• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla aramda 10 yaş var?

Benim eşimde benden 9 yaş büyük. Bugüne kadar yaş farkı kaynaklı hiçbir sorunumuz olmadı. Olgun erkek iyidir.

Bu yaş farkı , sizin kaç yaşında olduğunuz ile ilgilidir.
Siz de olgun bir yaşta olsanız 10 yaş hiç önemli değil.
Nasıl diyim .. Beklentilerle ilgili . Siz şimdi 20 yaşında iseniz sizin ondan beklentileriniz ona biraz absürt gelebilir. Yani gençlik heyecanı olmaz adamda. Ha sizde olgun bir yapıya sahipsinizdir, o zaman olur.
Mesela ben 31 yaşındayım ama sanırsın 41 yaşındayım , hayattan beklentilerim açısından.
Nişanlım 45 yaşında ben 16 yaş olmasına rağmen gayet iyi anlaşıyorum.

psikolojik yaşlar uygun mu bilemeyiz. sizin sıkılma durumunuz çabuk olur. mesela 5 sene geçsin adam cocuklarının babası olmak ister. eski kıytırık arkadaşlarını bırakır adam gibi bir adamsa yada gezenti biri değilse.siz 25 te olgunlaşsanızda çocuğunuzda olsa. bazı şeylerden hevesinizi almamış olabilirsiniz.eşiniz 30 yaşına göre baya durulacağı için gamsız hevessiz bencil nötr görebilirsiniz. ondan hala 30 a gelmemiş genç gibi daha canlı karizmatik olmasını bekleme durumunuz olabilir oysaki gereksiz hava cıvayı bırakıp gerçek hedeflerine yönelmeyi düşünmektedir ( tabi bazı çocuk gibi karakterli insanları tenzih ederim askerlik değil kafasına çığ düşse aklı başına gelmez).aklı başında erkek demek kim ne derse desin sağlam yuva demektir. ha ben ne durumdayım derseniz eşim benden ufak. ben ne kadar çocuksu olsam da ergen çocuk yetiştiriyor gibi hissediyorum kendimi.3 senede bile psikolojik olarak ortalık karıştı.o 35 e girince ben 40 yaşında olacağım inan gelecek ne getirecek bilmiyorum.

Yaştan daha büyük ve daha ciddi başka bir durumunuz var sizin.
Akraba evliliği.
Yaşadığınız her sorunda iki ailede de yıkıcı, yorucu,huzursuz ve mutsuz zamanlar olmayacak mı?
Ben cevabı maalesef çok iyi biliyorum da siz yine de bir daha düşünün.Madem onunda parmağı var ablanız da düşünsün.

kızlar baslıktan gördüğünüz gibi. Sizce iyi mi? arasında yaş farkı olanlar nasıl davranacağımı yazabilir mi? nerelerde fikir çatışması yasanıyorrrrrr
benimde eşimle aramda 9 yas fark var evlenene kadar hep kafama takilirdi ama evlendikten sonra zerre sorun olmadi. önemli olan karatkerlerin uyumu. eşim de ben de çocuk gibiyiz :) birlikte cok egleniriz :) eşim bakimli bir erkektir o yüzden görüntü olarak da daha genç duruyor. büyük olmasinin avantajlari da var. askerlik sorunumuz olmadi, uzun zamandir calistigi birikim yaptığı icin maddi sıkıntımız olmadi, yeri geldiginde cok da olgundur beni idare etmeyi bilir. yaşadığımız tek problem çocuk meselesi eşim yaşı gereği bi an evvel baba olmak istedi ama benim yaşım küçük diye ben başlar da pek istemedim o da saygi duydu sagolsun 1 yıl bekledi. simdi ikimizde cok istiyoruz ama olmuyor, tedavilerle ugrasiyoruz :(

kızlar baslıktan gördüğünüz gibi. Sizce iyi mi? arasında yaş farkı olanlar nasıl davranacağımı yazabilir mi? nerelerde fikir çatışması yasanıyorrrrrr
Yaş farkını neden sorun ediyorsun? Kafalar anlaşabiliyorsa yaşın hiç bir önemi yok.
Yaş sadece bir rakamdır

Bu soruyu burada sormak bence çok saçma. Kimisi ben öyleyim anlaşabiliyoruz der, kimisi hayır çok fazla der.
Bunu senin anlaman gerek.. Kaldı ki bunu nişanlandıktan sonra düşünmen de çok yersiz. Sizin yaşınız kaç merak ettim.

Sen cok cocuksu o da cok agir abi degilse sikinti yok. Annemle babam arasnda da 10 yas vardi. Bazen iyi bazen kotu derdi:) annm ilk evlendgi zamnlar gezmek dolasmak istermis babam agir bi insan sevmezmis:) ama simdi babam gezelim der annem gezmez:) bnde hep en az 6 yas farki istemismdir.

Back
X