- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi bilemedimya
Madem çok iyi bir insan öküz diye neden bahsediyorsunuz?Öküz olduğunu düşündüğünüz bir insanla nasıl evleneceksiniz?Ayrıl demiyorum ama hayatınızda ki erkeği bu şekilde adlandırmanız hiç hoş değilçok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
ayrıl falan diyecekler için baştan yazayım çok iyi bir insan. bu huyu dışında tek bir tane bile kötü huyu yok. ayrılmayı düşünmüyorum. ama kabullenemiyorum da böyle oluşunu mutsuzum. hastalanıyorum hatta üzülmekten.
gerçekten yardımınızı istiyorum. kendimi ifade edemiyorum ona karşı. istediğim şeyleri yapmaması da değil aslında konu benim hayalini kurduğum önemsediğim kendimi mutlu hissedeceğim şeyleri umursamaması.
yapan nasıl yapıyor var ya onu merak ediyorum. kişilikle de ilgili bunun da farkındayım ama ne yapabilirim gerçekten tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.