Nişanlımla ayrıldıkk...

İçime bir anda sıkıntı giriyor.
Evde nereye baksam onu görüyorum.
Gelirdi bize.
En son evde pasta kesmiştik beraber.
Kameraya çekmiştik doğumgününde izliyemedim bile o görüntüleri.
Acıdan ölürüm çünkü şuan izlersem.

Açık kapı bırakmıştım genede ama o kapı kapandı sonsuza kadar bugün canım.
Evet kalbim kırıldı.
Ben yay o da ikizler burcuydu.

yemin ederim aklimdan gecirmedim degil o ikizler burcu diye..

bu burcun erkekleri niye hep böyle kendine güvensiz ve sorumsuz..affedersin dönek!!

hepsi degil tabiki ama kimi tanidiysam böyle cikti inanmiyorum yaa..

bir baltaya sap olamiyorlar allahim olamaz yaa..

bence gercek yüzünü simdiden gösterdigi icin sanslisin..

seven adam birseyleri bahane etmez..sartlar gercekten el vermiyorsa en azindan ortak bir yol, bir cözüm arar..

yol vermez, yoldan cekilmez..ellerini birakmaz.. böyle erkekler 10 parmagi gecmeyecek kadar azaldi malesef..

cok aci bir durum.. yüreksiz olmayacak erkek dedigin..

Evet canımm...
Yüreksiz olmıyacak.
Madem çok seviyordu beni neden bıraktı. neymiş ben mutlu olıyım diye.
Bana iyi bir hayat veremezmiş.
Çok üzülmüş o da v.s
Tamam maddi durumda zor bir durum ama bilmiyorum yaa.
Gaaribimmmm.

ozaman niye oyaladi seni bu zamana kadar, dile kolay 1bucuk sene nisanlilik..simdi mi aklina gelmis??

Ah ablacım az çok tahmin ediyorduk böyle bişey yapıcağını ama konduramıyorduk işte.... hani belki aklı başına gelir diye bekliyorduk ama malesef olmadı.. ne desem nasıl teselli etsem bilemedim ki şimdi ama yüreğinin yangınını hissedebiliyorum şu an

Keşke daha mantıklı bişey söyleseydi adamlığına yakışır bi sebeb olsaydı ama olmamış... Sen tatlı canını üzmemeye çalış,biliyorum çok zor ,fenasın ciğerin yanıyor,ruh gibisin ama ...ama işte devamını getiremiyorum ....

Ailelerin özellikle senin ailenin böyle bi durumda tavrı çok sert olmalı bence,böyle bir sebebten yüzük atılmaz çocuk oyuncağı değil ya..

Hayırlı olsun ablam dua edicem senin için yüreğinin yangını azalsın diye

hic kafana takma canim sen elinden geleni yapmissin zaten
ayrilik zor tabi kolay degil 1,5 sene nisanli kaldiniz hic kolay degil
ama anladigim kadariyla resmen kaciyor evlilikten
hic öyle kendini yipratma
silanin bir sarkisi var Acisada öldürmez :)) hem daha gencsin..

bunca zaman ve emekten sonra üzülmeni çok iyi anlıyorum
ama canım değmeyecek bir insan için elinden geldiğince üzülmemeye çalış..
sonuçta için rahat sen bu ilişki için elinden geleni yapmışsın
belki hayatına daha iyi daha çok sevebileceğin ve sana daha çok değer veren bir kişi çıkacaktır

Gözlerim doldu şuan canım gene.
Evet yüreğim acıyor.
Dua okuyup duruyorum içimin sıkıntısı gitsin diye.
Ben iyi olmak istiyorum.
Çabalamadı hiç ne ailesi ne de o.
Bundan sonra ne için arıyacaklarki artık?
Sağol canım benim... Dualarını eksik etme. Çok ihtiyacım var.

Evet canım.
Ben çok beklemek istemedim artık. 2014 te evlenelim dedim ama ben sana hiç zaman veremem dedi.
Ne desem olmaz dedi.
Bu yüzden gittim ben.
Vazgeçirildim.
Evet acısada süründürür öldürmez canım haklısın.

İnşallah çıkar ve ben çok fazla yıpranmam canım.
Haklısın değmez.

Kıyamam sana ya üzülme seni çok çok iyi anlıyorum kıyamam sana üzülme boşver ilk günler çok acı çekiyor insan nefes alamıyormuş gibi oluyor ama sonra geçip gidiyor işte bende yaşadım benimde 5 yılım gitti çok üzüldüm ağladım acı çektim yıllarca kimse girmedi hayatıma sonra öyle bir an oluyor ki biri çıkıyor karşına unutturuyor sana hepsini bunlar sana şimdi uzak biliyorum bende kimseyi sevemem diyordum ama şimdi iyi ki o çıktı karşıma diyorum Allah seninde karşına en iyisini en güzelini çıkarsın

Beni anlamışsındır o zaman sende canım.
5 yıl az değilmiş.
Sendemi nişanlıydın?
Umarım bende o günleri görebilirim en uygun zamanda.
Mutlu olmana sevindim artık canım.
Allah mutluluğunu daim etsin.

Ben sözlenmiştim canım ama herkes biliyordu sonra ayrıldık saçma sapan bir neden uğruna herkes kızdı bana su sebepten ayrılınır mı diye ailesi uzaktaydı sonra 1,5 yıl ayrı kaldık ve tekrar barıştık hep bana eskisi gibi olucaz diyordu ailesi ile konuşmak istiyordum anlatıcam ama sana kızgınlar gibi sözlerle beni oyaladı 1 yıl boyunca ve ben ilahi bir güçle rüyamda kur-an okurken gördüm kendimi ve kur-an sayfasından onun resmi çıkıyordu rüyamda ama yanında başka kadınla gelin damat uyandım mesaj attım seb evli misin diye inkar etit kızdı bağırdı paranoyak dedi rüya bu dedi ama ben araştırdım keşke 1 yıl önce yapsaydım öğrendim ki bizim ayrıldığımız 1,5 yıl içinde evlenmiş.. barıştıktan sonra birde kızı olmuş ben 1 yıl evli bir erkekle çıkmışım düşünsene benim ruh halimi ve yıllarca kimse ile çıkmadım istesemde olmuyordu güvenmiyordum sonra ne öğrendim biliyor musun onun 14 yaşında bir kıza tecavüz edip hapse girdiğini. Hergün dua ediyorum şükrediyorum iyiki olmamış diye. İnan olmadıysa bir hayır vardır ya. Herkes bana kızardı onu sen kaybettin diye annem bile şimdi iyi ki evlenmedin onunla diyor. Biraz uzun oldu ama ne beter durumda olanlar var bil diye yazdım tatlım. Sakın üzülme. Aşk bir yere kadar benim deli gibi severek bile bile lades yaparak sorumsuz aşkı ile evlenen arkadaşım gecen hafta tek celsede boşandı. Üstelik bebeğide var. Boşver üzülme hayat çok güzel senin için hayırlısı buymuş

Sağol canım benim paylaştığın için.
Allah kurtarmış seni.
Beterin beteri var haklısın.
Benimki sadece onun umutsuzluğundan ve parasızlığından oldu.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Canim benim bende nisan attim ne yasadigini ne hissettigini anliyabiliyorum. Rabbim sabir versin cümlemize.
Peygamber Efendimiz s.a.v. buyurmuski

Olmuyorsa olmuyor vardir Allahin bir bildigi, isyan etme sakin sonra anlarsin senin icin yapilan iyiligi.

Ben kendimi bununla avutuyorum ve kalbimi ferahlatmaya calisiyorum. Rabbimin bilir herseyin dogrusunu. En kisa zamanda atlatman dilegiyle insallah karsina senin degerini bilecek seni mutlu edecek biri cikar canim sen gönlünü ferah tut!

Sen ne zaman nişan attın canım?
Sende ilk günlerde zorlandın mı? Psikolojik yardım alman gerektimi?
İnşallah canım Allah sabır versin.
Seninde karşına iyi biri çıksın benim de...
Ama öncelikle bu acıdan kurtulalım.

Teşekkür ederim canım.
Bende şuanda şaşkınım.
Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum.
Ama umudumu korumaya çalışıcam Yüce Rabbimin izniyle.

Yani ben bu kadar şaşırdıysam senin şaşkınlığını düşünemiyorum.

Umudunu kaybetme yinede canım,olmuyorsa çok klişe olacak ama her zaman doğrudur olmuyorsa vardır bir hayır

Yani ben bu kadar şaşırdıysam senin şaşkınlığını düşünemiyorum.

Umudunu kaybetme yinede canım,olmuyorsa çok klişe olacak ama her zaman doğrudur olmuyorsa vardır bir hayır

Ben ararr, özler diye düşünmüştüm.
Hatta dün açık kapı bırakan bir mail atmıştım.
Ama ona rağmen hoşçakal dediyse yapıcak birşey yok.
Evet şaşkınım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…