Nişanlımın sürekli etrafa bakma saçmalığı?

Haklısın rahatsız olmakta ama nişanlın ne niyette bakıyor bunu Kestirmelisin ve rahatsızlığını dile getirmelisin.
buarada burcu balık mı ?
Aslan burcu. Biz konuyu aramızda hallettik. Nişanlım sadece detaylara takılan bir insan. Kendisi her zaman yanımda senin gibi birisi varken başka biriyle göz göze gelmem ilk başta kendime hakaret olur gibi bir cümle kullandı. Yaptığı tek şey; önümüzden geçen insanları incelemekti. Kadın erkek fark etmeden. Bunun da mesleğinden gelen bi alışkanlık olduğunu söyledi. İnsanlarla çok muhatap olduğu bi mesleğe sahip gün içinde.
Bilinçli bakışma olmadığı sürece benim için sorun olmadığını dile getirdim. Yoldan geçerken birine bakma, yanından geçerken, bi restoranda vs. bunlar olağan şeyler. Siz anlayabildiniz benim ne demek istediğimi.

“kesmek” değil. bu terimle karşı karşıya kalan bi adamı yanımda tutmam bile 😄 yukarıda anlattım, umarım anlarsınız.

Selam herkese,
2 yıllık bi ilişkim var nişanlanalı bir yıl oluyor.
Son zamanlarda sürekli bu konudan tartışmaya başladık. Nişanlım sürekli etraftaki kadın/erkek herkesi inceliyor. Bana sarılırken bile görmediğimi düşünüp arkadaki insanlara bakıyor. Bu hafta tatildeyken daha da kötüsü oldu bi önceki gün yine birini inceleyip yorum yaptı ertesi gün karşıdaki kişinin bakışlarını yakaladım.
Nişanlım da sürekli herkese baktığı için farklı anlaşılıyor diye düşünüyorum bu kendini bilmez kadın ortada soytarı gibi dans edince de nişanlımın bakışını gördüm. Sen buna da artık bakacak kadar seviyesiz misin dedim bilinçli olmadığını söyledi. Yolculuk esnasında herkesin saçları dağılabiliyor, gitti hiç üşenmeden saçını yıkayıp yapıp geldi. Yorum yaptığı kişi hakkında saydırıyor ama nedense ben bu durumu buna bağladım. Dış görünüş olarak kendime çok güveniyorum, ama elime su dökemeyecek insanların da böyle yaptığını görünce çok sinirlerim bozuldu. Kızlar durumu yorumlar mısınız? Benim geçmişten gelen bi güven problemimiz var belki bununla alakalı diye de düşünüyorum ama kadınların hisleri de çok güçlü oluyor bunu da inkar edemiyorum. Nişanlım beni her zaman alttan alıyor ve az önce senin bana güvenmediğini düşünüyorum dedi ben de öyle düşünüyorsan ona göre hareket ederiz bi daha görmezsin dedim. Durum çok can sıkıcı oldu. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı
Sen de yap aynısını. Sana tepki vermiyorsa normal geliyorsa kötü niyeti yoktur ☺

Sırf dans edıyor diye bır kadın, elınıze su dokemeyecegını nerden anladınız?

Insanlar dısardayken bırbırlerıne bakarlar bu cok normal

Deve kuşu muyuz bız !

“kesmek” değil. bu terimle karşı karşıya kalan bi adamı yanımda tutmam bile 😄 yukarıda anlattım, umarım anlarsınız.
Ne anlatıyorsun sen bacım alt kısımda cevapla butonu var kime cevap yazıyorsan onun mesajına cevapla yaparsan seni anlayabiliriz. Ozguven problemin için tedavi olmalısın. Yorumum anca bukadar

Şu neden yanlış anlaşıldı ben anlamadım şimdi.
Nişanlıma da söylüyorum, dış görünüş olarak benden çok çok alt seviyede birine dönüp bakarsa ben bunu kabullenemem. Aynı şey gibi oluyor; siz dünyanın en ihtişamlı tablosunu çiziyorsunuz. Kağıtta öylesine duran bi resim bakılmaya değer bulunuyor.
Demek ki nişanlınızın gözünde sizden alt seviye de değilmiş baktıkları.Sizi fazla bir özgüvenli buldum.

Selam herkese,
Son zamanlarda sürekli bu konudan tartışmaya başladık. Nişanlım sürekli etraftaki kadın/erkek herkesi inceliyor. Bana sarılırken bile görmediğimi düşünüp arkadaki insanlara bakıyor. Bu hafta tatildeyken daha da kötüsü oldu bi önceki gün yine birini inceleyip yorum yaptı ertesi gün karşıdaki kişinin bakışlarını yakaladım.
Nişanlım da sürekli herkese baktığı için farklı anlaşılıyor diye düşünüyorum bu kendini bilmez kadın ortada soytarı gibi dans edince de nişanlımın bakışını gördüm. Sen buna da artık bakacak kadar seviyesiz misin dedim bilinçli olmadığını söyledi. Yolculuk esnasında herkesin saçları dağılabiliyor, gitti hiç üşenmeden saçını yıkayıp yapıp geldi. Yorum yaptığı kişi hakkında saydırıyor ama nedense ben bu durumu buna bağladım. Dış görünüş olarak kendime çok güveniyorum, ama elime su dökemeyecek insanların da böyle yaptığını görünce çok sinirlerim bozuldu. Kızlar durumu yorumlar mısınız? Benim geçmişten gelen bi güven problemimiz var belki bununla alakalı diye de düşünüyorum ama kadınların hisleri de çok güçlü oluyor bunu da inkar edemiyorum. Nişanlım beni her zaman alttan alıyor ve az önce senin bana güvenmediğini düşünüyorum dedi ben de öyle düşünüyorsan ona göre hareket ederiz bi daha görmezsin dedim. Durum çok can sıkıcı oldu. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı
Bence kötü bir durum ben yanımda böyle bir erkek istemezdim

Selam herkese,
Benim de kocam orda burda kadınlara bakardı bide gülerdi. Ben kızınca da utanmadan ben güzel manzara görüncede bakıyorum derdi. Boşadım simdi nereye kime bakıyorsa baksın

Back
X