- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Hangi ülke?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% 100 güvenmediğin biriyle mi nişanlısın ve bir de evleneceksin. İlginç.Yani güveniyorumda %100 değil .. 8 ay uzun bir süre
Yurtdışı riskli, ama arkadaşım'in da nişanlısı yurtdışında yaşıyordu arkadaşım Türkiye'de şuan evliler bir sıkıntı olmadı .İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorum
Sizin ,%100 güvenliğiniz bir erkek varsa çerçeve yapıp asın duvara.% 100 güvenmediğin biriyle mi nişanlısın ve bir de evleneceksin. İlginç.
Ben bilirim. Şekil A ben. Güven sorunu yaşıyorsan evlenmeyeceksin.Sizin ,%100 güvenliğiniz bir erkek varsa çerçeve yapıp asın duvara.
Şayet ben hiç kimsenin eşine ,nisanlisina %100 güvenliğini bilmem.
Güveniyorsaniz gonderin bence ARKADASLAR NASIL BENDE KONU YAZCAM YENİ ÜYE OLDUM BİLMİYORUMHanımlar merhaba ...nişanlımın işi dolayısıyla 8 aylığına yurtdışına gitme durumu var ..gitmesede olur ancak o Benim için fırsat hem daha çok para vericekler baya rahat ederiz evlendiğimizde diyor ..siz olsanız gönderirmiydiniz ?