Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Nişanlımla pazar günü akrabasinin nisanina gittik.birbiromize eşlik etmek için gittik.yanimda hiç oturmadi.2 sn ye durdu yine gitti.eve geldiğimizde dedim niye böyle yaptın yanımda hiç oturmadın dedim.onlarda gidilen yerde hizmet etmezse ayıp olurmus.bnce çok saçma bide onlarda yaptı dedi. gorumcemin nişanı oldu.kimse yardım etmedi.hatta canim sikti kimse yardım etmedi deyip şimdide onları savunmasına anlam veremedim.bmde kendini kullandirma onlar yapmayınca ayıp olmuyor sen yapmayinca neden ayıp oluyor bunu çözemedim.kendini kullandıriyor.ne soylesemde beni anlamadı.

Evlenince de değişmeyeceğinin farkındasınız di mi?Siz daha önce de buna benzer konular açmadınız mı?

E ne var yardım ettiyse? Buna bu kadar çok takılmanız bana saçma geldi. Sizlik bir durum yok ki ortada?

Daha geçen de yazdık. Elbette nişanda başkalarına yardımcı olabilir sinir olacak ne var bunda? Boşuna kapris yapıyorsunuz. Yeni konu açınca haklı olduğunuz söylenmeyecek
Yanımda oturmamasi normal mi

sizin her hafta bir nişan oluyor ve her hafta bu sorunu yaşıyorsunuz sanırım?
Bence aynı nişandan bahsediyor.

E ne var yardım ettiyse? Buna bu kadar çok takılmanız bana saçma geldi. Sizlik bir durum yok ki ortada?
Yanımda hiç oturmadı eşlik etmicekse niye geldi

Bu ön yargı değil öncelikle bunu bi bilin.

Akrabalarıyla olan ilişkisine karışmayın, onların adeti öyle demek ki.

Daha geçen de yazdık. Elbette nişanda başkalarına yardımcı olabilir sinir olacak ne var bunda? Boşuna kapris yapıyorsunuz. Yeni konu açınca haklı olduğunuz söylenmeyecek
Bn fikrimi söyledim sen istediğini düşünmekle özgürsün

Evt yardım etsin yanımda oturmamasi tuhaf

Bizim tarafta da erkekler ayrılır, bir noktada içerler biz kadınlar olarak eğleniriz, isteyen gider erkeklerin yanında alkol alır orada takılır.

Eşimin tarafında beraber otururuz çünkü orada öyle oluyor.

hem yardım edip hem nasıl sizinle oturabilir ki?

Yardım etmesine karşı değilim gittigimizde yerde kız erkek karışık o hizmet etmezse ayıp olurmus kız kardeşinin nişanı oldu kimse kılını kipirdatmadi ayipda olmadi

Yalnız eşlik eden sizsiniz? Siz nişanlınızın akrabasının nişanına gitmişsiniz bu durumda eşlik eden siz oluyorsunuz.
Yardım edip oturabilirdi gelmeye zahmet etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…