Benim eşimle aramda 7 yaş var sanki o daha çocuk fikir uyuşmazlığının aslında yaşla alakası yok bence beklentilerimizde de öyle farklılıklar yol bence ideal bir yaş aralıgı
Esimle aramda 8 yas var. yastan dolayi hic bir fikir ayriligimiz yok. Ben onun benden buyuk olmasinin cok artisini gordum. 24 yasinda yanistim. O isinde gucunde, maddi olarak kendini gelistirmis, olgun, genc erkeklerin ozendigi seylerden hevesini almis biriydi.
Gayet iyi gidiyor. Yasla alakali problemlerimiz yok sukur
Bizim de eşimle 9 yas var eşim herswydwn hevesini almış bikmis gibi tabi bi ara beni aldattığını saymazsak. ben çok zorlandım hala daha zorlanıyorum keşkelerim çok fikirlerimiz zevklerimiz beklentilerimiz farklı ben gezmek istiyorum o işi taksici heryere gitmiş görmüş olduğundan bizimle bi yere gitmiyo aslında sizinki az yas farki yas sorun diil de birbirini iyi tanımadan evlenmek hata
Nisanlanmadan önce düşünmeniz gerekmiyor muydu bunu? Hani biz sorun olur desek bırakacak mısınız? İlişkinizde içinize sinmeyen bir şeyler var sanırım. Onları yazın yorumlayalim.
Bunu sorun edecek insan var, etmeyecek insn var. Kisiye ve iliskinin dinamiklerine bagli. Ama sen nişanlanmış oldugun halde hala acaba diyorsan o zaman senin de icine sinmeyen bir seyler var demektir. Bilemedim. Ben olsam benim icin sorun olurdu ama, esimle aramda 1 ay var. Tam olarak ayni jenerasyonun cocuklari olmak bircok noktada cok hosuma gidiyor
Bizim de 9 yaş var. Artıları da var eksileri de ama yine de çoğu şey karşınızdaki insanın karakterine bağlı ister 20 ister 60 yaşında olsun. yaşın pek de önemi yok yani..