Sen nişanlınin yanında oturma ozmn pekiAdam kendi akrabasının nişanında niye size eskortluk yapacak anlamadım, kendi isteğinizle onların ailesinden birinin özel gününe katılmışsınız, yanınızda put gibi oturacak mı, tabii ki yardım edecek? Beklentiniz çok garip geldi bana.
Ben eşimin arkadaşının nişanına gittim ben samimi değilim çok kendisiyle, eşim yardımcı oldu, ben nişana katılanlarla sohbet ettim. İnsanlar sizin yanınızda bekleyemez sürekli koskoca insansınız veli mi arıyorsunuz yanınızda?Sen nişanlınin yanında oturma ozmn peki
Açıkcası ben de yalnız kalsam kızardım sanırım. Madem yanıma oturacak bir dans edecek fırsat yoktu ben neden geldim ki? Kaldı ki bizim adetimiz demesi de bahane gibi geldi bana. Yani kendim istedim yardım etmeyi, seni de orada görmek istedim ama yalnız kalırsın diye düşünemedim, orada yardım etmeseydim de içimde kalırdı vs dese daha mantıklıydı. Kendi istediğini yaparken bir şeyleri bahane edenleri sevmiyorum ben ama. Daha önce konu açtıysanız bakmadım ama bunlar benim de hoşuma gitmedi pek. Yarın evlenince her istediğini yaptırmak için adet, gelenek, görenek der mi diye düşündüm.
Ama şöyle bir durum var eğer size “haftaya nişan var sana da gel diyeceğim ama orada oturmaktan çok yardımcı olmak işlere koşturmak istiyorum, seninle ilgilenecek zaman bulamam” deseydi beni çağırmıyor diye sorun yaratır mıydınız?
Bn fikrimi söyledim bundan sonrada karışmam nisana fln gitmicemBence gereksiz uzamis konu. Acikca soylemis yardim etmesi gerektigini. Bu kadar kucuk seyleri kafaniza neden takiyorsunuz anlamiyorum. Evlilik boyle yurumez. Her seyi gorurseniz, tirnaklarinizi cikarirsaniz ohoo isiniz var.
Bn sürekli beklesin demedim yanımda hiç oturmadı hizmet etmekten kendine yemek kalmamışBen eşimin arkadaşının nişanına gittim ben samimi değilim çok kendisiyle, eşim yardımcı oldu, ben nişana katılanlarla sohbet ettim. İnsanlar sizin yanınızda bekleyemez sürekli koskoca insansınız veli mi arıyorsunuz yanınızda?
Terbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorumAdam kendi akrabasının nişanında niye size eskortluk yapacak anlamadım, kendi isteğinizle onların ailesinden birinin özel gününe katılmışsınız, yanınızda put gibi oturacak mı, tabii ki yardım edecek? Beklentiniz çok garip geldi bana.
Olabilir, aile düzenleri böyledir, onun görümcesine yardım edilmemesi kendisinin de bu düzenden uzaklaşmasını gerektirmiyor.Bn sürekli beklesin demedim yanımda hiç oturmadı hizmet etmekten kendine yemek kalmamış
Terbiyesizlik nerede yorumlarımda? Pohpohlama bekliyorsanız konu açmayın, karşıt fikirleri bu kadar kaldıramıyorsanız da evlenmeyin, evlilikte de kimse sizi pohpohlamayacak çünkü.Terbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum
Burda tutarsızlik var onların yapmamasina tepki verdi sonrada savunduOlabilir, aile düzenleri böyledir, onun görümcesine yardım edilmemesi kendisinin de bu düzenden uzaklaşmasını gerektirmiyor.
EsTerbiyesizlik nerede yorumlarımda? Pohpohlama bekliyorsanız konu açmayın, karşıt fikirleri bu kadar kaldıramıyorsanız da evlenmeyin, evlilikte de kimse sizi pohpohlamayacak çünkü.
Eskort sensin bu aradaTerbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum
:) Eskortluk etmek denen şey eşlik etmek, korumak demek ama peki, siz bilirsinizEs
Eskort sensin bu arada
Kardeşi değil kuzeni etmedi kuzenin nisanina gitti ordada kosturdu ona yemek kalmamışBenim düğünümde yardım etmeyene bende etmem ama kardeşim etmezse yersiz olur, tepki gösterilecekse ben gösteririm doğrusu bu, anlatabildim mi?
Kaşarı kadar diye düzeltin lütfen, sensin kaşar diyebilir. Ben eskort oldum az önceBu kaşar ufak şeyleri takıntı yaparsan diğer sorunları nasıl çözeceksin? Abartıyorsun şu an.
AynenBence gereksiz uzamis konu. Acikca soylemis yardim etmesi gerektigini. Bu kadar kucuk seyleri kafaniza neden takiyorsunuz anlamiyorum. Evlilik boyle yurumez. Her seyi gorurseniz, tirnaklarinizi cikarirsaniz ohoo isiniz var.
Kaşarı kadar diye düzeltin lütfen, sensin kaşar diyebilir. Ben eskort oldum az önce
Kardeşi değil kuzeni etmedi kuzenin nisanina gitti ordada kosturdu ona yemek kalmamış
Kaşarı kadar diye düzeltin lütfen, sensin kaşar diyebilir. Ben eskort oldum az önce
Haddini bil bidaha yorum yapma
Aile oldukları için hepsini kapsarEeee siz anlamıyorsunuz ki, halbuki örneklendirdim de ama.
Tamam işte, o kardeşini bağlar, nişanlınızı değil.
Aile oldukları için hepsini kapsar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?