Nişanlımın sözleri....!

Yaptıgı hiç hoş değil Düğün e gitme fotoğraf çekimine de gitme bence.
Bir güzel tavrını koy, kalkıp özür dilerse ne yapacağını düşünürsün. Sen bilerek cimri demissin canını yakmak için oda sana bilerek o cümleleri kurmuş canını yakmak için.
Özür diledikten sonra oturup iyice konuşun bence evlilik böyle ayrımların ölçüp tartmalarin yapılacağı bir şey değil aksi halde çok üzülürsün
Kendini düşün derim...

Adamin arabasi yok ve yinede seni birakmani rica ettin öyle mi? Adam nasil yapsin onu? Benzin parasindan, araba kiralama fiyatlarindan haberin varmi senin? Ve adam cimri olmadigi halde ona cimri dersen tabiki kendini ispat etmek için geçmisteki yaptiklarindan bahs eder.

Cümleler çok agir fakat sen baslatmissin cimri diyerek. Ki bence bir takim baska lafta dedin, adam öyle konustu. Yani gerçekten onca yasanmisliktan sonra bir insan, sevdigi için birden "cimri" demesi çok yaralayici.

Ay mabadımın kenarı deseydin canım.
Hiç hoş biri değil, biz de onun ne olduğunu anladık.
Adını dağlara yazdım 'Öküz' de sen ona.

düğüne göndermemek nedir ya? nişanlımın arkadaşının düğünü için şehir değiştirmem şahsen bana ne gitsin eğlensin. adamın bu kadar üstüne düşmeyin sonra bir tarafı kalkıyor.

ayrıca o an parası olmayabilir yaptığınız emrivaki de hoş değil. ama adamın sözleri inanılmaz kırıcı. ben sanırım devam etmezdim.

Yine herkes olaya tek tarafli bakmış.
Nisanlini tek basina göndermiyosun cocuk gibi.
Sonra 45 dk uzakliktaki mesafedeki eve arabasi olmayan adama sirf nisanlin niye beni birakmak zorundasin diyosun.
Adam ekonomik durumlari soyluyo cimri diyosun.
Valla bana suan kocam boyle yapsa ona da derim x zamaninda yaptiklarim neydi diye.
Kaba tabirle kasinmissin o da cok guzel agzinin payini vermis. Agir konusmus, cirkin mi cirkin ama sen bunlarin yuzde bilmemkacini haketmissin.

Bence sende abartmışsın. Aracı yoksa nasıl bırakacak belli ki durumu da çok müsait değil. Tek gitsin. Sen ona öyle cümleler kurduğun için savunmaya geçip eskiden yaptıklarını aldıklarını yüzüne vurmuş. Elbetteki hiç hoş değil hediyeler insanın başına kakılmaz.

merhaba bayanlar haftabaşı nişanlım ile tartıştk.
sadece beni kavga ettik diye günde 1 defa arıyor eve gectin mi işten çıktın mı diye.. Oda 45 saniye...
Cumartesi Pazar arkadaşının düğünü var gitmesi gerekiyor. Pazartesi de bizim düğün öncesi fotograf cekimimiz var. Düğünden sonra beni eve bırakırsın kalırız dedim [ evim yaşadığı ve düğün olan şehrin cevresinde bi şehir 45 dk şehirler arası]
İşte nasıl götürüyüm araba yok kiralasam yakıt parası kira parası falan filan vs. derken ben yol parasını veririm dedim..
sen gelme madem ben tek giderim dedi. Bende düğüne yalnız göndermem ..
Öyle dedi diye para hesabı yapıyorsun dedim ve tartıştık..
Cimri olmadığı halde sinirle bana böyle yapıyosun çünkü sen cimrisin dedim..
O da cimri değilim sana bu zamana kadar aldığım kıyafetler gezdirdiğim yerler vs.. başladı ve bana nankör dedi.
Bana dedi ki Çok gec oldu senin ne olduğunu anladım ama iş işten geçti dedi
Bende bu lafı yediremiyorum. İstediğin gibi hayat yok ben elimden geldikçe karşılarım istersen vazgec dedi. Ama sen böyle oldukça çok cektircem sana 50 krş bulamayacaksın dedi. Yazıklar olsun vs...
Sizce suçlu muyum ? abartmış mı ? Ne yapmalıyım ?
Çalışıyorum bu arada evlendikten sonrada çalışacagım
Böyle kadınları anlamıyorum. Adam seni insan yerine bile koymamış sen gelmişsin hala hatalı mıyım diyosun. Değerinizi kendiniz belirlersiniz. Ne olduğunu anladım ama geç oldu diyor sen hala ayrılık lafını ağzına bile almıyosun. Şimdi hemen evlenirsin hemen çocuk yaparsın sonra dersinki ay bıktım boşanmak istiyorum ama işte çocuğum var yani bana kalsa hemen boşanırım ay umrumda değil ama çocuğum babasız kalmasın masalları okursun

Ikinizde de hata var . Dugune tek gondermemek nedir anlamadim. Cimri olmadigini bildigin halde cimrisin demek olmamis. Arabasi olmayan birine arabayla birakacaksin beni demek nekadar mantikli. Adam tek gidecem demis onada izin vermem demissin .
Ama karsi tarafin sana cektirecem 50 kurusa muhtac olacaksin demesi de cok cirkin . Nerden tutsam elde kaliyor.
Yeterli olgunlukta degilsiniz ikinizde

akrep burcunu bir kaç günle kaçırıyor :D Yay
Kimseye minneti olmayan bir burç.
Yapmadığı bir şeyle itham edilirse karşısında kim olursa olsun kırar, acımaz.
Normalde bonkördür ama yetmiyor derseniz gemileri yakar.
Ve onu kısıtlarsanız sizden soğur.

Sinirle söylense bile bu şekilde şeyler söylenmez. Kaldı ki sinirlendirecek bir şey de yapmamışsınız.
Yerinizde olsam evliliği ertelerim.

"Cimri olmadigi halde cimri dedim" demişsiniz. Bu durumunda adamin size aldigini, yaptigini soylemesi ve nankör demesi gayet doğal birsey.

Belki parasi yok, belki sıkışık ve sizden para istemiyor? İstediginizin olmadigi her an cimri diye soylenecekseniz boyle, soylediklerini haketmişsiniz.

7273683937 kere yapip, 2 kere yapmayinca en kötü sen oluyorsun. :) Bu durumu yaşasam ben daha agir konusurdum.

Back
X