- Konu Sahibi beyzadesakli
kardesi nisanlımın üzerinden kredi çekti bende söyle evlenmeden bu krediyi kendi üzerine kredi çekip kapatsın diyorum haksız mıyım? Ödemediğinde kapısına haciz gelecek biziz tabii. Bu yüzden tartışıyoruz
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesi nisanlımın üzerinden kredi çekti bende söyle evlenmeden bu krediyi kendi üzerine kredi çekip kapatsın diyorum haksız mıyım? Ödemediğinde kapısına haciz gelecek biziz tabii. Bu yüzden tartışıyoruz((
nısanlınızın kardesı odemye sıcak bakmıyo mu pekı ? ayrıca kımse kımseye kardesı bıle olsa ben hıc dogru bulmuyorum acıkcası cnm bole kefıllık durumlarına ya da ustunden kredı cekmelere falan sonra hep bı sorun oluyo cıdden ınsallak kardesı oder de sızde kurtulursunuz bı de evlenceksınız sızın de ayrı bı suru masraflarınız olcak keske bole bı durum olmasaymıs![]()
Şuan kim ödüyor nasıl ödeniyor bilmiyorum sormuyorum da ama sonrası beni ilgilendirir dediğin gibi canım zaten bizim masrafımız bize çok olacak bide başkasının borcunu mu ödeyecegiz daha simdiden huzursuzluk çıktı bile aramızdao zmn bende tasvif etmedim ama kardesim birsey diyemem dedi
insan kardeşine guvenmezse hiçkimseye guvenmez . Kardeşi ödeyecektir bence. Benim kardeşim benim adıma kredi çek dese hiç düşünmem nişanlım benimle bu konuda tartışmaya kalkarsa asla alttan almam.
Aile kurarken ben düşünürüm açıkçası kredi çekme olayıını. Belliki güzel bir aileden geliyorsun hiç görmemişsin ama genelde amcalar sıkıntı çıkarır bu konularda, borç alır vermezler sıkıntıya sokarlar vs. Çok sık karşılaşılır ve durumum yok deyip geçmek bence en mantıklısıdır.
sonuçta bi arkadaşına değil kardeşine çekmiş....
insanları anlayamıyorum aslında o da hak veriyor bana ama sen haklısın diyemiyor kardesi öderse ödermiş ödemezse bu bir yolunu bulur ödermiş