nişanlımla aramda 10 yaş var?

Flatron1234

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
10
2
1
28
kızlar baslıktan gördüğünüz gibi. Sizce iyi mi? arasında yaş farkı olanlar nasıl davranacağımı yazabilir mi? nerelerde fikir çatışması yasanıyorrrrrr

ben küçüğüm nişanlım benden 10 yas büyük

ben küçüğüm nişanlım benden 10 yas büyük
Herkesin yapısına,huyuna göre değişir .
Yaş farkınız çok uçurum değil.
İleride sağlık sorunlarında sıkıntı yaşayabilirsiniz,gerçi onu da Allah bilir.
Yakın yaştakiler evleniyor yine sorun oluyor.
Siz anlaşıyorsanız gerisi önemli olmamalı,görücü usulü değildir inşallah.

Görücü usulü mu nişanlandınız?
Şimdi aranız nasılsa aynı devam eder diye düşünüyorum
Ablamda eşinden 15 yaş küçük iyi anlaşıyorlar

şöyle söyleleyeyim. eniştemin erkek kardeşi ama severek biz isteyerek oldu.. ablamın da parmağı var ama

Şimdi değil belki ama bir kaç yıl sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz. Erkekler yanlarındaki bayanlar daha genc göründüğünde bile yaşlandım bunalımına giriyorlar. Yani sizde yaş farkı da varmış. Belki ilerde sorun olabilir. Ama paylaşımlarınızı, nasıl anlaştığınızı, kafa yapınızı bilmediğim için net konuşamam. Sevgi saygı yaştan daha önemli bir kriter netice de.

yeni mi farkettin bu durumu? nişanlanana kadar nasıl yaptıysan şimdi devam et.

Sen kendini tanımıyormusun ? Belli fikirlerin vardır bu fikirlerin nişanlınla uyuşmuyorsa hayat boyuncada uyuşmuyacak , neyine aldanıpta nişanlandın , bence 10 yaş çok fazlaca ama erkek için kadın ne kadar geçse o kadar iyi ,kadın evvelden yıprandığından derler, ama sen kendine bakacaksın adamamın törpülenmemiş ve gözüne batan ne varsa değişmeyecek bunlara tahamül edebilecekmisin , asıl mesele bu zaten

Ne alaka yahu nasıl davranacağınızı bilmiyor musunuz ? Extra birşey yapmanıza gerek yok ki ikinizde insan evladisiniz

benimde esimle aramda 9 yas fark var hic sorun yasamadım hatta iyiki 9 yas fark var olgun buyumus gormus gecirmis sorunlarla basa cıkmasını benden daha iyi biliyor ee diger konularda da gayet birbirimize ayak uyduruyoruz yani bu biraz insanların karsısındakinden bekletinleriylede alakalı huylarınız benziyorsa zevkleriniz aynıysa sıkıntı yasamazsınız

eniştenizin erkek kardeşi olması sebebiyle ;

ablanın evliliğinde sıkıntı çıkarsa (allah korusun ) sizin evliliğiniz etkilenebilir

sizin evliliğinizde sıkıntı çıkarsa (allah korusun) ablanızın evliliği etkilenebilir..

şöyle söyleleyeyim. eniştemin erkek kardeşi ama severek biz isteyerek oldu.. ablamın da parmağı var ama
yahu sanki hiç haberiniz yok gibi yazmışsınız. aa pastadan bu cıktı..ben ne yapacagım gibi...
zaten sen evlenme yaşın küçük. eniştenizin erkek kard. ile de evlenilmez. birbirinize girseniz ne olacak.. ?? birbirinize elti mi olacaksınız ?? ayyyyyyyyyy
bennimle eşimle aramda 10 yaş var ama 27 de evlendim ben. 27-37 yaşındaydık
başkaları ay yaş farkı var kıl tuy diyorsa ve buna takıyorsunuz zaten gene evlenmeyin. evlenmek için gerekli olgunlukta degilsiniz. okuyun calışın birikim yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…