Mesafe koyun gormemezlikten gelin. Dayisina nasil davrandigida onu ilgilendirir birsey demiyorsa kimse siz karismayin.Nişanlımın ablasının 2 kızı var. Eşinden boşanmış birkaç yıl önce. Nişanlım ve ailesiyle aynı evde yaşıyorlar. Nişanlım büyük yeğeninin üstüne çok düşmüş ilgilenmiş. Üniversite çağında kız. 2 oldu mezuna kalıyor. Bir şey sorunca dayıları terslemekten beter ediyor. Bir de kız öyle hallere giriyor ki bana karşı. Kardeşini de dolduruyor. Aynı ortamda bana ne selam verir ne hoşgeldin der, yüzüme bakmaz benden kaçar. Eltimle daha önceden limoni olmalarına rağmen gider onun yanına fısfıs konuşur. Sosyal medyada stalklar.
Aile fotoğrafı çekilecek. Ben çekmem der kaçar fotoğrafa girmediği gibi. İsteme günümde annem buna kahve vermiş. Elinizde kaldı ondan verdiniz yoksa vermezsiniz demiş. Hediye alırız teşekkür etmeyi bırakın ben napcam bunu der. Artık aynı ortamda durunca enerjim düşüyor. Orda durmak istemiyorum. Nişanlımın ailesinden yana bi sıkıntım yok çok şükür ama bu kız benim enerjimi düşürüyor.
Terbiyesiz şımarık şey iyi anlaşmak zorunda değilsiniz aileye istediği kadar yakın olsun sizin için dış kapının dış mandalı konumunda nişanlınıza açıkca söyleyin zaten hareketleri bariz ortadadır herkes görüyordur ama işte annesi babası ayrı vs vs bahanelerine sığınırsa da alttan almayın kocaman kız hadsiz biri yani benim eşiminde hala tarafı öyle eşim diyor ailem gibi ama ben söylüyorm yani görüşmek zorunda değilim hala sonuçta sizin için yakın olabilir ama akrabalık bağı olarak benim muhataba alacağım öncelikli bi akraba değil diyorum hala kızını sevmiyorum ve açıkca belirtiyormNişanlımın ablasının 2 kızı var. Eşinden boşanmış birkaç yıl önce. Nişanlım ve ailesiyle aynı evde yaşıyorlar. Nişanlım büyük yeğeninin üstüne çok düşmüş ilgilenmiş. Üniversite çağında kız. 2 oldu mezuna kalıyor. Bir şey sorunca dayıları terslemekten beter ediyor. Bir de kız öyle hallere giriyor ki bana karşı. Kardeşini de dolduruyor. Aynı ortamda bana ne selam verir ne hoşgeldin der, yüzüme bakmaz benden kaçar. Eltimle daha önceden limoni olmalarına rağmen gider onun yanına fısfıs konuşur. Sosyal medyada stalklar.
Aile fotoğrafı çekilecek. Ben çekmem der kaçar fotoğrafa girmediği gibi. İsteme günümde annem buna kahve vermiş. Elinizde kaldı ondan verdiniz yoksa vermezsiniz demiş. Hediye alırız teşekkür etmeyi bırakın ben napcam bunu der. Artık aynı ortamda durunca enerjim düşüyor. Orda durmak istemiyorum. Nişanlımın ailesinden yana bi sıkıntım yok çok şükür ama bu kız benim enerjimi düşürüyor.
Takmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.Neden bu kadar etkileniyorsunuz ki yapsın istediğini sizin etkilendiğinizin farkında muhtemelen o yaşlarda oluyor böyle cins huylar oralı olmayın.
Bilerek yapıyor onun istediği aranızı açmak bu tuzağa düşmeyinTakmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.
Senin yanında bunu yapiyorsa sende bu kadar terbiyesizlesmemesi gerektiğini hele ki annene saygılı davranması gerektiğini annesinin yanında açık bir şekilde söyle. Elalemin egitemedigi çocukla uğraşmam yok sayarım da bu baya hadsiz.Takmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.
İlgi delisi geç bir ergen, aileye yabancı girince rakip bellemiş, eve yeni kedi istemeyen kediler gibi. Nişanlınızla sağlam bir konuşma yapın, yeğenini seviyorsun iyi hoş, nazı bile tatlı geliyor o da iyi hoş, ama ben çekmem haberin olsun diye.Nişanlımın ablasının 2 kızı var. Eşinden boşanmış birkaç yıl önce. Nişanlım ve ailesiyle aynı evde yaşıyorlar. Nişanlım büyük yeğeninin üstüne çok düşmüş ilgilenmiş. Üniversite çağında kız. 2 oldu mezuna kalıyor. Bir şey sorunca dayıları terslemekten beter ediyor. Bir de kız öyle hallere giriyor ki bana karşı. Kardeşini de dolduruyor. Aynı ortamda bana ne selam verir ne hoşgeldin der, yüzüme bakmaz benden kaçar. Eltimle daha önceden limoni olmalarına rağmen gider onun yanına fısfıs konuşur. Sosyal medyada stalklar.
Tamam işte bilerek yapıyor oda sizden haz etmiyor demekki sebep olması gerekmiyor. Tiye alın geçin ozaman yapmaktan vazgeçerTakmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.
Yeni nesil ergenler böyle valla. Saygı diye bişey yok. Gelen misafire hoşgeldin diyen gençler bile yok artık hepsi odasında oluyor. Veya bizimle otursalar bile anneyi babayı toplum içinde küçümsemeler falan bi değişikler.Takmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?