Ne yapacağımı şaşırdım :s
O sorun değil 2 günlük bir şey zaten.. Annem uygun görseydi beraber gidecektik.
Ah canımm.. Oldu artık.. Napıyım şimdi ben buna?
bilemiyorum senın görüşün ve fikrin ben olsam en cok buna takardım. madem kıskançlık yapıyor bukadar tek başına tatıle gıtmesın ozaman? senin ailen tabiki izin vermeyebılır oda beklicek balayını. ve önceki konunda da bir güven problemi yaşadığını görüyorum.. duygu bıraz düşün derim daha nişanlısın iyi düşün
canım bence çok çirkin bir başlık olmuş
yarın öbürgün nişanlın bu konuya denk gelse bir şekilde ona kendini nasıl açıklayacaksın?
Soz/nisan zaten aile rizasiyla geleneksel olarak ciftlerin evlilik oncesi birbirini tanimasi icin yapilan birsey.
Gunumuzde sevgili olmak (flort demiyorum) bunu karsiladigi icin ailelerin haberi olsa da o kadar acele edilmiyor.
Iste sen de nisanlilik evresini aynen boyle kullan.
Uyumasini dert etmedim, acikcasi yoldan geldiysem kimseyi gozum gormez benim de.
Fakat kiskancligin dozunu kacirmis...
Sirf cinsiyet farki var diye arkadaslarinla hic gorusemeyecek misin?
Ustelik haber vermissin, saklanacak birsey olmadigi acik.
Asil o sana yalan soyleyip kafede kizlarla bulusuyorken yok arkadasimdi yok karsilastik bilmem ne hikayelerine baksin.
O da arkadaslariyla oturabilir fakat ahmet diyip ayselerle gezmesi sorun idi.
O bu zihniyette oldugundan senin normal karsiladigin davranislara da tepki gosteriyor.
Degismek istemiyorsan; bu sorunu diklesmeden aciklayarak fakat net bi dille de taviz vermeden halledebilirsin.
Hakkinizda hayirlisi...
Nisanliniz kiskanmis belli ki buna takilmadim konunuzda pek.Sorun evleneceginiz kisiden 'Ayı' diye bahsetmeniz.Bir hayati surdurmenin ama taşlarindan ikisinin sevgi ve saygi oldugunu dusunuyorum.Eminim kizginsinizdir.Ama burda bi arkadas 'sevgilim,nisanlim ya da esim bana ayi dedi'diye konu acsa neler olurdu tahmin ediliyor.
Yasiniz genc diye hatirliyorum.Acele etmeyin evlilik icin. fevri davranmayin davrandirmayin kendisine de.
Niye ayı demesine bu kadar takıldınız anlamıyorum. Burdaki ayı orman ayısı değil anladınız umarım. Sanki günlük hayatta hepimiz kraliyet ailesinden gelmiş gibi mi davranıyoruz burada niye bu kadar kasıyorsunuz? Ha derseniz ki kraliyet ailesinden gelmiş olmaya lüzum yok ben arama sınırlar koyarım, saygı duyarım. Gördünüz mü bak saygı böyle bişey. DuyguUtcunun nişanlısına istediği şekilde hitap edebilmesini saygısızlık olarak görmek de sizin saygısızlığınız.
Konuya gelince bence süründür sana bu şekilde davranmasına müsaade etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayı mı
Arkadaşım o kızarkadsşıyla buluştuğunda sen tepki veremiyosan hakkı yok
Ama sen tepki veriyorsan sen haksızsın
İnsallah uzun surmez mutlu olursunuz umarim
Konularımı bilenler bilir, adamı aldığımda melek parçacığıydı, mükemmelin eş anlamlısı, öyle süper bir şeydi. Git gide insanlığı köreliyor.
Nazar mı artık neyse ufak tefek sıkıntılarımız vardı ama bugün yaptığıyla beni çilede çıkardı. Yüzüne bakasım gelmiyor öyle sinirliyim ki..
Tatilden döndü dün, normalde bugün buluşacaktık. Aradım, şuan uyumaya ihtiyacım var dedi, eyvallah yatsın uyusun, sesimi çıkarmadım.. Dershaneden arkadaşım var çocukla 1 yıldır tanışıyoruz, gayet düzgün bir insan, bugün arkadaşımın iş görüşmesi vardı benim tanıdığımın vasıtasıyla işe alınacak, gideyim istedim yanına, çalıştığım yere de yakın diye eşlik ettim. Telefonda dedim ki aşkım x de burda, erken buluşacaksak gel sen de tanış. Avaz avaz bağırıyor senin ne işin var, o halletseydi, niye sen gidiyosun da bilmem ne.. Rezil etti beni. Kendine gelince ben yobaz oluyorum, karşı cins sosyal arkadaşları(mız)
olması gayet doğal..güya (!) İyice bi haşlamak istiyorum, ne yapayım?
Konularını okuyordum daha ne kadarlık ki ilişkiniz. zart diyede de nişan yaptınız. kaçıran yok ki..
Erkeklerin genel düşüncesi böyle kızların erkek arkadaşı olamaz
Hemde kendinden yakışıklıysa
benim eski erkek arkadaşımda öyleydi. normalde çok medeni bir insan ve kız arkadaşları sorun olmazdı ama benim erkek arkadaşlarımın hepsini tanıdığı halde sorun ederdi. kısacası en moderni bile takabiliyor böyle şeyleri. ben de bir erkek arkadaşıma eczaneye kadar eşlik etmiştim krem alacaktı ben anlamam sen yardımcı ol dedi kırmadım çocuğu ve o arada erkek arkadaşım aradı aynı senin nişanlın gibi telefonda demediğini bırakmadı. aliyi tanıyorsun bak şöyle böyle demem hiçbir fayda etmedi. çocuğa rezil olduğumla kaldım ve yarı yoldan geri döndüm. ilginçler ama yapacak bir şey yok. can çıkar huy çıkmaz.
Aynılarmış valla. Sabahtan beri yüzüm gülmüyor..
Kapataydin suratina. Hep boyleler kendilerine gelince arkadas sana gelince karsi cins. Hic kisitlama kendini cunku onlar kisitlamiyor. Sanki kendi melaike sen kazanovasin. Sinirlendigim konunun ustune geldi.
konularını biliyorum çok erken nişan yaptınız ya neyse...
nişanlının kendisi kız arkadaşlarına potansiyel aday olarak bakıyor ki senin de erkek arkadaşlarının senin için sevgili adayı olabileceğini düşünüp kıskanıyor.
Eskiden nişanlının o kadar mükemmel olmasının tek sebebi seni nişana ikna etmekti duygu biliyorsun dimi? Sana çok söylemiştik. Mükemmel bir evlenme teklifi, ilk kavgada adını dövme yaptırması hepsi aslında bir gösterişti. Al karşına iyice konuş ve ona 1 kere nişan attım yine atarım mesajını ver aklı başına gelsin.
üzme kendini. nasıl mutluysan öyle yaşa. bak ben onun için 2 sene kendimi kısıtladım her şeyden mahrum kaldım ama değmedi. hayatta yaşadıklarımdan aldığım tek ve en önemli ders şu oldu; kimse için kendini üzmeyeceksin. fedakarlık yapılır evet ama hak eden için yapılır. hak edip etmediğini de sen biliyorsun ona göre yolunu çiz tavrını koy. hiçbir şey senden önemli değil.
2. defa nişan atmak hiç kolay olmaz benim için ama şu sıralar hep böyle gerginiz.. dua edin bana :'( Sen en iyisini yapmışsın canımm, yolun açık olsun inşallah.
amin canım hepimizin inşallah.
kolay değil tabi canım. inşallah her şey gönlünce olur.
sağ olasın şekerim. bu saat oldu hala konuşmadık.sevgilisi olsam neyse.. Şeytan diyor yüzüğü çıkar at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?