Acik bir sekilde ne yaptigi belli. Ayrilmissiniz da yazdiklariniza gore. Bundan sonra onunuze bakin bence oyle gozu disarda bir adamdansa yeni bir hayat daha mutu edecektir sizi. Ailenizede oldugu gibi anlatin ne bicim bir adam oldugunu gorsunler.Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baskasuan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Nisanlim aramizda gecen konusmalari nerden biliyosunuzda bu sekilde yorum yapiyosunuz ya siz. Herseyi cok basit saniyosuznuz. Bi ayrilik yasamadiginiz belli. En azindan basiniza boyle bir olay gelmemis gelmezde umarim. Suan devam edecem diye bise demedim. Benimde aklim var merak etmeyin bisey yazayim dedim burnumdan getirdiniz uzgunum yeterince cekemicem dahasini. Lutfen benim konuma yorum yapmayin daha fazlaAtarınızda sadece kk dakilere zaten, seni aldatan sevgiline yapmaz gelir bize yaparsın
Kem küm etmeye gerek yok, bi yemin etti inanasım var ayrılmayacam de geç diyorum neyine rahatsız olayım. Evlenecek olan sensin onla
Yorumun icin tesekkur ederim gercektwn. Beni ayrildi diye sevinecek olanlar var bazi yorumlara bakarsak. Yuva kolay kurulmuyir isin aslini ogrenmeden pat diye birakilmiyor suan almis oldugum bi karar yok cok aradayim birak git demek cok kolay ben istermiyim ilerde aldatulmak biseyleri anlamak istiyoum insanlari yargisiz infaz yapmak istemiyorum zamana biraktm Rabbim en dogru karari verdirir insallahDaha işin aslını ne konu sahibi ne biz öğrendik. Kaldı ki konu sahibi kesin olarak baristik da demedi. Aceleyle karar verip ayrılmadığı için suclarcasina eleştirmenin mantık neresinde? Kesin olarak aldatan kişileri bile affedenler olabilir, bu da bir tercih. Biz burada neler olabileceğini tartisiyoruz. İleriye dönük tavsiyemiz(ayrılması yönünde olanlar dahil) elbette olacaktır ama tavsiyemiz dışında karar almasına da saygıyla yaklaşmak lazım. Zorla yorum yaptırmıyor ki boşuna ugrasmis olmak ne demek. Yorum yaptığınız konu sahipleri yorumunuz doğrultusunda karar almış mı diye skor mu tutuyorsunuz anlamadım
Numarasininda yazilmasini istemişHayır anlamadığım deodorant bakılıyor. Alınmış mı alınmamış mı belli değil, isminin yazılmasını istese bile belki size gönderecekti, nereden çıkardınız başkasına olduğunu bu kadar küçük bir şeyden.... hem alınmış olsa mutlaka o da gözükürdü.... ben anlam veremedim size
O zaman bir yanlış yapıcakmış kıyısından dönmüş galibaNumarasininda yazilmasini istemiş
Canim kendini uzup yipratma bi aldatma oldugunu kimse bilmiyor gunahini almamak gerek Allah ve o biliyor ben alsattgna inanmiyorum belki iyi niyetliyim ama madem baskasinda gonlu var niye senle evlilik yolunda ilerlesin ben bir bucuk yillik evliyim esimi 6 yildr taniyordum sevdik smdi yeni bebegim oldu beraberken beni aldatmadigna inaniyorum ha guveniyorm ama bilinmez ki tarlim suphe kemirir durur inasanin icini o zaman kimseye guvenmeyrlim bu sekilde yasanir mi guvencez elbette nisanlinin hatasi izahat vermemesi aciklasin ...bizden oncesi bizi ilgilendirmez ben cok uzdum esimi gecmis sevgilerinden oturu benim ilkti cunku kimse ile gorusmem olmadi ama memnunum ssmdi...sana tavsiyem ayril bitir diyenleri dinleme cunku kimsenin hayati hakkinda karar mercii degiliz ben ayril ayrilma diyemem sen tanirsin en iyi sevdigini kalbini dinle...arkadaslarim bir de yorum yaparken lutfen kirici olmayalim bu insan bize derdini acmis ilgilenmicekseniz sayfasina konusuna yorum yapip uzmeyin..tatlim.hakkinda hayirlisi olsun Rabbim gercek sevgi ise sizi ayirmasn ve insallah sipariş seni uzcek bise degildr mutli ol emi cunku her seye ragmen hayat senin karae senin hayirlisiYorumun icin tesekkur ederim gercektwn. Beni ayrildi diye sevinecek olanlar var bazi yorumlara bakarsak. Yuva kolay kurulmuyir isin aslini ogrenmeden pat diye birakilmiyor suan almis oldugum bi karar yok cok aradayim birak git demek cok kolay ben istermiyim ilerde aldatulmak biseyleri anlamak istiyoum insanlari yargisiz infaz yapmak istemiyorum zamana biraktm Rabbim en dogru karari verdirir insallah
Sizi tanimiyorum ama bir arkadas gibi tavsiyelerde bulunmussunuz. Gercekten cok tesekkur ederim. Duygularima tercuman oldunuz. Allah razi olsun hep mutlu olun ailenizleCanim kendini uzup yipratma bi aldatma oldugunu kimse bilmiyor gunahini almamak gerek Allah ve o biliyor ben alsattgna inanmiyorum belki iyi niyetliyim ama madem baskasinda gonlu var niye senle evlilik yolunda ilerlesin ben bir bucuk yillik evliyim esimi 6 yildr taniyordum sevdik smdi yeni bebegim oldu beraberken beni aldatmadigna inaniyorum ha guveniyorm ama bilinmez ki tarlim suphe kemirir durur inasanin icini o zaman kimseye guvenmeyrlim bu sekilde yasanir mi guvencez elbette nisanlinin hatasi izahat vermemesi aciklasin ...bizden oncesi bizi ilgilendirmez ben cok uzdum esimi gecmis sevgilerinden oturu benim ilkti cunku kimse ile gorusmem olmadi ama memnunum ssmdi...sana tavsiyem ayril bitir diyenleri dinleme cunku kimsenin hayati hakkinda karar mercii degiliz ben ayril ayrilma diyemem sen tanirsin en iyi sevdigini kalbini dinle...arkadaslarim bir de yorum yaparken lutfen kirici olmayalim bu insan bize derdini acmis ilgilenmicekseniz sayfasina konusuna yorum yapip uzmeyin..tatlim.hakkinda hayirlisi olsun Rabbim gercek sevgi ise sizi ayirmasn ve insallah sipariş seni uzcek bise degildr mutli ol emi cunku her seye ragmen hayat senin karae senin hayirlisi
Canim Allah senden de razi olsun konunu takip ettim bazi mesajlara uzuldum acikcasi cunku hayatin biz insanlara yarin ne gosterecegi bilinmez hic biseyin garantisi yok...uzulme sabret ve bekle Allah bir cikar yol gosterecektr inan buna...nişanlıni ise asla yargilayamayiz cunku bilmiyorz bisey insallah seni uzecek bise yoktur ben bi aldatma olayina inanmiyorum ole hissetmedim ama en iyi sen bilir sen tanirsn hayirlisi ise sutdursun Rabbim nasip herseySizi tanimiyorum ama bir arkadas gibi tavsiyelerde bulunmussunuz. Gercekten cok tesekkur ederim. Duygularima tercuman oldunuz. Allah razi olsun hep mutlu olun ailenizle
Amin canim cok tesekkur ederimCanim Allah senden de razi olsun konunu takip ettim bazi mesajlara uzuldum acikcasi cunku hayatin biz insanlara yarin ne gosterecegi bilinmez hic biseyin garantisi yok...uzulme sabret ve bekle Allah bir cikar yol gosterecektr inan buna...nişanlıni ise asla yargilayamayiz cunku bilmiyorz bisey insallah seni uzecek bise yoktur ben bi aldatma olayina inanmiyorum ole hissetmedim ama en iyi sen bilir sen tanirsn hayirlisi ise sutdursun Rabbim nasip hersey
Rica ederim canimAmin canim cok tesekkur ederim
Kizlar nisanlim aradi knutuk sakince. Bana anne babasinin ölusu uzerine yeminler etti. Ben kimseye ne mesaj attm ne bisey gonderdim diye. Biriyle tanismak istesem facebooktan ulasirim numarami gonderecek kadar kuculmem dedi. Facebooktan arastirir bir sekilde ulasirdim oyle biseye niyetlensem dedi. Evlilik dini tamamlamak icindir sen benimle ilgiili neden boyle seyler dusunuyorsun yasattigim seyi yasamadan ölmem biliyorum vicdanim rahat bana inan dedi. Bilemiyorum kizlar
Sitedeki saticiyla irtibata gectm o yarihte size ait bir mesaj yada siparis gorunmuyor dediEvlilik dini tamamlamak icindir
Konu sahibi bir keresinde başka birisinin konusuna yorum yaparken bir yorum yapmıştım .Konu sahibi üzgündü sevdiği adam bir başkasına aşıktı bende ona seninle yarım bıraktıklarını onunla tamamlamaya karar vermiş gibi bir yorum yapmıştım .Demek istediğim nişanlın gibiydi . Ama yanlış anlaşılmıştım .
Belki bir an aklı karışmış olabilir ama gelecek hayali sensin gibi görünüyor . Belki de siteden kaynaklı bir problem olabilir .Belli olmaz sen yeterince emin olmadan pişman olacağın bir şey yapma .
Ocak ayında öyle bir hediye almamış isen,durum vahim.Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baskasuan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?