Arkadaşlar merhaba 10 ay sonra düğünüm olacak nişanlıym bir kaç konu hakkinda endişelerim var. Ben bilgisayar mühendisliği son sınıftayim büyük bi şehirde yaşıyorum. Nişanlım iç anadoluda küçük bi ilçede yaşıyor. Ikimiz de oraliyiz o orda çalışıyor. Ben okulu bitirince mecburen büyüksehirde yaşayacağım orada bi mühendis olarak is bulamam o yüzden uzun bi süredir nisanlima ders calisip tekrar kpssye girmesini söylüyorum tabi o dinlemiyor beni. Bu ilk sorumsuzluk. Daha ayni şehirde olamadik ve düğüne 10 ay kaldı. Şu an kendi isinde kalip buraya geçiş yapmaya uğraşıyor ve bunun icin tanıdık sart yani benim dedigimi yapmadı zorluk çekiyoruz su an stresteyiz gecis yapabilecek mi diye ve okudugu bölüme göre daha iyi yerde olabilecekken o tembellik yapıp calismiyor.
Ikinci konu evlenecek bi adam olarak bes kurus para biriktirmiyor ona buna borç veriyor insanlara Hayır diyemiyor. Düğün zamanı gelince cok zorluk çekeceğiz diyorum ailesine guveniyor herhalde yada altinlara.
Ben herseyin tedbirini alan sorumluluk sahibi biriyim o cok rahat ve bunlar ben de stres yapıyor. Askerlik de yapmadı bedelli çıkacak ilerde diyor bedelli yapcam diyo hiçbişeyi zamanında yapmiyor
Cok mu abartiyorum ya önceden herseyin onlemini almasi gerekmez mi
sonradan sıkıntıyı biz çekiyoruz .
Ikinci konu evlenecek bi adam olarak bes kurus para biriktirmiyor ona buna borç veriyor insanlara Hayır diyemiyor. Düğün zamanı gelince cok zorluk çekeceğiz diyorum ailesine guveniyor herhalde yada altinlara.
Ben herseyin tedbirini alan sorumluluk sahibi biriyim o cok rahat ve bunlar ben de stres yapıyor. Askerlik de yapmadı bedelli çıkacak ilerde diyor bedelli yapcam diyo hiçbişeyi zamanında yapmiyor

Cok mu abartiyorum ya önceden herseyin onlemini almasi gerekmez mi