• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldık

sindrellaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
54
0
86
Ankara
kızlar daha önceki konuda anlattığım derdim artık dert olmaktan çıktı nişanlımla ayrıldık bana kötü davrandığını anlatmıştım ben belki umut vardır diodum ama babasına gitmiş onun önceden 4 yıllık sevgilisi varmış ben kaldıramıyorum demiş insan böyle bişi söyler mi ya benimde bi şerefim namusum var çok üzgünüm ben böyle bi adamı nasıl hayatıma almışım nasıl gözlerim kör olmuş :14:

daha önceden hiç sevgilisi olmamış bir kız mı istiyormuş.. yaşlarınız kaç bilmiyorum ama eğer 20den yukarıysa bu istediği mümkün deil gibi bişey . çünkü 20 yaşından sonraki herkesin en az bir sevgilisi olmuştur heralde diye düşünüyorum :s nişanlın çok dar düşünceliymiş :s

daha önceden hiç sevgilisi olmamış bir kız mı istiyormuş.. yaşlarınız kaç bilmiyorum ama eğer 20den yukarıysa bu istediği mümkün deil gibi bişey . çünkü 20 yaşından sonraki herkesin en az bir sevgilisi olmuştur heralde diye düşünüyorum :s nişanlın çok dar düşünceliymiş :s

evet bunu hep ona söylüodum düşünce yapılarımız farklı die ama o beni sıkmaya devam etti en son yanına gittim askerde olduğu için zaman ver dedi tamam dedim ona da tamam ama daha fazla dayanamadım bana kötü davranmasına bitti dedim adam annesiniarayıp söylememiş bile faceden herkese duyurdu annesi ordan görüp aradı :19: belkide orda bi başkasını buldu benim eski sevgilimi bahane gösterio bide ben dedim ayrılalım dayanamıyorum kötü davranışlarına die ama benim namusuma laf etmekten çekinmedi :14: nişanlınız yada kaç yıllık sevgilinizde olsa kimseye herşeyinizi anlatmayın kızlar :14:

tatlım benim askerde başka birini bulma olasılığı çok düşüktür bence.. gene de olabilir tabi ama sanmıyorum. ayrılma konusuna da belki şimdi üzülüyorsun ama daha iyi olmuş bence ayrılmanız. çünkü daha önceden sevgilin oldu diye şimdiden senin namusuna laf söylüyorsa kimbilir evlendikten sonra nasıl cehenneme çeviricekti evi bu konu yüzünden :( daha çok huzursuzluklar olucaktı.. bence hayırlısı olmuş :s

evet bunu hep ona söylüodum düşünce yapılarımız farklı die ama o beni sıkmaya devam etti en son yanına gittim askerde olduğu için zaman ver dedi tamam dedim ona da tamam ama daha fazla dayanamadım bana kötü davranmasına bitti dedim adam annesiniarayıp söylememiş bile faceden herkese duyurdu annesi ordan görüp aradı :19: belkide orda bi başkasını buldu benim eski sevgilimi bahane gösterio bide ben dedim ayrılalım dayanamıyorum kötü davranışlarına die ama benim namusuma laf etmekten çekinmedi :14: nişanlınız yada kaç yıllık sevgilinizde olsa kimseye herşeyinizi anlatmayın kızlar :14:

Son düzenleme:
bana kalırsa hakkında en hayırlısı olucak olan şey olmuş.. seni sen olduğun için kabul etmeyen, eski defterleri karıştıran insandan hayır gelmezdi emin ol.. kaldı ki bunu böyle uzunca sorun eden insan içinden kolay kolay atamazdı ve sen bu konudaki en yıkıcı anlarını evlendiğin zaman yaşardın.. kocan olarak sana sarfedeceği lafları kaldıramazdın.. babasına annesine ona buna söyleyecekleri onun karakterini daha iyi çözmen için sana ışık tutuyor.. en azından " ben nasıl sevdim" diyerek ilk aşamaya girmişsin bile.. sonrasında da öyle birisinden kurtulduğun için şükretme aşaman gelecektir.. hayat senin için daha güzel olacak buna kalben inanıyorum.. :54:

Bence boyle birinden kurtuldugun icin sukret.
Seni sen oldugun icin sevmeyen, gecmisini basına kakıp duran, ayrılmanız gibi buyuk bi olayı bile annesini arayıp soylemeyen vurdumduymaz insandan ne hayır gelir?

tatlım benim askerde başka birini bulma olasılığı çok düşüktür bence.. gene de olabilir tabi ama sanmıyorum. ayrılma konusuna da belki şimdi üzülüyorsun ama daha iyi olmuş bence ayrılmanız. çünkü daha önceden sevgilin oldu diye şimdiden senin namusuna laf söylüyorsa kimbilir evlendikten sonra nasıl cehenneme çeviricekti evi bu konu yüzünden :( daha çok huzursuzluklar olucaktı.. bence hayırlısı olmuş :s

herşeyi düşünüyorum düşünüyorum aklıma bi başkası gelio beni sırf kötülemek için böyle bi bahane yaratması falan sizde haklısınız Allah yüzüme baktı sanırım sevdiğim için gözlerim kör olmuş resmen şimdi düşündükçe görüyorum insanlar bi anda bu kadar değişiyosa biz kime güvenipte sevicez bilemiyorum :44:

Back
X