başlığa bittim
fevri davranma. ama sürekli de alttan alma. ha bu demek olmuyor ki sorun çıkar kavga et falan:) aman haa haklıyken haksız duruma düşme. bekle bakalım arar elbet. biz kızlar sabretmeyi bilmiyoruz hep üstlerine düşüyoruz sonra da baş edemiyoruz.
peki başka sorunları var mı bu kıskançlık kısıtlama konuları dışında?
:)
hiçbi şekilde davranamıyorum adam yok ortalıkta.. 1 aya kadar melek gibiydi. eski konularıma baksan görürsün, her şey çok iyiydi.. Artık her hareketimiz batıyo birbirimze.
Eskiden nişanlının o kadar mükemmel olmasının tek sebebi seni nişana ikna etmekti duygu biliyorsun dimi? Sana çok söylemiştik. Mükemmel bir evlenme teklifi, ilk kavgada adını dövme yaptırması hepsi aslında bir gösterişti. Al karşına iyice konuş ve ona 1 kere nişan attım yine atarım mesajını ver aklı başına gelsin.
Adamın amacı nişan yapmakmış bu kötü bişey olabilir mi? Evlenmek istemiş işte karısı olsun istemiş sevmiş amacı kötü bişey gibi anlatıyorsunuz güldüm vallahi. Duygu bence sizdeki sorun ne biliyor musun, senin ikinci kez nişan atmayı kendi kafanda asla düşünmek istememen ve bu sebeple adama bağlılığını hissettirmiş olman. Kaybetme korkunu hissetmiş olmalı yani. Bir de gözlemlediğim kadarıyla erkekler evlenme zamanı yaklaşınca bi degisiyolar, bunun da etkisi var tabi ama bu yüzde otuzsa ilk söylediğim yüzde altmış diyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz gülün diye yazmadım ama eski konularını biliyorsanız Duygu eskiden kötü bir nişanlılık ve arkasından ayrılık geçirmiş bu yüzden zaman istemişti şimdiki nişanlısından. Kabul ettiği halde emrivakiyle bir evlilik teklifi olmuştu. Duygu bu yüzden çok zor durumda kalmıştı ve o zamanki konusunda ben dahil herkes aynı şeyi söylemiştik isterseniz o konuyu açın daha çok gülersiniz.
Zaten tersledim biraz öyle kapattım. ben onu 12de arıyorum o bana akşam 5te dönüyo. Evdeyim dedim kapattım telefonu akşam.
Şöyle bir şey var, ben bunları tanıştırmak istediğimi söylemiştim bi kaç hafta önce, bu iş mevzusu çıktığında, o zaman demişti tanışmak istemiyorum diye. Ama hala çok haksız. Ben tanışsınlar diye de değil kötü hissetmemek adına öyle bilgilendirmek istemiştim.
Burnu sürter mi bilmiyorum.. Nazar değdi bize vallahi. Şu sıralar aramız hep böyle
Gülmüş olmam sinirlerinizi bozmuş görünüyor ama kötü kadın kahkahası atmadım yahu tebessüm ettim, sizi de kötü birseyle itham etmedim. Okurum birazdan bilmiyordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Duygunun biraz zamana ihtiyacı vardı nişanlılık konusunda eskiden zor günler geçirmiş çünkü o yüzden tepkim böyleydi ki herkes acele ettiğini söylemişti. İnşallah haklarında hayırlısı olur bir an önce çözerler sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?