Nişanlımın yeğeni?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayısını kıskanıyor. Düğünden sonra dayımın evi diyerek yer yapmaya çalışacak kesinlikle mesafenizi koyun müsade etmeyin. Sonra kendisi de zaten dayısının numarasını silecek. Yaşandı
düğünü beklese yine iyi whatsapptan engelliyor. instagram engelliyor engeli kaldırıyor. durmadan uğraşıyor

Kızın annesiyle konustunmu? Niye bu şekilde davranıyor ben guceniyorum diye. Herkes farkindadr biliyordur açık acik konuşmak gerekir yoksa bitmez bu kızın tavirlari

keyfi bırakıyor mezuna derecesi var gitmiyor.
hedefi vardır belki ekonomik olarak düşünüyordur dayısı evdeyken detek oluyordur dayı evlendi para gitti olarak düşünüyordur anneannesi masraf yapıyorsa ona takılıyordur. bir sürü şey var. ruh sağlığı da ii değil bence

Sonuçta kocaman kız o tavırları bilerek kıskançlıktan yapıyor, dayiyi sizden kıskanıyor anneyle konuşun , çünkü herkes farkında aslında, siz ses etmeyince kimsede bisey demiyor. Herkes haddini bilsin ,simartmislar kızı. İnsan tahammül edemez, enerjini düşürür kan emici gibi

Eşimin teyzesinin kızı var eşimden 4 yaş küçük eşim onunla çok ilgilenmiş abilik yapmış.Şu an 20 yaşında .Biz eşimle sevgiliyken ve yeni evliyken aynı durumu yaşadık.Kıskançlık oluyor en son eşim konuştu.Evlenebilirim ancak ben hala senin abinim diye.Şimdi bir numaralı kankayız ara süper.Şu an sizi dayısını elinden almakla suçluyor olabilir.

Sizde ortamda o yokmuş gibi davranın, neden hala hediye alıp şımartıyorsunuz?

yok sayın sizin için görünmez olsun

Hiç çekemem bu şımarıklığı ne mana.
Annesi edep adap söylemiyor mu ayıp diye
Kazık kadar kocaman kız
Alttan falan da almayın sınırını bilsin

Dayısını kıskanan ergen işte. Mesafeli davran.
Terbiyesizlik yapmadığı, aşırıya kaçmadığı müddetçe sevgiline sikayetlenme. Yokmuş gibi davran.

düğünü beklese yine iyi whatsapptan engelliyor. instagram engelliyor engeli kaldırıyor. durmadan uğraşıyor
Dayısı ne diyor peki beni neden engelledin filan diyor mu ?
Bu arada siz dayı yeğen mevzularına hiç girmeyin bu kadar sık görüşmeyin mesela gerek yok kv kp ile görüşseniz yeterli.
Hediye falan almayın dayısı almak istiyorsa alsın o versin siz yabancı gibi davranın.
Bikac yıl geçsin büyüdükçe aklı başına gelir insan gibi davranmayı öğrenir.
Yok sayın geçin. Canınızı sıkan bı muhabbet olursa da kalkın ortamdan yer değiştirin.

Kız biraz şımarık büyümüş. Seni bağlayan durumlar yok burada. Ailesi de katlanıyorsa yapacak bir şey yok. Genç o daha.

Çocuk o daha ve sizi kıskanıyor.Ona kızmak yerine onu anlamaya çalışın.Bunun nasıl olabileceğine ilişkin araştırma yapın.Burada gençler neler yapabilirsiniz size bu konuda destek olsunlar...

Nişanlınız dengeyi sağlayabiliyorsa hiç takmayın.
Görmezden gelin. Ailenize söyleyin onlarda öyle yapsın.

Aha da benim kız bu. Ergenliğe girince böyleler. Siz de anne olunca bu yaşlarda böyle olacaklar.

Nişanlın hayatına girene kadar onları tanıyor muydun? Hayır. Eeee hayatına sokmaya gerek var mı? Mesafe koy gitsin.

Ben olsam hiç tınlamam, umrumda olmaz yok gibi davranırdım. Bir de hediye alıyorsunuz.

ergen kiz bosver. ama ailesinin biraz uyarmasi gerek, en azindan misafire gosterdigi saygiyi gostersin.

Aman koca kız ne kıskanması ya sanki 10 yaşında. Sizin yeriniz de olsam muhattap bile olmam sosyal medyadan takip etmem beni de etmesine musade etmem resimde çekilmem hediye almam. Kim bana nasıl geliyorsa öyle davranırım kim o ya takıcam bir tarafıma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…