• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimla anlasamadik. Fikrinize ihtiyacim var

Bu tek basima verebileceğim bir karar degil. evlenecegiz bir süre sonra.. gelecek yılın planini birlikte yapabiliriz o acida.
Nişanlın kendine görebilen yapıyor ,seninle oturup konuşmuyor bile bu konuyu.
Sen iki kişilik düşünüyorsun ama karsındaki kendini düşünüyor ve burda da neler neler okuyoruz adamlarla ilgili .o yüzden ben kariyerimi düşünüp giderdim

• Beğen
Reactions: anu
Cok Teşekkür ederim su perisi.:) tabiki anlayamadigim icin sordum zaten bende. buraya..
Israr etmem o da ilk kez böyle bir konuda tersleyince üzüldüm.
Şimdi oradan dönünce iş garantiniz olsa bence oda giderdi ama dönünce iş garantiside yok o yüzden biraz zor gibi.

Şimdi oradan dönünce iş garantiniz olsa bence oda giderdi ama dönünce iş garantiside yok o yüzden biraz zor gibi.

Yani is garantisi yok evet ama bir taraftansda cv de yazan yurtdışı tecrubesi de arti olur diye düşündüm. hayatta hic bir seyon garantisi yok ya hayirlisi bakalim. o ne diyecek yarın birlikte muhtemelen acar konuyu tekrar

hangi ülke olacağı belli değil
ben olsam bende durumumu riske atmazdım
şartları şuan iyiyse bence siz illa ki gitmek istiyorsanız kendiniz gidin
bir de içinizde kalmasın tekrar konuşun
ama
ben olsam bende
her ülke bir değil
belki bana göre iş olmayacak belki ırkçı biryere düşeceğiz
yapamaz geri dönersek tekrar aynı şartlarda iş bulma ihtimalimiz çok az olmaz
derdim

Bence zorlama. Sonra işler istediğiniz gibi gitmezse bir daha seni suçlar durur. Yer bitirir beynini. Hayatini mahveder. Canından bezdirir. Pişman olursun. Kafanı taşlara bile vurabilirsin. Ama iyi olursa senden iyisi olmaz.
Ne demişler kötü olursa kuldan iyi olursa Allah'tan.
Kesinlikle katiliyorum.

Oyleyse neden evleniyor ki, bekar yasasin bi erkege bagli kalmayacaksa evlenmenin anlami ne
evlilik bir erkeğe bağlı kalmak için mi yoksa ortak bir hayatta beraber adım atmak için mi yapılıyor? ne erkek milletiymiş arkadaş onlar olmasa ölüp gideceğiz demek ki.

senin isim seçimin bile bir erkeğe bağlı kalarak aldığına göre sorum da manasız kalmış olacak galiba

Oyleyse neden evleniyor ki, bekar yasasin bi erkege bagli kalmayacaksa evlenmenin anlami ne
Bir erkeğe bağlı kalmak ile ne alakası var?Evlilik demek kendi isteklerinden vazgeçip ,eşiyle konuşamayıp ,eşinin konuları kestirip atması sonucu herşeyi kabullenmek mi?

evlilik bir erkeğe bağlı kalmak için mi yoksa ortak bir hayatta beraber adım atmak için mi yapılıyor? ne erkek milletiymiş arkadaş onlar olmasa ölüp gideceğiz demek ki.

senin isim seçimin bile bir erkeğe bağlı kalarak aldığına göre sorum da manasız kalmış olacak galiba
Ayrıca bağlı kalmak nedir ya ?böyle boyundurluk altına girmek için evlenir mi insan ?

Ayrıca bağlı kalmak nedir ya ?böyle boyundurluk altına girmek için evlenir mi insan ?
Ayrıca şunu da diyelim o zaman ; kocam o benim döver de sever de ,isterse gider isterse gitmez ..ben hayatımdan vazgeçeyim ama kocama bağlı olayım .ayrıca o çok bağlı olunan kocalar acaba eşlerine ne kadar bağlı ??

• Beğen

Evet ortak bi yasam alani dgru diyosunuz ben buna karsi gelmiyorum ama en ufak bi kararsizlikta byle evlenmeyin yada kendi hayatiniza bakin demek ne kdr dgru arada sevgi var birliktelik var.bence konusarak anlasarak duzeltilecek seylerde var.
Ismime takilmaniz beni hic rahatsiz etmiyor.siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.

Evet ortak bi yasam alani dgru diyosunuz ben buna karsi gelmiyorum ama en ufak bi kararsizlikta byle evlenmeyin yada kendi hayatiniza bakin demek ne kdr dgru arada sevgi var birliktelik var.bence konusarak anlasarak duzeltilecek seylerde var.
Ismime takilmaniz beni hic rahatsiz etmiyor.siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.

bu ortak alana nişanlı eğer saygı göstermiyor ve önce benim dediğim olsun sonra sen diyorsa zaten bir bağdan söz edilemez.

erkekleri tepemize çıkaran kadınlar oldukça burada her gün 10 aldatma,5 şiddet,3 ayrılık ve daha nice konular okumaya devam ederiz.

• Beğen
Ayrıca şunu da diyelim o zaman ; kocam o benim döver de sever de ,isterse gider isterse gitmez ..ben hayatımdan vazgeçeyim ama kocama bağlı olayım .ayrıca o çok bağlı olunan kocalar acaba eşlerine ne kadar bağlı ??
Olayi saptirmayiniz lutfen.bizlerde kendi ayaklarimizin uzerinde duruyoruz cok sukur ama sevgi ve saygi bagi uzerinde
bu ortak alana nişanlı eğer saygı göstermiyor ve önce benim dediğim olsun sonra sen diyorsa zaten bir bağdan söz edilemez.

erkekleri tepemize çıkaran kadınlar oldukça burada her gün 10 aldatma,5 şiddet,3 ayrılık ve daha nice konular okumaya devam ederiz.
tmm siz haklisiniz.

Back
X