Yanımda oturmamasi normal miDaha geçen de yazdık. Elbette nişanda başkalarına yardımcı olabilir sinir olacak ne var bunda? Boşuna kapris yapıyorsunuz. Yeni konu açınca haklı olduğunuz söylenmeyecek
Bence aynı nişandan bahsediyor.sizin her hafta bir nişan oluyor ve her hafta bu sorunu yaşıyorsunuz sanırım?
Arkadaşlar dunki kirayı sen ödersin olayından sonra nişanlımla akraba nisanina gittim.bnm.midem kötüydü eşlik olsun diye yine gittim.orda tuhaf hareketler sergiledi.yanimda oturmadı.goya biz nişanlı çiftiz kendimi baya tuhaf hissettim.gidip geliyor sonra hiç bir daha gelmiyor.aksam.eve gelince niye böyle yaptın herkes eşli yanımda otursaydin keşke moralim bozuldu dedim.bana diyoki kuzen olduğu için hizmet etmezse ayıp olurmuş.cok saçma onlarda bizde yaptı diyo halbuki uyduruyor gorumceminkinde hicbisey yapmadılar.bnde yapmak.zorunda değilsin bazı şeyler Kirman lazım doyorum.o başka biseyler dedi.benide anlamıyor.bosuna kendini yıpratıyor ne yapcam bilmiyorum
Yanımda hiç oturmadı eşlik etmicekse niye geldiE ne var yardım ettiyse? Buna bu kadar çok takılmanız bana saçma geldi. Sizlik bir durum yok ki ortada?
Konular benziyor farkki nisanBence aynı nişandan bahsediyor.
Bn fikrimi söyledim sen istediğini düşünmekle özgürsünDaha geçen de yazdık. Elbette nişanda başkalarına yardımcı olabilir sinir olacak ne var bunda? Boşuna kapris yapıyorsunuz. Yeni konu açınca haklı olduğunuz söylenmeyecek
Evt yardım etsin yanımda oturmamasi tuhafBu ön yargı değil öncelikle bunu bi bilin.
Akrabalarıyla olan ilişkisine karışmayın, onların adeti öyle demek ki.
Nişanılınızda önyargı yok, sizde saplantı var.Yanımda oturmamasi normal mi
Evt yardım etsin yanımda oturmamasi tuhaf
Siz evlenene kadar gidilecek kaç nişan daha var?Konular benziyor farkki nisan
Mayısta varmış onada bn gitmucemSiz evlenene kadar gidilecek kaç nişan daha var?
Yalnız eşlik eden sizsiniz? Siz nişanlınızın akrabasının nişanına gitmişsiniz bu durumda eşlik eden siz oluyorsunuz.Yanımda hiç oturmadı eşlik etmicekse niye geldi
Yardım etmesine karşı değilim gittigimizde yerde kız erkek karışık o hizmet etmezse ayıp olurmus kız kardeşinin nişanı oldu kimse kılını kipirdatmadi ayipda olmadiBizim tarafta da erkekler ayrılır, bir noktada içerler biz kadınlar olarak eğleniriz, isteyen gider erkeklerin yanında alkol alır orada takılır.
Eşimin tarafında beraber otururuz çünkü orada öyle oluyor.
hem yardım edip hem nasıl sizinle oturabilir ki?
Yardım edip oturabilirdi gelmeye zahmet etmediYalnız eşlik eden sizsiniz? Siz nişanlınızın akrabasının nişanına gitmişsiniz bu durumda eşlik eden siz oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?