nisanlimin siparisi :(

ecemmm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
153
48
28
35
Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baska suan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin

hiçbir şey anlamadım? kim numara istemiş? ayrılmışsınız nişanlın açıklama yaptı mı? ne dedi?

ay bu satıcıyla muhabbetler de artık tuhaflaşmaya başladı, adam kendisi niye vermemiş? satıcı mı verecek parfümü, satıcı parfümü vereceği kızı nerden tanıyor? bu ne yaa

Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.

Yani açık ve net aldatmis gorunenlere göre iyi ki şimdi gormussunuz ya evlendikten sonra böyle bi sey yapsaydi.

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum

ocak ayında attığı mesajı sen nasıl şimdi gördün bacım? mesajı nişanlın nasıl silmemiş bu zamana kadar ilginç valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…