Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Yardım etmesine karşı değilim gittigimizde yerde kız erkek karışık o hizmet etmezse ayıp olurmus kız kardeşinin nişanı oldu kimse kılını kipirdatmadi ayipda olmadi

O, görümcenizi ve ailesini bağlar, bundan rahatsızlarsa tepkilerini gösterirler belki göstermişlerdir sizin haberiniz yoktu.

Kalkıp da “onlar yardım etmedi sen ettin” diyemezsiniz, diyecek olan varsa görümceniz der, sizin daha düğün var belki düğünde yardım etsinler diye yapıyor?

Karışmayın aile işlerine

Bu ön yargı değil öncelikle bunu bi bilin.

Akrabalarıyla olan ilişkisine karışmayın, onların adeti öyle demek ki.
Tamam da nişanlım yapmayınca ayıp oluyor kız kardeşinin nişanı oldu kimse bisey yapmadı ayıp flnda olmadı sadece ezdiriyor kendini

Bence gereksiz uzamis konu. Acikca soylemis yardim etmesi gerektigini. Bu kadar kucuk seyleri kafaniza neden takiyorsunuz anlamiyorum. Evlilik boyle yurumez. Her seyi gorurseniz, tirnaklarinizi cikarirsaniz ohoo isiniz var.

Yinede yanımda bir zahmet otursaydi kendini kullandıriyor ezdiriyor bı onları kötüledi yapmadı dedi sonrada yapmış gibi savundu dengesizlik var

Hoş değil bu zmna kadar kendini kullandirmis

Tamam da nişanlım yapmayınca ayıp oluyor kız kardeşinin nişanı oldu kimse bisey yapmadı ayıp flnda olmadı sadece ezdiriyor kendini

Benim düğünümde yardım etmeyene bende etmem ama kardeşim etmezse yersiz olur, tepki gösterilecekse ben gösteririm doğrusu bu, anlatabildim mi?

Yinede yanımda bir zahmet otursaydi kendini kullandıriyor ezdiriyor bı onları kötüledi yapmadı dedi sonrada yapmış gibi savundu dengesizlik var

Heh işte konu buysa o şekilde açmanız daha doğru olurdu konunuzu.

Nişanlınız tutarsızsa bu ayrı bir konu, bence sıkıntılı bir karakter ama yanınızda oturmuyorsa adetleri böyledir, biriyle evlenirken adetleriyle de evlenmiş oluyoruz evet

Benim düğünümde yardım etmeyene bende etmem ama kardeşim etmezse yersiz olur, tepki gösterilecekse ben gösteririm doğrusu bu, anlatabildim mi?
Hepsi tepsi gösterdi annesi kardeşi nişanlımda tepki verdi şimdide bişey yapmış gibi onları savundu

Bn etmesin demiyorum hem tepki verdi hemde onları savundu bişey yapmışlar gibi

Bn etmesin demiyorum hem tepki verdi hemde onları savundu bişey yapmışlar gibi

Konuyu düzenleyip altına bunu da ekleyin o zaman.

Konunuzdan sadece yardım etmesinden rahatsız olduğunuz anlaşılıyor çünkü.

Açıkcası ben de yalnız kalsam kızardım sanırım. Madem yanıma oturacak bir dans edecek fırsat yoktu ben neden geldim ki? Kaldı ki bizim adetimiz demesi de bahane gibi geldi bana. Yani kendim istedim yardım etmeyi, seni de orada görmek istedim ama yalnız kalırsın diye düşünemedim, orada yardım etmeseydim de içimde kalırdı vs dese daha mantıklıydı. Kendi istediğini yaparken bir şeyleri bahane edenleri sevmiyorum ben ama. Daha önce konu açtıysanız bakmadım ama bunlar benim de hoşuma gitmedi pek. Yarın evlenince her istediğini yaptırmak için adet, gelenek, görenek der mi diye düşündüm.

Ama şöyle bir durum var eğer size “haftaya nişan var sana da gel diyeceğim ama orada oturmaktan çok yardımcı olmak işlere koşturmak istiyorum, seninle ilgilenecek zaman bulamam” deseydi beni çağırmıyor diye sorun yaratır mıydınız?

Yok yaratmazdim insan yardım eder ama benim yanimada gelir yardım etmiş kendine yemek kalmamış kimsede sormamis hala da kullandıriyor kendini

Adam kendi akrabasının nişanında niye size eskortluk yapacak anlamadım, kendi isteğinizle onların ailesinden birinin özel gününe katılmışsınız, yanınızda put gibi oturacak mı, tabii ki yardım edecek? Beklentiniz çok garip geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…