• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yurtdışına gitme durumu

12 ay askere gönderdim mecburi, canım çıktı özlemekten son 34 günü bile geçmiyor. Özlemek zor, yıpratıcı. Öyle ne ki 8 ay diyince olmuyor. Bayağı uzak kalıyorsun yani. Güvenden geçtim özlemek yıpratıyor güvene sıra gelmeden. Evlenince beraber gidin? Çok da gerekli bir işse çok ihtiyacı varsa ayrı tabi.

döverim öyle nişanlıyı.

niye bencillik yapıyor beni de götürsün, ben de görmek istiyorum oraları, benim de vizyonum gelişsin, dilim gelişsin, benim de cv'me katkı sağlasın. :)

Ohoo 8 ay ne ki, benimki daha sevgiliyken gitti, 2 yıl kaldı, o arada nişan düğün bilmem ne yaptık, 2 yıl sonra ben de geldim yanına.

Nereye gittiğini söylememiş millet ben de görmek istiyorum oraları demiş... zimbabweye gidiyorsa da gitmek ister misiniz :)

Eğer şimdi göndermezseniz nişanlınızı hayat boyu başınıza kakar. Kakmam der ama her kavgada kakar. Önüme set koydun der.

Bizde nişanlıyken eşim gitmişti yurt dışına hamde uzak Doğunun egzotik bir ülkesine ben gönül rahatlığı ile onay verdim daha sonrada ben gittim zaten yanına
Nişanlın ile iletişimin iyi ise bırak gitsin geleceğinize çok katkısı olur.

Bence gitmeli ve destek vermelisiniz. Ask sevgi guven tam ise hic tereddutsuz hem de. Nisanli oldugunuza gore bu evreler zaten gecilmistir zaten.
Uzun mesafe iliskisi aski iliskiyi cok guzel besler diye dusunuyorum. Birbiriniz icin ne anlam ifade ettiginizi sonuna kadar gorme firsatiniz olur.
Diger taraftan her sey tepetaklak da olabilir ama eger olursa bence gelecekte de olacakti demek olur bu. Hem de kendisi icin boyle bir firsati degerlendirmesine firsat vermezseniz ileride O'nun pismanligi iliskinize kotu yansir bence.
Sevdigim ve inandigim bir soz:
Mesafeler kucuk sevgileri oldurur, buyuk sevgileri ise gun be gun guclendirir. Tipki ruzgarin mum alevini sondurup, buyuk yanginlari korukledigi gibi...

Ben evliyim iki çocuğum var. Ufaklık 2 yaşındayken eşim ırak'a gitti. 7.5 ay orda kaldı. Sanırım benim kadar zorluk yaşamazsın. Daha nişanlısın bırak gitsin. Bunun izinle bi alakası da yokki.

İşinde devam etsede bir sıkıntı olmaz sadece fazla para için gideyim diyor bende para için o kadar zaman ayrı kalmayı değer bulmuyorum
Yurtdışı riskli, ama arkadaşım'in da nişanlısı yurtdışında yaşıyordu arkadaşım Türkiye'de şuan evliler bir sıkıntı olmadı .

Hanımlar merhaba ...nişanlımın işi dolayısıyla 8 aylığına yurtdışına gitme durumu var ..gitmesede olur ancak o Benim için fırsat hem daha çok para vericekler baya rahat ederiz evlendiğimizde diyor ..siz olsanız gönderirmiydiniz ?
Güveniyorsaniz gonderin bence ARKADASLAR NASIL BENDE KONU YAZCAM YENİ ÜYE OLDUM BİLMİYORUM

Deli misiniz, ben eşimin böyle bir fırsatı kaçırmasına izin vermezdim asıl.:KK53:

Izin demişken şaka idi elbette. Eşleri, nisanlilari ve sözlüleri ve dahi sevgilileri olarak tabi ki fikrimiz kararlarını vermelerinde esas teşkil ediyor. Ama "gönderir misiniz" sorusu bana da fazla geldi.

Eğitim ve yurtdışı faaliyetlerinde her zaman destekleriz birbirimizi. Kalan özleyecek olsa da. Ve hatta kalanın hayat standartları değişecek olsa da.

Back
X