Selam kızlar nişanlımla iki gündür konuşmuyoruz kavga ettik beni arama dedim tamam dedi çok kinlendik ikimiz de aramıyoruz... sebep ne diyeceksiniz inanın hatırlamıyorum bile niye kavga ettik boş şeyler laf lafı açtı kalbim kırıldı bu ara sürekli kalbimi kırıyor Özür diliyor ama bu sefer iki gündür konuşmuyoruzaramayı düşünmüyorum ama sinir olduğum şey bu erkekler neden hiç suçlarını kabul etmezler ya kendinde suç görmüyor adam. Uzağız beş aydır görüşmüyoruz özlem var gerginlik var bu sebeple tartışıyoruz bu aralar......
canım ilk adımı bu kez neden sen atmıorsun?değer mi 3 günlük dünyada ufak şeyler için kırılmaya..nişanlılıkta olur öle evlilik sendromu falan da olunca haliyle gergin olur insan .güzel sözlü bi mesaj at bence baakalım ne tepki verecek?eminim onunda kalbi yumuşayacaktır.
Selam kızlar nişanlımla iki gündür konuşmuyoruz kavga ettik beni arama dedim tamam dedi çok kinlendik ikimiz de aramıyoruz... sebep ne diyeceksiniz inanın hatırlamıyorum bile niye kavga ettik boş şeyler laf lafı açtı kalbim kırıldı bu ara sürekli kalbimi kırıyor Özür diliyor ama bu sefer iki gündür konuşmuyoruzaramayı düşünmüyorum ama sinir olduğum şey bu erkekler neden hiç suçlarını kabul etmezler ya kendinde suç görmüyor adam. Uzağız beş aydır görüşmüyoruz özlem var gerginlik var bu sebeple tartışıyoruz bu aralar......
Erkekler suclarini kabul etmez diye bisey yok, senin erkegin oyle demek ki
Tatlım aslında ben hiç ilk adımı atmam biliyo musun haklı veya haksız olsam da... tamam atsam olur bu kez ama benm bu aralar kalbimi çok kırıyor biraz burnunun sürtülmesi gerek. Bilmiyorum ya çok moralim bozuk nişanlı olunca kimseye de anlatamıyorum
suçlarını kabul etmezler diye bişi yok en çokta nerede suçlu olduklarını iyi bilirler
ama erkeklik gururundan ödün vermedikleri için suçsuzmuş hiç suçu yokmuş gibi görünürler
kendin de demişsin canım kalbini kırdığında özür diliyormuş ama sanırım sen arama dedin diye büyük ihtimalle gurur yapmıştır
Erkekler suclarini kabul etmez diye bisey yok, senin erkegin oyle demek ki
Mesafeler, özlem insanı çok yıpratır, ilişkiyi daha çok yıpratır. Yeterince özlemişsiniz ikinizde şimdi bırakın biraz kafa dinleyin ikinizde. Sıkmayın canınızı bekleyin sadece. Arayacaktır. siz bekleyin..
BEnce ikinci seçenekNişanlılık döneminde oluyor böyle şeyler.
Ya biz kadınlar farklı muamele bekliyoruz.
Ya da erkeklerimiz fazlaca odun!
Çok çok teşekkür ederim canm beklediğim duymak istediğim buydu sanırım
ne demek, iyi olun mutlu olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?