Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Sen nişanlınin yanında oturma ozmn peki

Sen nişanlınin yanında oturma ozmn peki
Ben eşimin arkadaşının nişanına gittim ben samimi değilim çok kendisiyle, eşim yardımcı oldu, ben nişana katılanlarla sohbet ettim. İnsanlar sizin yanınızda bekleyemez sürekli koskoca insansınız veli mi arıyorsunuz yanınızda?

Bence gereksiz uzamis konu. Acikca soylemis yardim etmesi gerektigini. Bu kadar kucuk seyleri kafaniza neden takiyorsunuz anlamiyorum. Evlilik boyle yurumez. Her seyi gorurseniz, tirnaklarinizi cikarirsaniz ohoo isiniz var.
Bn fikrimi söyledim bundan sonrada karışmam nisana fln gitmicem

Bn sürekli beklesin demedim yanımda hiç oturmadı hizmet etmekten kendine yemek kalmamış

Terbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum

Bn sürekli beklesin demedim yanımda hiç oturmadı hizmet etmekten kendine yemek kalmamış
Olabilir, aile düzenleri böyledir, onun görümcesine yardım edilmemesi kendisinin de bu düzenden uzaklaşmasını gerektirmiyor.

Terbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum
Terbiyesizlik nerede yorumlarımda? Pohpohlama bekliyorsanız konu açmayın, karşıt fikirleri bu kadar kaldıramıyorsanız da evlenmeyin, evlilikte de kimse sizi pohpohlamayacak çünkü.

Olabilir, aile düzenleri böyledir, onun görümcesine yardım edilmemesi kendisinin de bu düzenden uzaklaşmasını gerektirmiyor.
Burda tutarsızlik var onların yapmamasina tepki verdi sonrada savundu

Benim düğünümde yardım etmeyene bende etmem ama kardeşim etmezse yersiz olur, tepki gösterilecekse ben gösteririm doğrusu bu, anlatabildim mi?
Kardeşi değil kuzeni etmedi kuzenin nisanina gitti ordada kosturdu ona yemek kalmamış

Bu kaşar ufak şeyleri takıntı yaparsan diğer sorunları nasıl çözeceksin? Abartıyorsun şu an.

Bu kaşar ufak şeyleri takıntı yaparsan diğer sorunları nasıl çözeceksin? Abartıyorsun şu an.
Kaşarı kadar diye düzeltin lütfen, sensin kaşar diyebilir. Ben eskort oldum az önce

Bence gereksiz uzamis konu. Acikca soylemis yardim etmesi gerektigini. Bu kadar kucuk seyleri kafaniza neden takiyorsunuz anlamiyorum. Evlilik boyle yurumez. Her seyi gorurseniz, tirnaklarinizi cikarirsaniz ohoo isiniz var.
Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…