Nişanlımın sözleri....!

Aldıklarının lafını ederek cimri olduğunu ispatlamış zaten. Çok içine oturmuş belli.

Allahım neler okuyor bu gözler. Biz nişanlıyen birbirimize kıyamazdık. Evlenince de durum değişmedi. Diyeceğim o ki daha fazlasına hazır ol ya da gel yolun başındayken geri dön. Böyle kaba saba cahil cuhela adamların kum torbası olmayın yeter artık ya

Aldıklarının parasını ver de bida laf edemesin.
Böyle insanla ömür nasıl gider bilemedim.

merhaba bayanlar haftabaşı nişanlım ile tartıştk.
sadece beni kavga ettik diye günde 1 defa arıyor eve gectin mi işten çıktın mı diye.. Oda 45 saniye...
Cumartesi Pazar arkadaşının düğünü var gitmesi gerekiyor. Pazartesi de bizim düğün öncesi fotograf cekimimiz var. Düğünden sonra beni eve bırakırsın kalırız dedim [ evim yaşadığı ve düğün olan şehrin cevresinde bi şehir 45 dk şehirler arası]
İşte nasıl götürüyüm araba yok kiralasam yakıt parası kira parası falan filan vs. derken ben yol parasını veririm dedim..
sen gelme madem ben tek giderim dedi. Bende düğüne yalnız göndermem ..
Öyle dedi diye para hesabı yapıyorsun dedim ve tartıştık..
Cimri olmadığı halde sinirle bana böyle yapıyosun çünkü sen cimrisin dedim..
O da cimri değilim sana bu zamana kadar aldığım kıyafetler gezdirdiğim yerler vs.. başladı ve bana nankör dedi.
Bana dedi ki Çok gec oldu senin ne olduğunu anladım ama iş işten geçti dedi
Bende bu lafı yediremiyorum. İstediğin gibi hayat yok ben elimden geldikçe karşılarım istersen vazgec dedi. Ama sen böyle oldukça çok cektircem sana 50 krş bulamayacaksın dedi. Yazıklar olsun vs...
Sizce suçlu muyum ? abartmış mı ? Ne yapmalıyım ?
Çalışıyorum bu arada evlendikten sonrada çalışacagım
At gitsin bu adamı. Bak buraya yazıyorum sonra çok ama çok pişman olursun? Sana değer veren sana saygı duyan biriyle birlikte olmayı hak ediyorsun değil mi? İşte bu adam o adam değil. Şimdi bana diyeceksin ki o kadar kolay mı? Ne rahat konuşuyorsun! Yok canım o kadar kolay degil. Ben de attım nişan. Hem de buna çok benzeyen bir adamdı karsimdaki. Bir dayandım iki dayandim. Baktım ben kendimi sorguluyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye. Evet ayrılık zor ama ilerde iyi ki diyeceksin iyi ki ayrilmisim da ömrümü heba etmemisim. Simdi evliyim ve o kadar saygılı bir eşim var ki maddi açıdan da manevi açıdan da yıpratmaz sağ olsun. Önce siz kendinizin kıymetini bilin sonra kıymet bilen adamlarla evlenin. Böyle adamlara da ağzının payını verin. Terbiyesiz herif. Ne demekmiş bu söyledikleri. Yenilir yutulur şeyler değil.

Hep yazıyorum , yazmaktan bıkmayacağım ; bir insan öfke anında kendini belli eder, o an neyse hep odur, hep kavgalara böyle olacaktır, hep ödün vermedikçe böyle olacaktır. Ve daha da ileriye gidecektir.

Size resme " gümbür gümbür geliyorum " demiş.

Ben olsam bu sözleri affetmezdim , edemezdim, ağır konuşmuş.

İkiniz de haksızsınız ama adam çok ağır laflar etmiş. Ben olsam devam edemezdim. Çünkü dedikleri normal bir insanın aklına sinir anında bile gelmez. Seni 50 kuruşa muhtaç edeceğim falan demiş. Ya dediğini yaparsa yani bu risk alınır mı?

Seven bir erkegin sözleri degil bunlar malesef. Görünen köy kılavuz istemez. Evlenince hakaretler daha da artıyor. Asıl iş işten o zaman geçmiş olacak.

Başta cimrisin demen hata olmuş. Ki cimri değildir diyorsun. Bana da cimri olmadığım halde cimrisin sen dese sevgilim, aşırı bozulurdum. Ayrıca düğüne tek bırakmamak neden? Bende gerçekten kıskancım, fakat sırf bu yüzden adamı kısıtlama hakkına sahip değilim ki. Düğüne tek gitmesi abes bir durum değil. Sen gelme ben tek giderim demiş, ben asla üstelemem bu lafın üzerine mesela. İstememiş besbelli.

Fakat sana çok çektircem 50 kuruş bulamayacaksın demesi aşırı çirkin ya. Çıldırırdım ben bu cümleye.Birbirini seven iki insan nasıl olur da böyle muhabbetin içinde bulur kendini? Yüz yüze mutlaka ciddi ciddi konuşmalısınız. Şimdiden böyle diyorsa evlenince düşünemiyorum.

Böyle çirkin konuşan ve sizi evlenince,
bir nevi,aç ve açıkta bırakmakla tehdit eden bir adam,adam değil,
sarfettiği laflar da yenilir,yutulur değil.
Bununla birlikte şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
İstediğini söyleyen,istemediğini işitirmiş.
Önce özeleştiri yapın,sonra nişanlınızı eleştirin.

Son düzenleme:
Kimseye minneti olmayan bir burç.
Yapmadığı bir şeyle itham edilirse karşısında kim olursa olsun kırar, acımaz.
Normalde bonkördür ama yetmiyor derseniz gemileri yakar.
Ve onu kısıtlarsanız sizden soğur.
Ben terazi miyim?Akrep mi?
Bilmiyorum ama cimri olmadığım kesin.
Tam tersine rahat harcarım.

Bayanlar merhaba
Öncelikle uzun süreli bi ilişkim var ve sinirlenince kavgalarda gözü dönüyor.
Evlenme teklifi etti kabul ettim ciddi şekilde ilerliyoruz.
Bana karisabiliyor ama ona karışınca 27 yaşında bana bunları mı ogreteceksin ben biliyorum ne yapmam gerektiğini diyor.
Ben özgür bi insanken ona göre davranıyorum kölesi degilim canim neyi nasil isterse ona gore yaparim bana pek müdahale ettirmiyorum. Ama aynı muameleyi görmeyince bende (empati pek bilmez) bana ne yaparsa bende ona yapıp ayni duyguyu yasatiyorum.
Bu durumda ben sivri dilli başına buyruk zitlasan biri oluyorum.

Asıl konuya gelirsek. Kavga ettik sosyal medyadan evlilik teklifi fotoğraflarına kadar sildi beni engelledi.
Kavgamiz da bana karıştığı gibi ona karistim diye.
Senden sogudum
Seni sevmiyorum
Istemiyorum
Dedi engelledi her yerden simdi de hic bir sey olmamis gibi arıyor soruyor.
Ofke problemi var sinirlenince ne yaptigini bilmiyor.

Siz olsaniz bu durumda ne yaparsiniz.

Ben o fotograflari silmesini ve engellemesini hazmedemiyorum ya. Tabi hakaret ve küfürler de var. Bu 1 degil 2 degil
Bak güzelim bu Ocak ayında açtığın bir konun...keşke evlilik yoluna girmeden önce sevdiğin adami öfke problemini aşamadığı ,bu konuda bir profesyonel destek almadığı taktirde onunla evlenmeyecegin yönünde bir sozlu protokol yapsaydın...nisanlinin "bu kavgalarin fiziksel boyuta tasinmamasi senin elinde" yönünde bir cümle de geçiyor...çok tehlikeli bir cümle bu ...bir zaman sonra şiddete maruz kalacağının ve ona bunu yaptıranın sen olmus olacağının garantisi gibi !!

Ağır konuşmuş ama adam cimri değilse cimri demeniz hoş olmamış. Siz başlatmışsınız o da abartmış.

merhaba bayanlar haftabaşı nişanlım ile tartıştk.
sadece beni kavga ettik diye günde 1 defa arıyor eve gectin mi işten çıktın mı diye.. Oda 45 saniye...
Cumartesi Pazar arkadaşının düğünü var gitmesi gerekiyor. Pazartesi de bizim düğün öncesi fotograf cekimimiz var. Düğünden sonra beni eve bırakırsın kalırız dedim [ evim yaşadığı ve düğün olan şehrin cevresinde bi şehir 45 dk şehirler arası]
İşte nasıl götürüyüm araba yok kiralasam yakıt parası kira parası falan filan vs. derken ben yol parasını veririm dedim..
sen gelme madem ben tek giderim dedi. Bende düğüne yalnız göndermem ..
Öyle dedi diye para hesabı yapıyorsun dedim ve tartıştık..
Cimri olmadığı halde sinirle bana böyle yapıyosun çünkü sen cimrisin dedim..
O da cimri değilim sana bu zamana kadar aldığım kıyafetler gezdirdiğim yerler vs.. başladı ve bana nankör dedi.
Bana dedi ki Çok gec oldu senin ne olduğunu anladım ama iş işten geçti dedi
Bende bu lafı yediremiyorum. İstediğin gibi hayat yok ben elimden geldikçe karşılarım istersen vazgec dedi. Ama sen böyle oldukça çok cektircem sana 50 krş bulamayacaksın dedi. Yazıklar olsun vs...
Sizce suçlu muyum ? abartmış mı ? Ne yapmalıyım ?
Çalışıyorum bu arada evlendikten sonrada çalışacagım
Düğüne neden yalnız göndermiyosunuz anlamadım. Hala böyle şeyler var mı gerçekten.. nişanlınız düğün salonuna girince bütün kızlar üstüne atlatıp çığlık kıyamet nişanlınıza mı koşucak? Ailevi başka bir sebebi varsa bilemem ama kıskançlıksa siz baştan hatalısınız

Erkekler cimri kelimesine nedense cok takiliyor. Benim esim asla bizden para sakınmaz,eli gönlü genis. Bir tartisma esnasında agzimdan cimrilik yapma cikti.. amaniin nasil zoruna gitti bunun
.nankörsun ddmeler felan. Küstü 2gun:D kocam.oldugu halde bu sekilde ileri gitmemişti. Biraz ağır olmus dedigi laflar . Sen evleniceksin,geleceginde bir mutluluk huzur goruyorsan evlen.

Back
X