• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yurtdışına gitme durumu

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar merhaba ...nişanlımın işi dolayısıyla 8 aylığına yurtdışına gitme durumu var ..gitmesede olur ancak o Benim için fırsat hem daha çok para vericekler baya rahat ederiz evlendiğimizde diyor ..siz olsanız gönderirmiydiniz ?

8 ayı kabul ettikten sonra oldu bana 16 ay ...evlendikten 1 ay sonra bi 8 ay daha gideyim sonra hiç gitmiycem diyor ben ne yapayım bu adama çok sinirlendim

Son düzenleme:
Ciftlerin ortak karar almasi onemli ama benim faydama olacak bir seyi nisanlim yapma dese artik ne dusuncesi ne kendisi benim icin onemli olmaz.
İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorum

İşi için buyuk artı oolacaktır böyle bi imkan da her zaman gelmez,aranızda mesafeden kaynaklı illa ki sorunlar olacaktır ama ilişkiniz için önemli bi sınav da olur. Birazdan biraZ fazla sabır ile bence içiniz rahat etsin. Çok sorun yapmayın ki o da orda mutlu huzurlu çalışsın,sıkboğaz etmeyin ki güvensizlik ortamı olmasın aranızda. Nişanliyken zor bi süreç olur ama eşiniz için büyük fırsat bence,nıce insan gitmek isteyip de gidemiyorsonucta. Şimdi gitmezse ileride üzülebilir bu da sizi üzer. İnşallah sorunsuzca hallolur her şey.

İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorum
Herkes bilir yurtdisinda gorev almasinin paradan fazla oldugunu. Dil gelisir, birey gelisir, cv'de de cicek gibi durur. Kendine bahane uretme, nisanlinin icine tas gibi oturur gidemeyisi, evlendikten sonra da hatirlatir sana suraya gidecektim senin yuzunden gidemedim diye.

Birbirinize guvendikten sonra ben olsam kabul ederdim.. Eşim beni yurdisina doguma yoladi yaklasik 6 ay kaldim.. Kendisi Tacikistana giti iş icin.. 8 ay normal bir surec , ben nişanliyken 11 ay ayri kaldim... Sade sevgi, saygi ve guven önemli..

Back
X