlısına istediğini diyemiyecek mi bu adam?
Benim fikrim düşünceniz doğru değil hiç bir şey yaşanmadan el ele bile tutuşmadan bu insanla nasıl evleneceksiniz.? Eskiden ninelerimiz evlenirmiş ama cinsellikle ilgili ne bilirmiş. Gerçi hala bu düşünce var 3 çocuk annesi orgazm nedir bilmiyor, o iş hallolsun bitsin derdinde.

meraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
az daha beklesin nolcak yahu:))
sen oyala onu;)

Neye dayanarak soylediniz bunu mesela sebepleriyle koyun ortaya tartisalim mantikli bir seyse olabilir tabiiki neden olmasin
Önceki mesajlarınızı da okudum ve sizi anlıyorum , yani hiç elele tutuşmadan hooop soyunmak gibi bir şey olmuyor :) tabi bu yapılıyorsa dediğiniz gibi farklı psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir .
Ama bizim gibiler balayını genelde bunlarla geçirir, ben dindar bir çevreye sahibim ve tüm arkadaşlarım dahil bende aynı şekilde yaşadım, balayının 4-5. Günü anca o noktaya geliniyor :)
Sosyal medyadan kastım da, cinsellik içeren haberler, siteler , insanın ruhunda yaralar açıyor ve bu kendi ilişkisini etkiliyor kanaatindeyim .
Veya küçüklüğünde yaşadığı bir taciZ olayı vs vs ,
Yani vajinismus sebebi olarak nişanlılığı göstermeniz çok çok tuhaf geldi bana

Nişanlının istekleri gayet normal. Konuyu dine getirmeniz çok alakasız , hoca olsa ne olur istekleri olmuyor mu. .Nişanlısına istediğini diyemiyecek mi bu adam?
Benim fikrim düşünceniz doğru değil hiç bir şey yaşanmadan el ele bile tutuşmadan bu insanla nasıl evleneceksiniz.? Eskiden ninelerimiz evlenirmiş ama cinsellikle ilgili ne bilirmiş. Gerçi hala bu düşünce var 3 çocuk annesi orgazm nedir bilmiyor, o iş hallolsun bitsin derdinde.
El ele tutuşmamak bilinçsiz olmak mı yaaa?!!!

Back
X