- 17 Aralık 2015
- 142
- 71
- 13
- 34
Evet daha once aldigi siparisler ve gonderdigi mesajlar hepsi kayitli sitede silmemis
annesine kardeşine alsa niye telefon numarasını yazdırsın. Bana kalırsa flört etmek istediği birine alınmış bu hediye. Hediyenin yanına isim numara da yazdırmış ki hediye ulaşınca arayıp teşekkür edebilsin hediyeyi alan kişi. Böylece de muhabbet ilerler yani. Siz olayı anca şu şekilde netleştirebilirsiniz. Nişanlınızın alışveriş yaptığı siteye onun şifresiyle girip hediye hangi adrese gönderilmiş onu öğrenebilirseniz olayı çözersiniz.Belki annesine kardesine filan almistir
Olumlu ve iyi niyetli düşünmek istiyorum kendimi zorluyorum bütün gücümle...Acaba diyorum kızkardeş ya da abla ya da kuzeninin doğumgünü için almış olabilir mi? Gemileri yakmadan önce,bunu araştırın derim.Bir de alt tarafı deodorant,bulunmayacak bir şey değil,niye bulunduğu şehirde bir kozmetikçiden almak yerine internetten almış ben buna takıldım bir de...İLGİNÇ...[/Qbelki kendi gidip vermek istememistir tersler diye. Eger olumlu dusuncesi olursa donus yapar diye numara yazmistir
Bunları görebilmen için şifreyi bilmen gerek. Hadi nişanlının üye olduğu sitenin şifresini biliyorsun, nişanlın nasıl senden gizli bir iş yaparken kayıtları silmeyi unutuyor. Kusura bakmada çok acemice...
Saticiya mesaj gonderdim ama henuz yanit gelmedi zannetmiyorum bir yil oncesinin mesajlarinin saticida durdugunuben olsam satıcıya ulaşıp sizden daha önce şu deo yu almıştım yalnız adres bilgilerini kaybettim sizde duruyorsa hala tekrar başka bir siparişim vericem diyip kızın bilgilerine ulaşırdım öncelikle..
ama tabi almış mı almamış mı ayrıntısı sizin için önemliyse..
1 yıl önceki mesajla 5 yıl öncesinin ne alakası var? Ocak ayında atılan mesaja ne açıklama yapıyor?Artik herseyi goze aldim gemileri yaktm saticiya da mesaj attm. Daha onceden ayni parfumu aldigi sevgikisine de. Kiz bana 5 sene once aldigi bi hediyeydi o. Ayrildiktan sonra bidaha hic gorusmedik dedi. Gecmise takilma o iyi biri diye de ogut verdi garip tarafi
Sana yemin ediyorum aynıları bana da söylendi. Annem babam ölsün ki demeler ben allahtan korkarım demeler. Bir buçuk yıl sonra kendi kendine ortaya çıkardı.Kizlar nisanlim aradi knutuk sakince. Bana anne babasinin ölusu uzerine yeminler etti. Ben kimseye ne mesaj attm ne bisey gonderdim diye. Biriyle tanismak istesem facebooktan ulasirim numarami gonderecek kadar kuculmem dedi. Facebooktan arastirir bir sekilde ulasirdim oyle biseye niyetlensem dedi. Evlilik dini tamamlamak icindir sen benimle ilgiili neden boyle seyler dusunuyorsun yasattigim seyi yasamadan ölmem biliyorum vicdanim rahat bana inan dedi. Bilemiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?