- Konu Sahibi AngelHeart
-
Yaşadıklarının benzerini yaşamış biri olarak, yol yakınken kendini hiç üzme derim. Öyle insanlar için üzülmeye hiç değmiyor, üzülmek hiç birşeyi değiştirmiyor. Ve kimse kendinden başkasını düşünmüyor. Onlar aklıbaşında insanlar olsalardı zaten, hiç birşey böyle kötü gitmezdi emin ol. Umarım herşeyin hayırlısı olur hakkında ve mutlu olursun en kısa zamanda.
canım benim emin ol yaşadığın bu acıların da kat kat mutluluklarla dönüşü olacaktır sana inş. Allaha sığın bol bol da dua et ki alsın onu kalbinden acısıyla birlikte. anladığım kadarıyla beyninde bitirmişsin bu ilişkiyi zaten ve son noktayı koymuşsun. zamanla kalbinden de söküp atıcaksın ve seni çok çok seven sana bağlı olan, seni gercekten hak edenle karsılasacaksın buna canı gönülden inanıyorum.
Ben de zamanında 5 yıllık ilişkimi bitirdim onun korkaklığı sorumsuzluğu ve ailesinin kuklası olduğu için. ilk zamanlar hiç gecmez sanmıstım içimdeki acı, uyurken uyanırken hep ağlardım, herkese dert yakınırdım. allahıma sukurler olsun zamanla kalbimden de atmayı basardım onu. ilk ilişkimdi zamanında ondan başkasına asla aşık olamam, sevemem bir daha derken şimdi daha da fazla seviyorum.
bu arada mail attığın çok iyi olmus kı daha sonra keşke sunu da deseydim diyebilceğin hiç bişey kalmasın içinde. ve hakkını kesinlikle helal etme. seni ne kadar üzdüyse, ne kadar acı verdiyse sana kat kat fazlasıyla üzülsün acı çeksin kişilksiz, karsısına öyle biri çıksın ki seni mumla arasın da bulamasın
ablam nasılsın acını azaltmak için paylaşmak için burda içini dökmüşsün
bu çok güzel bişey
ben olsam belki bu kadar güçlü olmazdım
hayata küserdim
ama görüyorum ki sen ayrılıkta bile dimdik ayakta duruyosun
hala bazılarına bile yardım etmeye çalışıyosun
allahım inşallah gönlüne göre verir ablacım
zaten sen de farkındasın
daha daha iyilerine layık olduğunu
umarım allah tez zamanda çok mutlu olacağın hayatı çıkarır karşına
hayırlısıyla...
Canım benimm sağolasın mutlu ettin beni.
Ayakta durmaya çalışıyorum inan.
Ailemi üzmiyim diye ağlıcaksam gizlice içerde ağlıyım odaya birşey olmamış gibi giriyorum.
Sizin dualarınızda bana çok iyi geliyor. Allah razı olsun herkesten.
Evet canım sevmekten korkmayan, pozitif birisi olmalı artık olucaksa bundan sonra.
Gözlerim doldu şuan canım gene.
Evet yüreğim acıyor.
Dua okuyup duruyorum içimin sıkıntısı gitsin diye.
Ben iyi olmak istiyorum.
Çabalamadı hiç ne ailesi ne de o.
Bundan sonra ne için arıyacaklarki artık?
Sağol canım benim... Dualarını eksik etme. Çok ihtiyacım var.
Bir korkak erkek daha.
En doğrusunu yaptın canım,dualarım seninle.
Tuğçecim, konunu şimdi gördüm. sen çok beklemişsin, elinden geleni yapmışsın
hak konusuna gelince... onda da çok haklısın eden bulur diyorum sadece
hayırlısı buymuş. dilerim çok mutlu olursun
Klasik olacak ama bazi seyler gercekten de kismetten ote olmuyor. Benim arkadasim 7 sene cikti, 2 sene nisanli kaldi ama cocuk ondan ayrildi. Bu olaydan birkac ay sonra eski bir arkadasiyla cikmaya basladi ve 1 sene icinde evlendiler. O yuzden bir sey olmuyorsa vardir bir hayir deyin,hiic de caninizi sikmayin deymeyecek insanlar icin
eğer ailesi isteseydi onlarda yardım eder bu kadar sürmezdi , demek ki seni sevmemişler , işin gerçeği bu , herhalde ailede oğullarına güvenmiyor bir ihtimalde bu . zamanla unutursun olmuyorsa zorlamayacaksın , bence daha iyisi karşına çıkacak
Bir adam ( tabi adam gibi adamsa) sevdigi kadini kaybetmemek icin dunyayi atese verir.
Bir an evvel kavusmak icin, yuva kurmak icin her yukun altina girer.
Sizi hakettiginiz gibi seven, mutlu eden biriyle, sadece sizin fedakarliklariniz uzerine kurulu olmayan bir iliski kurmaniz dilegiyle..
en iyisini yapıyosun ablacım
biz bir üzülüyosak onlar on katı üzülüyolar bizim için
o yüzden kimse için ailemizi üzmeye değmez
hele de öyle insanlar için
dualarımız her zaman seninle ablacım..
Canım benim dualarım seninle :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?