Nişanlımın Mesajı ve ilk büyük kavgamız

Kusura bakma da bana haklı gibi geldi, nişanlanmışsınız hala bitiririm vazgeçilmeyecek insan yoktur demişsiniz, ben buu hakaret olarak algılarım, ben seni eşim olarak görecem, yoldaşım, hayat arkadaşım olacaksın ama bana senden vazgeçebilirim diyeceksin, bir de üstüne benimle olduğun için zaman zaman pişman olduğunu söyleyeceksin, madem vazgeçilmez insan yok ve madem zaman zaman pişmansın, kimse seni zorlamıyor güle güle derdim ben de

Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?

Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir

Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar

Birşey yapmayın akışına bırakın

Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?

Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir

Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Bayanlar barıştık pişman oldu aradı...neyse olumlu güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum

hım... ilk büyük kavga ama ilişki mesajla bitiyor. hayırlısı diyelim..

Cevap vermeyin kimseye de birsey demeyin bir sure konusmayin 3 gun sonra gunaydin nasilsin tarzi birsey yazarsin hala tavri bitirmek yönündeyse o zaman iş ciddidir

Ben burda olursam sizde yorum yaparsınız işte
yorum yapma meraklısı değilim , sadece yaşayan biri olarak , deneyimleyen biri olarak söyledim .
Olayın üstünü örtmekle sağlıklı bir evlilik yaşanmıyor , sizin içiniz rahatsa benim icin sikinti degil.
Adamın nisanliyken bu kadar fevri davranması evliyken bir de iş bitmişken yani sizi elde etmişken Nasil davranacağını gösteriyor .
Çünkü erkekler evlendikten sonra o kadar rahat insanlar olabiliyorlar ki kaybetme korkulari neredeyse hic yok .
Mutluluklar ...

daha şimdiden anana babana bacına de bitti diye üslubu yanlış insanla zaten olmaz Allah en hayırlısını vermek için bazı şeylere ulaştırmaz sizi..engeller çıkartırrr..bence bitirin sizde..

Back
X