Nisanlimla aramız çok kötü bu lafı ne demek oluyor ?

Minibüs arkası yazıları tarihe karıştı sanıyordum.meğerse post modern bir şekilde facebookta yaşıyormuş.
Müstakbel Kadın cinayetlerinin ayak sesleri bunlar.

Daha önceki konularda evli ve çocuklu olduğunuzu söylemişsiniz. Boşandınız ve yeni biriyle mi nisanlandiniz tam anlamadım ama daha 21 yaşında gencecik biri için bu kadar hiz fazla değil mi? Yanlış anlamayin yargılamak için söylemiyorum sadece kıyamadım size, lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın...

Çok kaba ...
Ve herkesin görebileceği bir ortamda ulu orta
Ciddi bir sorun var
Ve her ne varsa tarzı ,uslubu çok çirkin.
aynen katılıyorum yorumuna ukalalık etmiş arifin fikri neyse zikiride o imiş seninkinde ise bi cacık olmzz

sevmiyene kefen çok ?

Yanı diyor ki, "ah ah günümüz modern toplumunun içten ölmesi, ruhunu kefene büründürmesinin tek sebebi sevmemesi, sevgisini paylaşmaması. Sevgisizlik biz toplum fertlerinin kefeni haline gelmiş. Ancak sevgi biz bu kahrolası kefenden kurtarıp özgürleştirebilir"

Nişanlınız bu derin manaları tespit edecek kadar derin bir kişiliğe sahip.

Durup dururken mi paylaşmış peki yoksa aranizda bir sorun mu vardı.
Gerçi hangi sorun insanı böyle bi ergen kafasına sokar orasını kestiremedim.

amaaaan klavye artıstı ıste sıkıyrsa gelsın yuzune sylesın acıklaması anladgm kadaryla su olyor benı sevene sevgı verırım sevmeyenı de kefenlerın yanı gebertırım anlamnda sende duvarna "cok da tınnnnn " yaz bır sıfır one gec ergen yada psıko yada mal bı sevgılın var gecmıs olsun

A
Daha önceki konularda evli ve çocuklu olduğunuzu söylemişsiniz. Boşandınız ve yeni biriyle mi nisanlandiniz tam anlamadım ama daha 21 yaşında gencecik biri için bu kadar hiz fazla değil mi? Yanlış anlamayin yargılamak için söylemiyorum sadece kıyamadım size, lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın...
Arkadaslar bu soru bana ait değil kardeşim soruyi

Back
X