• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldıkk...

Tuğçe inan ben de böyle olsun istemezdim,ben de çok üzgünüm.Bak senin beklentilerin belli,hangi maddi koşullarda yaşadığın belli.Benim sana bunları verme şansım bu durumumda ve zaman veremeyeceğim ileri bir tarih için yok.Sen beklentilerinde sonuna kadar haklısın,benle tanıştığında ben bu durumda değildim ama artık gördüğün gibi hiç bişeyim yok.Bu halimle seni aşağı çekerim ben.Çok daha iyi şeyleri hakediyorken,çocuk sahibi olmak istiyorken bu noktada daha fazla seni bunlardan mahrum etmeye hakkım yok benim.Yaşadığım herşey belli,nişan dolayısıyla hayatımda pek çok şey değişti,babasız kaldım,işsiz kaldım.Alnım açık,vicdanım rahat sana karşı.Benim hakkım sana helal.Ben yanlış bişey yapmadım,yalan söylemedim,çalmadım çırpmadım,seni aldatmadım.Hayat bana bunları yaşattı.Senin beklentilerin belliyken,seni daha fazla belirsizlik içinde bırakmak istemiyorum.Mutsuz olacaksın çünkü benle olmaya devam ettiğin sürece.SENİN ÇOK MUTLU OLMANI İSTİYORUM BEN;Bunu hakeden pırıl pırıl,çocuk bir yüreğin var senin.O yüreği benim aydınlatma şansım bu durumumla hiç yok malesef.Başka söyleyebileceğim birşey yok sana Tuğçe.Senin geçen hafta verdiğin ayrılık kararı doğruydu.Bu kararının arkasında ol.Sen doğrusunu yapıyorsun,hayatında yanlışlar olan,eksiler olan taraf benim.Ama kimse ailesini seçemiyor.Benim bu yaşadığımı 7 sene önce annem yaşadı,3 sene önce Gül yaşadı,Mart'ta da sıra bana geldi.Bunun böyle olacağını bile bile hayatıma birini sokmam en büyük hatam oldu.Senin bir kabahatin yok.Tüm suç bana ait.Zaten ben kimim ki evlenmeye kakıyorum.İşte böyle...Özür dilerim seni bu zmna kadar üzdüğüm ne olduysa.Ama tekrar söylüyorum;vicdanım rahat sana karşı.Kendine çok dikkat et.Senin sevincin bana acı değil,mutluluk verir.Seven insan sevdiğinin mutlu olmasını ister;acı çekmesini,yalnız kalmasını değil.ÇOK ÇOK MUTLU OL BİR ÖMÜR BOYUNCA.Hoşçakal...

İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.

Ohaaa ya walla o nası nısan o nası aıle kusura bakmada onca yıl beklemıssın ıs askerlık borc harc senın gbınbırını arasa bulamaz sabırla

Bence kesınlıkle o aıleden kurtuldum dıye dua et gobek at o adamdan sana bır yol olmaz

canım senin gibi gül gibi insanı bulmuşta kaçırıyor. O kaybettiğine yansın. Ileride o çok pişman olur. Böyle birisi için hiç üzülme. Senin kıymetini bilmemiş. Sen çek daha iyilere layıksn.

Ohaaa ya walla o nası nısan o nası aıle kusura bakmada onca yıl beklemıssın ıs askerlık borc harc senın gbınbırını arasa bulamaz sabırla

Bence kesınlıkle o aıleden kurtuldum dıye dua et gobek at o adamdan sana bır yol olmaz

Haklısın canım.
Bana mail yazmış yukarda paylaştım ama bu kendini affettirmiyor.

Yolladığı mesajı okuyup bir fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Ama bu mesaj beni hiç etkilemedi.

seven insan hiç bir zaman bırakmaz.eski nişanlın bahaneler uydurmuş. Kendisi aslında ne yaptığının farkında ve kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Sana haksızlık yaptığını biliyor. Senin ayrılma kararı almanı beklemiş. Hiçte üzgün gibi de değil. Tuğçecim ayrılığın üzerinden biraz zaman geçsin. Bak bakalım o kişinin hayatına yeni birisi girecek mi. O zaman gerçekten de bu noktaya gelmenizin nedenini daha iyi anlamış olursun.

tuğçecan senin ne kadar temiz ve güzel yürekli bi insan olduğunu biliyoruz.umuyorum ki bunda da hayır vardır.zaten sağlıklı bir ilişki değilmiş ve üzülüyormuşsun.ileride üzülmemen için belki de hayırlısı böyle oldu.yaşın daha çok genç istediklerini yapman için geç değil.eminim üzülüyorsun elinde değil ama hep şunu düşün daha güzelleri olacağı için olmadı de.Allah karşına her konuda en iyi insanları çıkarsın inşallah..

Yolladığı mesajı okuyup bir fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Ama bu mesaj beni hiç etkilemedi.

Bana vicdanını rahatlatmaya çalışmış gibi geldi.. Ben seni haketmiyorum daha iyilerine layıksın muhabbetine girmiş kanıtlamaya çalışmış maddi durumunu ileri sürerek, en sonda da kendini acındırmış -ki bu suçlu kişilerin başvurduğu bir yoldur genelde-..
Bence bu kişinin amacı yok, herşeyi boşvermiş gibi hayattaki..

Tuğçe inan ben de böyle olsun istemezdim,ben de çok üzgünüm.Bak senin beklentilerin belli,hangi maddi koşullarda yaşadığın belli.Benim sana bunları verme şansım bu durumumda ve zaman veremeyeceğim ileri bir tarih için yok.Sen beklentilerinde sonuna kadar haklısın,benle tanıştığında ben bu durumda değildim ama artık gördüğün gibi hiç bişeyim yok.Bu halimle seni aşağı çekerim ben.Çok daha iyi şeyleri hakediyorken,çocuk sahibi olmak istiyorken bu noktada daha fazla seni bunlardan mahrum etmeye hakkım yok benim.Yaşadığım herşey belli,nişan dolayısıyla hayatımda pek çok şey değişti,babasız kaldım,işsiz kaldım.Alnım açık,vicdanım rahat sana karşı.Benim hakkım sana helal.Ben yanlış bişey yapmadım,yalan söylemedim,çalmadım çırpmadım,seni aldatmadım.Hayat bana bunları yaşattı.Senin beklentilerin belliyken,seni daha fazla belirsizlik içinde bırakmak istemiyorum.Mutsuz olacaksın çünkü benle olmaya devam ettiğin sürece.SENİN ÇOK MUTLU OLMANI İSTİYORUM BEN;Bunu hakeden pırıl pırıl,çocuk bir yüreğin var senin.O yüreği benim aydınlatma şansım bu durumumla hiç yok malesef.Başka söyleyebileceğim birşey yok sana Tuğçe.Senin geçen hafta verdiğin ayrılık kararı doğruydu.Bu kararının arkasında ol.Sen doğrusunu yapıyorsun,hayatında yanlışlar olan,eksiler olan taraf benim.Ama kimse ailesini seçemiyor.Benim bu yaşadığımı 7 sene önce annem yaşadı,3 sene önce Gül yaşadı,Mart'ta da sıra bana geldi.Bunun böyle olacağını bile bile hayatıma birini sokmam en büyük hatam oldu.Senin bir kabahatin yok.Tüm suç bana ait.Zaten ben kimim ki evlenmeye kakıyorum.İşte böyle...Özür dilerim seni bu zmna kadar üzdüğüm ne olduysa.Ama tekrar söylüyorum;vicdanım rahat sana karşı.Kendine çok dikkat et.Senin sevincin bana acı değil,mutluluk verir.Seven insan sevdiğinin mutlu olmasını ister;acı çekmesini,yalnız kalmasını değil.ÇOK ÇOK MUTLU OL BİR ÖMÜR BOYUNCA.Hoşçakal...
Benim sana yazdığımı ona yazmalısın bence...
Farkında olmalı asıl niyetini anladığının...
Anlamalı ki oh be diyememeli... :47:

seven insan hiç bir zaman bırakmaz.eski nişanlın bahaneler uydurmuş. Kendisi aslında ne yaptığının farkında ve kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Sana haksızlık yaptığını biliyor. Senin ayrılma kararı almanı beklemiş. Hiçte üzgün gibi de değil. Tuğçecim ayrılığın üzerinden biraz zaman geçsin. Bak bakalım o kişinin hayatına yeni birisi girecek mi. O zaman gerçekten de bu noktaya gelmenizin nedenini daha iyi anlamış olursun.

Evet canım ben de öyle düşündüm.
Bana da hiç inandırıcı gelmedi.
Dediğim gibi onda o yürek yok.
Vicdanını rahatlatmaya çalışmış ama o vicdanı onu rahat bırakmıycak.
Hayatına bu şartlarda biri girsede o kızada yazık olur.
Böyle sorunlu bir aileye ve bu kadar korkak ruh durumu bozuk biriyle olucak kişiye Allah yardım etsin.

İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.

valla ablacım bu konularda küçüüğünde büyüğünde sorunları hep aynıdır neticede işin içinde erkek var... sen elinden geleni yapmşssın beklemişssin okadar herşeyine göz yummuşssun daha senin yapabilceiin birşey yok ... nezaman çıkar gelir nikah tarihi alır anca ozaman kurtarılır bu ilişki... neticede 30 yasındasın sende bi yuva kurmak çocuk sahibi olmak istersin ... bukada bekletmeeye oyalamaya hakkı yoktu bence... üzülme dicem ama çok zorr... Allahım kolaylık versin. umarım gönlüne göre birini bulursun ve bencede kararının arkasında dur kmseyle konuşmada helallikte verme bu senin hakkın.:16:

Bana vicdanını rahatlatmaya çalışmış gibi geldi.. Ben seni haketmiyorum daha iyilerine layıksın muhabbetine girmiş kanıtlamaya çalışmış maddi durumunu ileri sürerek, en sonda da kendini acındırmış -ki bu suçlu kişilerin başvurduğu bir yoldur genelde-..
Bence bu kişinin amacı yok, herşeyi boşvermiş gibi hayattaki..

Çok doğru yazmışsın canım.
Vicdanını rahatlatmış.
Bende veda maili yazdım. Ve helal etmediğimi hakkımı ve onda yürek olmadığını yazdım.
Bundan sonra mutlu olucağımı ve onun üzülüp üzülmemesinin beni ilgilendirmediğini de yazdım canım.

valla ablacım bu konularda küçüüğünde büyüğünde sorunları hep aynıdır neticede işin içinde erkek var... sen elinden geleni yapmşssın beklemişssin okadar herşeyine göz yummuşssun daha senin yapabilceiin birşey yok ... nezaman çıkar gelir nikah tarihi alır anca ozaman kurtarılır bu ilişki... neticede 30 yasındasın sende bi yuva kurmak çocuk sahibi olmak istersin ... bukada bekletmeeye oyalamaya hakkı yoktu bence... üzülme dicem ama çok zorr... Allahım kolaylık versin. umarım gönlüne göre birini bulursun ve bencede kararının arkasında dur kmseyle konuşmada helallikte verme bu senin hakkın.:16:

Yok helallik vermiyorum canım.
Bu ilişki kesin olarak burda bitti.
Allah sabır güç versin.
İçime umut ve ferahlık versin benim istediğim şey bu canım.

yakın geçmişim de Bende buna benzer bişey yaşadım. adam benden ayrıldıktan 2 hafta sonra eski sevgilisiyle barıştıgnı öğrendim . Meğer benimle konuşurken bir yandan da onunla görüşüyormuş. Bir şekilde Ben den kurtulmaya çalıştı. Yani senin eski nişanlın da bahaneler uydurup kaçmış. Bence bunun altında başka birşeyler var. O yüzden bekle ve gelişmeleri gör canım. O zaman ayrılmakla en doğru kararı verdiğini anlayacaksın. Çok zor biliyorum. Bende aynı şey olmasa da benimle dalga geçer gibi bitirdi. Kalbimiz temiz yüce rabbim onlara hak ettiği deri verecektir. Yüreğimi ferah tut.

Canım gerçekten üzülmeni istemem. Hele de böyle biri için üzülmeni hiç hiç istemem. Sen onu bunca zaman beklemişsin belli ki ona değer vermişsin bir şeyler yaşayacağınıza inanmışsın. Ancak o, ayrılığın sonunda seni arayıp mesaj bile atmayacak kadar karaktersiz biriymiş işte. Demek ki sensiz yaşayabileceğine inanmış seni geri getirmek için çabalamıyor. Sana tek söyleyebileceğim şu 'ruh' halinden çıkıp onunla ilgili her şeyi kafandan atman. Belki biraz zor ama başka türlü olmaz. Umarım daha iyilerine rastlarsın, çok daha mutlu olursun..

Canım nişanlın o sorumluluğu üstlenemeyecek birisiymiş demek ki ama ya sen bunun evlendikten sonra farkına varsaydın , o zaman daha zor olucaktı evlenip ayrılmak. Hayırlısı değilmiş demek ki. Şu an henüz yeni ama gerçekten ucuz atlattığını anlarsın sende boşver kimsenin yaptığı yanına kalmaz oda bulur elbet. Ama kendin diyorsun ailesi sorunlu kendisi sorunlu kurtulmuşsun işte.

Back
X