Erkek tarafının iş ciddiye binince evlilik olunca kendilerini kraliyet ailesi zannetmesi nedir anlamadım.
Eşimle flört ederken herşey o kadar iyiydi ki hele görümcem abla abla diye deli olurdu. Ne zaman iş evliliğe geldi. Değisti.
Bı olayı anlatayım ilk evi tuttuk eşim ev temizliğine yardıma çağırmış görümce mi, markete gittik bişeyler alınacak. Eşim kredi kartını verdi kardeşine önde o oturuyordu. Aldık alınacakları. Sonra sakız alınacaktı unuttuk çıkarken aklıma geldi. Sakızı ben aldım. Attım torbaya. Arabaya bindik görümcem torbadan sakızı çıkardı arkaya bana attı. Bunu sen almıştın al dedi. Ben şok oldum şok. O gün hiç bişey demedim ama mesafeyi koydum. O gün bu gündür mesafeli bı ilişki olduğu halde bana hakaret gene de etti. Ne hakaretler ama...
Sakın kendini üzme sana kim ne derse haddini bildir. İnsan susa susa içine ata ata hastalıklara yakalanıyor. Birde görüşmek istemedigin kimseyle görüşme inan o enerji dahi insanı hasta ediyor.
Eş adayınız ve kv bu olayda hadlerini bildirecekmiş ya. Sorun ne dediniz onlar size ne dedi diye uygun bi dille.
Ben ne insanlar tanıyorum aaa öyle mi dedi ben şimdi arar derslerini veririm diyip, gidip ağzına sağlık iyi dedin aferin diyenlerini. O yüzden bir daha böyle bı olayda hemen hadlerini bildirin.
Ay çok doluyum bu konuda ne yazdım be