- 14 Ağustos 2011
- 28.509
- 4.372
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
Tuğçe inan ben de böyle olsun istemezdim,ben de çok üzgünüm.Bak senin beklentilerin belli,hangi maddi koşullarda yaşadığın belli.Benim sana bunları verme şansım bu durumumda ve zaman veremeyeceğim ileri bir tarih için yok.Sen beklentilerinde sonuna kadar haklısın,benle tanıştığında ben bu durumda değildim ama artık gördüğün gibi hiç bişeyim yok.Bu halimle seni aşağı çekerim ben.Çok daha iyi şeyleri hakediyorken,çocuk sahibi olmak istiyorken bu noktada daha fazla seni bunlardan mahrum etmeye hakkım yok benim.Yaşadığım herşey belli,nişan dolayısıyla hayatımda pek çok şey değişti,babasız kaldım,işsiz kaldım.Alnım açık,vicdanım rahat sana karşı.Benim hakkım sana helal.Ben yanlış bişey yapmadım,yalan söylemedim,çalmadım çırpmadım,seni aldatmadım.Hayat bana bunları yaşattı.Senin beklentilerin belliyken,seni daha fazla belirsizlik içinde bırakmak istemiyorum.Mutsuz olacaksın çünkü benle olmaya devam ettiğin sürece.SENİN ÇOK MUTLU OLMANI İSTİYORUM BEN;Bunu hakeden pırıl pırıl,çocuk bir yüreğin var senin.O yüreği benim aydınlatma şansım bu durumumla hiç yok malesef.Başka söyleyebileceğim birşey yok sana Tuğçe.Senin geçen hafta verdiğin ayrılık kararı doğruydu.Bu kararının arkasında ol.Sen doğrusunu yapıyorsun,hayatında yanlışlar olan,eksiler olan taraf benim.Ama kimse ailesini seçemiyor.Benim bu yaşadığımı 7 sene önce annem yaşadı,3 sene önce Gül yaşadı,Mart'ta da sıra bana geldi.Bunun böyle olacağını bile bile hayatıma birini sokmam en büyük hatam oldu.Senin bir kabahatin yok.Tüm suç bana ait.Zaten ben kimim ki evlenmeye kakıyorum.İşte böyle...Özür dilerim seni bu zmna kadar üzdüğüm ne olduysa.Ama tekrar söylüyorum;vicdanım rahat sana karşı.Kendine çok dikkat et.Senin sevincin bana acı değil,mutluluk verir.Seven insan sevdiğinin mutlu olmasını ister;acı çekmesini,yalnız kalmasını değil.ÇOK ÇOK MUTLU OL BİR ÖMÜR BOYUNCA.Hoşçakal...