Nişanlımla ayı arasındaki 7 farkı bulamaz oldum..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Konularımı bilenler bilir, adamı aldığımda melek parçacığıydı, mükemmelin eş anlamlısı, öyle süper bir şeydi. Git gide insanlığı köreliyor.
Nazar mı artık neyse ufak tefek sıkıntılarımız vardı ama bugün yaptığıyla beni çilede çıkardı. Yüzüne bakasım gelmiyor öyle sinirliyim ki..
Tatilden döndü dün, normalde bugün buluşacaktık. Aradım, şuan uyumaya ihtiyacım var dedi, eyvallah yatsın uyusun, sesimi çıkarmadım.. Dershaneden arkadaşım var çocukla 1 yıldır tanışıyoruz, gayet düzgün bir insan, bugün arkadaşımın iş görüşmesi vardı benim tanıdığımın vasıtasıyla işe alınacak, gideyim istedim yanına, çalıştığım yere de yakın diye eşlik ettim. Telefonda dedim ki aşkım x de burda, erken buluşacaksak gel sen de tanış. Avaz avaz bağırıyor senin ne işin var, o halletseydi, niye sen gidiyosun da bilmem ne.. Rezil etti beni. Kendine gelince ben yobaz oluyorum, karşı cins sosyal arkadaşları(mız)
olması gayet doğal..güya (!) İyice bi haşlamak istiyorum, ne yapayım?

ne yapacağını bilemedim ama başlığına bayıldım

Ayılık değil ki bu!
(afedersin ama sen bu tabiri yakıştırmışsın zaten)
Kişi kendinden bilir işi.
Kendisi normal kız arkadaşlarıyla görüşebiliyor ama sana izin yoksa,kusura bakma da o arkadaşlarına başka gözle bakıyor herhalde.

ne yapacağını bilemedim ama başlığına bayıldım

Bi bilen çıksın kurban olıyım :)

Çok doluyum ona karşı, o kadar bağıracak ne varsa.. Yerin dibine girdim. İyice azıttı.

O kadar neden bağırdığı belli.
Adamla aranda bir şey olacak sanıyor.
Çünkü kendi görüştüğü normal kız arkadaşlarından etkileniyor.

Başlığına çok güldüm Ama yinede hoş bir tabir olmamış. Yani bu durumda sen haklısın ilişkilerimiz var diye kendimizi çevremizden ve arkadaşlarımızdan soyutlamamız yanlış, kaldı ki kadınlar bir ilişkiye başlayınca erkek arkadaşlarından fellik fellik kaçmak zorunda mı. Şu ilişkiler dozajında kıskançlıklarla,saygı sevgi çerçevinde yürütülemiyor bir türlü. Ne diyeyim konuşma bir süre burnu sürtsün yaklaşımının hoş olmadığını anlasın. Ya da al karşına konuş çifte standardının mantıksızlığını anlat. Her şey karşılıklı.

O kadar neden bağırdığı belli.
Adamla aranda bir şey olacak sanıyor.
Çünkü kendi görüştüğü normal kız arkadaşlarından etkileniyor.

Beynini delerim onun valla. Arkadaşın fotosunu da görmüştü, tipi iyi diye zoruna gidiyo sanırım..

Aceleci davraniyosun demistim ilk konunda...

Sasirmiyorum oyuzden.

Boşluğuma denk geldi.. Eskiden küslüğümüz 10 dakika sürmezdi.

Konuşamıyoruz ki.. İkimiz de inat. Eskiden hemen gönlümü almaya çalışırdı, kandırırdı.. Şimdi bildiğin ayı oldu hoş olsun olmasın durum bu.

Beynini delerim onun valla. Arkadaşın fotosunu da görmüştü, tipi iyi diye zoruna gidiyo sanırım..

Boşluğuma denk geldi.. Eskiden küslüğümüz 10 dakika sürmezdi.

Eeee tamam işte ben de onu diyorum ya.
Allah Allah ben mi anlatamıyorum acaba?

Kötü olmuş tartistiginiz... ama nisanlina az da olsa hak verdim kiskanmis sanırım bu arada sen ise mi girdin hayirli olsun ozel sektor mu

Eeee tamam işte ben de onu diyorum ya.
Allah Allah ben mi anlatamıyorum acaba?

doğru diyosun o zaman canım ne diyim anladığım kadarıyla konusuyorum ben de. :/ iyi değilim.

başlığa koptum

:)

Kötü olmuş tartistiginiz... ama nisanlina az da olsa hak verdim kiskanmis sanırım bu arada sen ise mi girdin hayirli olsun ozel sektor mu

Kıskanabilir de beni rezil etmesinin alemi yok. Sağ ol canım geçici bir iş. Nişanlımın çalıştığı firmadayım.

Evet biraz kötü bi duruma dusmussun gerçekten ..
Ilerde daha kotusunu yasamak istemiyorsan onelmini almani tavsiye ederim. .

ne tatiline gitti_? ve döner dönmez nasıl özlem yakmadı içini uyudu anlayamadım_? bence bunu sorun

Evet biraz kötü bi duruma dusmussun gerçekten ..
Ilerde daha kotusunu yasamak istemiyorsan onelmini almani tavsiye ederim. .

Ne yapacağımı şaşırdım :s

ne tatiline gitti_? ve döner dönmez nasıl özlem yakmadı içini uyudu anlayamadım_? bence bunu sorun
O sorun değil 2 günlük bir şey zaten.. Annem uygun görseydi beraber gidecektik.

Aynen katiliyorum!

Duygucum baslarda herkes iyidir,
sonra turlu hayvanlara benzetmeye baslarsin maalesef.

Ustelik daha once hos olmayan tecrubelere sahipken daha temkinli olmani agirdan almani beklerdim...

Ah canımm.. Oldu artık.. Napıyım şimdi ben buna?

bilemiyorum senın görüşün ve fikrin ben olsam en cok buna takardım. madem kıskançlık yapıyor bukadar tek başına tatıle gıtmesın ozaman? senin ailen tabiki izin vermeyebılır oda beklicek balayını.

Ne yapacağımı şaşırdım :s

Ah canımm.. Oldu artık.. Napıyım şimdi ben buna?

bilemiyorum senın görüşün ve fikrin ben olsam en cok buna takardım. madem kıskançlık yapıyor bukadar tek başına tatıle gıtmesın ozaman? senin ailen tabiki izin vermeyebılır oda beklicek balayını. ve önceki konunda da bir güven problemi yaşadığını görüyorum.. duygu bıraz düşün derim daha nişanlısın iyi düşün

canım bence çok çirkin bir başlık olmuş
yarın öbürgün nişanlın bu konuya denk gelse bir şekilde ona kendini nasıl açıklayacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…